Silvestrski pozdrav bosta povezovala Blaž Švab in Darja Gajšek, na odru dogodka pa se bo zvrstilo več kot 200 nastopajočih. Foto: Žiga Culiberg Foto:
Silvestrski pozdrav bosta povezovala Blaž Švab in Darja Gajšek, na odru dogodka pa se bo zvrstilo več kot 200 nastopajočih. Foto: Žiga Culiberg Foto:

Na Silvestrskem pozdravu bodo nastopili najbolj priljubljeni slovenski zabavni in narodno-zabavni glasbeniki, ki bodo poskrbeli za raznolik glasbeni program, ob katerem boste obiskovalci plesali in se zabavali pozno v noč. Kot se za silvestrovo spodobi, pa boste tudi odštevali in nazdravili prihodu novega leta. Gostiteljema dogodka, Darji Gajšek in Blažu Švabu, se bodo med programom pridružili tudi Božiček, dedek Mraz, dimnikarji za srečo ter plesalke in plesalci številnih plesnih šol po Sloveniji.

Za najboljšo glasbeno zabavo tega leta pa bodo poskrbeli: Modrijani, Ansambel Saša Avsenika, Kingston, Čuki, Ansambel Franca Miheliča, Alpski kvintet, Alfi Nipič, Štirje kovači, Mambo Kings, Ansambel Toneta Rusa, Spev, Boris Kopitar, Nina Pušlar in Matjaž Robavs, Igor in Zlati zvoki, Dejan Vunjak, Poskočni muzikanti, Mladi Dolenjci, Andrej Šifrer, Pop Design, Veseli svatje, Maraaya, Primorski fantje, Pogum, Vikend, Nemir, Fantje s Praprotna, Mi2 in mnogi drugi.

Prireditev bo Televizija Slovenija posnela in jo predvajala na silvestrski večer, v četrtek, 31. decembra, na 1. programu Televizije Slovenija.

Vstopnice za ta enkratni dogodek so že na voljo v vseh poslovalnicah Pošte Slovenija in na Eventimovih prodajnih mestih.

Služba za odnose z javnostjo RTV Slovenija