TV Slovenija 2


TV Slovenija 2,

07:30 Tedenski izbor
07:30     Posebna ponudba, izobraževalno-svetovalna oddaja, ponovitev neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 07:35 Oddaja se arhivira.
07:45     Opus: 140 let opere Netopir in 150 let rojstva Richarda Straussa, ponovitev SloAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 07:50 Oddaja se arhivira.
08:20     Osmi dan, ponovitev SloAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
09:00 Alpsko smučanje - svetovni pokal: veleslalom (M), 1. vožnja, prenos iz Kranjske Gore ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
10:25 Alpsko smučanje - svetovni pokal: slalom (Ž), 1. vožnja, prenos iz Areja ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
11:00 Biatlon - svetovni pokal: zasledovalna tekma (M), prenos s Pokljuke ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje
12:10 Alpsko smučanje - svetovni pokal: veleslalom (M), 2. vožnja, prenos iz Kranjske Gore ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
13:15 Biatlon - svetovni pokal: zasledovalna tekma (Ž), prenos s Pokljuke ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje
13:55 Alpsko smučanje - svetovni pokal: slalom (Ž), 2. vožnja, vključitev v prenos iz Areja ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
14:20 Zimske paraolimpijske igre, Soči 2014: otvoritev, ponovitev EvrAV ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
15:20 Zima je zakon, magazinska športna oddaja, ponovitev ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
15:55 Nogomet - državno prvenstvo: prva liga Telekom - Maribor : Luka Koper, prenos iz Maribora neposredni prenos prek spleta oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
18:00 Atletika - svetovno prvenstvo v dvorani, vključitev v prenos iz Sopota ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
21:05 Izvir, koprodukcijski film EvrAV oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje
23:15 Zimske paraolimpijske igre, Soči 2014: povzetek dneva ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 23:10
23:30 Aritmija SloAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 23:25 Oddaja se arhivira.
00:15 Aritmični koncert - Tide, studijski koncert, ponovitev neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 00:10 Oddaja se arhivira.
00:50 Bleščica, oddaja o modi, ponovitev neposredni prenos prek spleta Oddaja se arhivira.
01:15 Na lepše, ponovitev SloAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 01:20 Oddaja se arhivira.
01:40 Zabavni kanal neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.

Legenda:
neposredni prenos prek spleta - Oddajo je mogoče gledati v neposrednem prenosu prek spleta. Za ogled kliknite na avdio/video.
ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji - Zaradi zahteve lastnika avtorskih pravic ogled oddaje ni mogoč zunaj Slovenije in zato je ogled omogočen samo na računalnikih z IP-številkami iz Slovenije. Uporabniki z računalniki, ki so locirani zunaj Slovenije, si oddaj ne morejo ogledati.
- S pomočjo teleteksta (stran 777) lahko gluhi in naglušni spremljajo oddaje, saj so govorci podnaslovljeni, tudi kadar govorijo slovensko.
- Oddaja ni primerna za otroke in mladostnike do 12. leta starosti.
- Oddaja ni primerna za otroke in mladostnike do 15. leta starosti.
- Oddaja ni primerna za mladoletne osebe.
Oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje - Zaradi zahteve lastnika avtorskih pravic ogled oddaje ni mogoč preko satelita.
Vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. - Vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
Oddaja se arhivira. - Oddaja se arhivira.
EvrAV - Evropsko AV delo.
SloAV - Slovensko AV delo.
EvrAV-NProd - Evropsko AV delo v neodvisni produkciji.
V primeru, da želite spored v XML obliki, si preberite navodila.


Prijavite se na spored

RTV v živo

TV SLO 1

06:55 Dobro jutro
10:40 Zdravje v Evropi: Norec v naši soseski, EBU koprodukcijska dokumentarna serija, ponovitev

TV SLO 2

07:50 Adi v morju: Kako se ribe prikrijejo?, risanka, ponovitev
07:55 Minuta v muzeju: Paul Gauguin: Beli konj, ponovitev

TV SLO 3

06:35 Primorska kronika, ponovitev
08:00 Poročila

TV Koper

07:30 Infocanale
13:55 Programmi della giornata

TV Maribor

06:57 Dobro jutro
10:15 Odmevi TVS

Prvi program

07:00 Druga jutranja kronika
08:00 Poročila

Val 202

07:30 Vreme po Sloveniji, podatki
08:00 Globalna vas

Ars

07:25 Glasbena jutranjica - vmes:
08:00 Lirični utrinek - Tomaž Šalamun: Žar

Radio Koper

07:30 Dobra zgodba
08:00 Pregled tiska

Radio Capodistria

07:15 Il giornale del mattino
08:05 Oroscopo

Radio Maribor

05:40 Dobro jutro z radia Maribor
08:00 Poročila,osrmtnice,obvestila
Kazalo