TV Slovenija 1


TV Slovenija 1, sobota, 1. november

07:00 Otroški program: OP!
07:00     Zgodbe iz školjke: Bine: Pesnik, oddaja za gluhe in naglušne SloAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
07:20     Vetrnica: Pred spanjem neposredni prenos prek spleta Oddaja se arhivira.
07:25     Pozabljeni igrači: Fant od fare, risanka, ponovitev EvrAV-NProd oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje
07:35     Hura za Hopka: Grmički sredi parka - Kam je spuhtel kip iz galerije, risana nanizanka, ponovitev oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje
08:00     Studio Kriškraš: Skrivališče, mozaična lutkovna oddaja za otroke SloAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
08:30     Ribič Pepe: Knjige, škrati in mostovi, mozaična oddaja za otroke SloAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
08:50     Firbcologi: O uporabnih odpadkih, lokostrelstvu in računalniških igrah, mozaična oddaja za otroke SloAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
09:15     Male sive celice: OŠ Mesto Škofja Loka in OŠ Fram, kviz neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
10:00     Ciak junior: Nikoli več vojne, kratki igrani film EvrAV-NProd oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
10:15     Infodrom, pregled tedna, informativna oddaja za otroke in mlade neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
10:30     Izjemne dogodivščine Sama Foxa: Zmeda s kazuarji, avstralsko-nemška mladinska nanizanka, 22/26, ponovitev EvrAV ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
11:00 Razkrivanje preteklosti: Neapeljsko podzemlje – katakombe starega mesta, nemška dokumentarna serija, 6/12 EvrAV oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje
11:25 Tedenski izbor
11:25     Zgodovina sveta: Boj za obstanek, angleška dokumentarna serija, 1/8, ponovitev EvrAV oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje
12:20     Avtomobilnost, ponovitev EvrAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
13:00 Prvi dnevnik neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
13:10 Vreme neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
13:15 Šport neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
13:25 Tedenski izbor
13:25     Tednik, ponovitev EvrAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
14:20     Prava ideja!, ponovitev EvrAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
14:50     Med valovi, oddaja TV Koper-Capodistria, ponovitev SloAV neposredni prenos prek spleta 14:55 Oddaja se arhivira.
15:15     Slovenski magazin, ponovitev EvrAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 15:20 Oddaja se arhivira.
15:45     Zdravje Slovencev: Paliativna oskrba, dokumentarna serija, 1/3, ponovitev SloAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 15:50 Oddaja se arhivira.
16:15 O živalih in ljudeh, oddaja TV Maribor EvrAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 16:20 Oddaja se arhivira.
17:00 Poročila ob petih neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
17:05 Vreme neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
17:10 Šport neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
17:15 Na vrtu, oddaja TV Maribor EvrAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
17:40 Zgodovina sveta: Beseda in meč, angleška dokumentarna serija, 3/8 EvrAV oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje
18:35 Ozare EvrAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 18:30 Oddaja se arhivira.
18:40 Vse o Rozi: Vihar v kozarcu vode, risanka, ponovitev EvrAV-NProd oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje
18:55 Vreme neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
19:00 Dnevnik neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
19:25 Utrip EvrAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
19:45 Vreme neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
19:50 Šport neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
20:00 Moja Slovenija, družinski kviz neposredni prenos prek spleta oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
21:40 Železna lady, angleško-francoski film EvrAV-NProd ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
23:25 Poročila neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 23:20 Oddaja se arhivira.
23:35 Vreme neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
23:40 Šport neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
23:50 Ura (II.), angleška nadaljevanka, 4/6, ponovitev EvrAV-NProd oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje
00:40 Ozare, ponovitev EvrAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 00:45 Oddaja se arhivira.
00:45 Dnevnik, ponovitev neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 00:50 Oddaja se arhivira.
01:15 Utrip, ponovitev EvrAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
01:25 Vreme, ponovitev neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 01:30 Oddaja se arhivira.
01:30 Šport, ponovitev neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 01:35 Oddaja se arhivira.
01:40 Dnevnik Slovencev v Italiji neposredni prenos prek spleta Oddaja se arhivira.
02:00 Info-kanal neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.

Legenda:
neposredni prenos prek spleta - Oddajo je mogoče gledati v neposrednem prenosu prek spleta. Za ogled kliknite na avdio/video.
ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji - Zaradi zahteve lastnika avtorskih pravic ogled oddaje ni mogoč zunaj Slovenije in zato je ogled omogočen samo na računalnikih z IP-številkami iz Slovenije. Uporabniki z računalniki, ki so locirani zunaj Slovenije, si oddaj ne morejo ogledati.
- S pomočjo teleteksta (stran 777) lahko gluhi in naglušni spremljajo oddaje, saj so govorci podnaslovljeni, tudi kadar govorijo slovensko.
Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki niso primerni za otroke do 12. leta starosti. - Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki niso primerni za otroke do 12. leta starosti.
Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki niso primerni za otroke do 15. leta starosti. - Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki niso primerni za otroke do 15. leta starosti.
Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki niso primerni za otroke in mladostnike do 18. leta starosti. - Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki niso primerni za otroke in mladostnike do 18. leta starosti.
Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki so lahko neprimerni za mlajše otroke, zato je zanje priporočljiv ogled z vodstvom staršev ali skrbnikov. - Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki so lahko neprimerni za mlajše otroke, zato je zanje priporočljiv ogled z vodstvom staršev ali skrbnikov.
Oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje - Zaradi zahteve lastnika avtorskih pravic ogled oddaje ni mogoč preko satelita.
Vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. - Vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
Oddaja se arhivira. - Oddaja se arhivira.
EvrAV - Evropsko AV delo.
SloAV - Slovensko AV delo.
EvrAV-NProd - Evropsko AV delo v neodvisni produkciji.
V primeru, da želite spored v XML obliki, si preberite navodila.


Prijavite se na spored

RTV v živo

TV SLO 1

11:00 Razkrivanje preteklosti: Neapeljsko podzemlje – katakombe starega mesta, nemška dokumentarna serija, 6/12
11:25 Zgodovina sveta: Boj za obstanek, angleška dokumentarna serija, 1/8, ponovitev

TV SLO 2

10:35 Polnočni klub: Etika med življenjem in mantro, ponovitev
11:55 Aleksandrinke, dokumentarni film, ponovitev

TV SLO 3

10:55 Voli in izvoli
11:55 Kronika, ponovitev

TV Koper

07:30 Infocanale
13:55 Programmi della giornata

TV Maribor

11:00 Bleščica, pon.
11:30 Miniaturne železnice,

Prvi program

11:00 Poročila
11:10 Veselo na delo::

Val 202

10:55 Zapisi iz močvirja, pon.
11:10 Dr. Igor Kononenko, predstojnik laboratorija za kognitivno modeliranje s fakultete za računalništvo in informatiko v Ljubljani o nesmrtnosti . . .

Ars

11:00 Poročila
11:05 Naši umetniki pred mikrofonom

Radio Koper

11:00 Osebnost primorske
11:30 Bor Čeh, intervju

Radio Capodistria

23:00 The magic bus
16:00 Pomeriggio ore 4

Radio Maribor

11:00 Novice, osmrntice
11:30 Minute za...razgibano soboto
Kazalo