TV Slovenija 2


TV Slovenija 2, sobota, 25. oktober

08:05 Tedenski izbor
08:05     Slovenci v Italiji, ponovitev EvrAV neposredni prenos prek spleta Oddaja se arhivira.
08:35     Kaj govoriš? = So vakeres?, ponovitev EvrAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
09:15 Alpsko smučanje - svetovni pokal: veleslalom (Ž), 1. vožnja, prenos iz Söldna ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
10:50 Prelepa Gorenjska, koncert ob 35. obletnici ansambla Gašperji, ponovitev EvrAV neposredni prenos prek spleta 10:45 Oddaja se arhivira.
12:30 Alpsko smučanje - svetovni pokal: veleslaom (Ž), 2. vožnja, prenos iz Söldna ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
13:55 Nogomet - Prva liga: Zavrč : Maribor, prenos s Ptuja neposredni prenos prek spleta oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
15:50 Nogomet: vrhunci evropske lige, ponovitev ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
16:50 Športni izziv, ponovitev neposredni prenos prek spleta oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 16:45 Oddaja se arhivira.
17:50 Nogomet - evropska liga: Paok : Fiorentina, posnetek iz Soluna, ponovitev ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
20:00 Modra beležnica, francoski film, ponovitev oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje
21:30 Aritmija SloAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.
22:15 Aritmični koncert - Mojcart SloAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 22:00 Oddaja se arhivira.
22:55 Bleščica, oddaja o modi, ponovitev SloAV neposredni prenos prek spleta 23:00 Oddaja se arhivira.
23:31 Na lepše, ponovitev SloAV neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. 23:30 Oddaja se arhivira.
23:55 Zabavni kanal neposredni prenos prek spleta vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. Oddaja se arhivira.

Legenda:
neposredni prenos prek spleta - Oddajo je mogoče gledati v neposrednem prenosu prek spleta. Za ogled kliknite na avdio/video.
ogled preko interneta mogoč samo z IP številk v Sloveniji - Zaradi zahteve lastnika avtorskih pravic ogled oddaje ni mogoč zunaj Slovenije in zato je ogled omogočen samo na računalnikih z IP-številkami iz Slovenije. Uporabniki z računalniki, ki so locirani zunaj Slovenije, si oddaj ne morejo ogledati.
- S pomočjo teleteksta (stran 777) lahko gluhi in naglušni spremljajo oddaje, saj so govorci podnaslovljeni, tudi kadar govorijo slovensko.
Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki niso primerni za otroke do 12. leta starosti. - Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki niso primerni za otroke do 12. leta starosti.
Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki niso primerni za otroke do 15. leta starosti. - Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki niso primerni za otroke do 15. leta starosti.
Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki niso primerni za otroke in mladostnike do 18. leta starosti. - Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki niso primerni za otroke in mladostnike do 18. leta starosti.
Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki so lahko neprimerni za mlajše otroke, zato je zanje priporočljiv ogled z vodstvom staršev ali skrbnikov. - Predvajana programska vsebina vključuje prizore, ki so lahko neprimerni za mlajše otroke, zato je zanje priporočljiv ogled z vodstvom staršev ali skrbnikov.
Oddaja je kodirana za satelitsko predvajanje - Zaradi zahteve lastnika avtorskih pravic ogled oddaje ni mogoč preko satelita.
Vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti. - Vsebina bo predvajana v visoki ločljivosti.
Oddaja se arhivira. - Oddaja se arhivira.
EvrAV - Evropsko AV delo.
SloAV - Slovensko AV delo.
EvrAV-NProd - Evropsko AV delo v neodvisni produkciji.
V primeru, da želite spored v XML obliki, si preberite navodila.


Prijavite se na spored

RTV v živo

TV SLO 1

14:25 Prava ideja!, ponovitev
14:50 Na lepše, ponovitev

TV SLO 2

13:55 Nogomet - Prva liga: Zavrč : Maribor, prenos s Ptuja
15:50 Nogomet: vrhunci evropske lige, ponovitev

TV SLO 3

14:00 Novinarska konferenca predsednika vlade Mira Cerarja po seji vlade, povzetek
14:50 Potrditev Evropske komisije v Evropskem parlamentu - nagovor Jean-Claude Junckerja, povzetek

TV Koper

14:30 A tambur battente, replica
15:30 K2, replica

TV Maribor

14:30 Slovenski pozdrav, pon.
15:50 Šesti čut, pon.

Prvi program

14:30 Sobotno branje, s knjigo v dobri družbi: Jasmina Praprotnik Kozina - Bela dama
15:00 Radio danes, radio jutri

Val 202

14:30 Novice
14:45 Južnoafriški in slovenski rockerji

Ars

14:30 Razgledi in razmisleki, ponovitev
15:00 Jazz siesta

Radio Koper

14:30 Poročila
15:00 Pesem tedna

Radio Capodistria

14:35 Play music like
15:30 I fatti del giorno

Radio Maribor

14:30 Poročila, obvestila
15:15 Glasbena rubrika
Kazalo