Voditeljica dobrodelne prireditve Stopimo skupaj - Siti besed je bila Ana Tavčar Pirkovič Foto: Enja Brelih Foto:
Voditeljica dobrodelne prireditve Stopimo skupaj - Siti besed je bila Ana Tavčar Pirkovič Foto: Enja Brelih Foto:
Foto: Enja Brelih
Svoj prispvek boste lahko oddali tudi med ponovitvijo dobrodelne prireditve, ki bo v nedeljo, 11. maja, ob 16.15 na TVS 2, in sicer na telefonski številki 01 / 472 00 11. Foto: Enja Brelih
Foto: Enja Brelih
Nastopili so številni znani slovenski glasbeniki, katerim so se na odru pridružili tudi mladi pevci iz slovenskih osnovnih šol. Foto: Enja Brelih


Z dobrodelno prireditvijo Stopimo skupaj – Siti besed smo z vašo pomočjo zbirali prostovoljne prispevke, ki bodo v celoti namenjeni za topel obrok v šoli za tiste učence, katerih starši so se znašli v finančni stiski.

Svoj prispevek boste lahko oddali tudi med ponovitvijo prireditve, ki bo v nedeljo, 11. maja, ob 16.15 na 2. programu TV Slovenija na telefonski številki 01 / 472 00 11.

Sredstva lahko donirate tudi z nakazilom na uradni račun Zveze prijateljev mladine Slovenije, Miklošičeva 16, Ljubljana, št. računa: SI56 6100 0000 3512 232, ki je odprt pri Delavski hranilnici, d.d., sklic: 00 07-2401 (namen SITI BESED), koda namena: CHAR.


Na prireditvi, ki jo je povezovala Ana Tavčar Pirkovič, so nastopili številni glasbeniki, med njimi Jan Plestenjak, Gianni Rijavec, Orleki, Nino in Kaja Ošlak, Joc bend, Čuki, Aynee, Boris Kopitar, Nina Pušlar, Gadi, Adi Smolar, Slavko Ivančič, Gašperji, Tomaž, Samo in Kim Kozlevčar, Zala Smolnikar in Mojca Bitenc, Severa in Gal Gjurin, Mišo Kontrec in Ansambel Tik Tak. Vsem izvajalcem so se med nastopom pridružili tudi mladi pevci iz slovenskih osnovnih šol. Pokazali smo tudi nekaj težkih zgodb družin, ki otrokom ne morejo zagotoviti šolske prehrane.