Foto:
Foto:
Darja in Blaž z ekipo ustvarjalcev Slovenskega pozdrava prihajata k vam - v Ljutomer, Velenje, Železnike, Novo mesto, Slovenj Gradec in Maribor. Oddaja se na male ekrane vrača v petek, 7. oktobra! Foto: Žiga Culiberg
Darja in Blaž z ekipo ustvarjalcev Slovenskega pozdrava prihajata k vam! Foto: Žiga Culiberg
Prihajamo! Ljutomer 15. 9.; Velenje 29. 9.; Železniki 13. 10.; Novo Mesto 27. 10.; Slovenj Gradec 17. 11.; Maribor 2. 12. 2016. Foto: RTV SLO
Prihajamo! Ljutomer 15. 9.; Velenje 29. 9.; Železniki 13. 10.; Novo Mesto 27. 10.; Slovenj Gradec 17. 11.; Maribor 2. 12. 2016. Foto: RTV SLO
Vse je mogoče se z novo sezono na male ekrane vrača v soboto, 24. septembra. Skozi najbolj zabavne sobotne večere vas bo popeljal simpatični voditelj Bojan Emeršič. Foto: Žiga Culiberg
Vse je mogoče se z novo sezono na male ekrane vrača v soboto, 24. septembra. Skozi najbolj zabavne sobotne večere vas bo popeljal simpatični voditelj Bojan Emeršič. Foto: Žiga Culiberg
Vsako soboto Vse je mogoče prinaša večer smeha in zabave. Foto: Žiga Culiberg
Vsako soboto Vse je mogoče prinaša večer smeha in zabave. Foto: Žiga Culiberg

Jeseni bo izjemno priljubljena glasbena oddaja Slovenski pozdrav gostovala v kar šestih krajih po Sloveniji. Voditelja Darja Gajšek in Blaž Švab bosta z izbranimi glasbenimi gosti poskrbela za šest nepozabnih zabavno-glasbenih večerov.

Slovenski pozdrav bo to jesen gostoval po različnih koncih Slovenije in se tako še bolj približal ljubiteljem slovenske zabavne in narodno-zabavne glasbe, predvsem pa vsem, ki imajo radi sproščeno vzdušje in pristno zabavo. Ustvarjalci oddaje se bodo najprej ustavili v Ljutomeru v četrtek, 15. septembra, sledili bodo zabavno-glasbeni dogodki v Velenju (29. septembra), Železnikih (13. oktobra), Novem mestu (27. oktobra), Slovenj Gradcu (17. novembra) in na koncu še v Mariboru (2. decembra).

Novost v jesenski sezoni bo rubrika Županov izziv. Celoten izziv se odvija na terenu, kjer se izbrani glasbeniki podajo na t. i. orientacijski tek. Po kraju jih skozi različne izzive in naloge, ki jih morajo glasbeniki opraviti, vodijo župani gostujočega kraja. V oddaji bo v prenovljeni različici še vedno prisoten kviz, v katerem bodo sodelovali tudi obiskovalci v dvorani. Vprašanja bodo vezana na kraj, na slovensko glasbo in etnologijo, pravilni odgovori pa bodo prinašali velike nagrade. Ustvarjalci oddaje bodo v jesenski sezoni še povečali interakcijo z občinstvom, kar pomeni, da bodo tudi obiskovalci in gledalci doma del petkove televizijske zabave. Na vsakem izmed šestih zabavno-glasbenih večerov bodo nastopili številni slovenski narodno-zabavni in zabavni izvajalci, ki se bodo ob petju na odru preizkusili tudi v kakšni igrici, hitrem kvizu, vsi skupaj pa bodo poskrbeli za zabavno, sproščeno in glasbe polno vzdušje.

Oddaja Slovenski pozdrav je na sporedu v tradicionalno narodno-zabavnem terminu – ob petkih ob 20. uri na 1. programu Televizije Slovenija. Gostitelja sta tudi v novi sezoni izjemno priljubljena voditelja Darja Gajšek in Blaž Švab.

Vse je mogoče ob sobotah ob 20.00 na TV SLO 1
Najbolj smešen šov je z zabavnimi gosti, razširjeno vsemogočno družino in gostiteljem Bojanom Emeršičem tudi to jesen na sporedu ob sobotah ob 20.00 na TV SLO 1.

Rdeča nit najboljše sobotne zabave ostajajo najbolj priljubljene igre minulih sezon Vse je mogoče, ki jih bodo že v začetku jesenske sezone dopolnile nove dinamične in zabavne igre, skozi katere bo izbrano druščino znanih obrazov vodil nepogrešljivi gostitelj sobotnih večerov Bojan Emeršič.
Vedno večjo in zabavnejšo vsemogočno družino tvorijo Miha Brajnik, Mario Ćulibrk, Ana Maria Mitić, Nina Valič, Tina Gorenjak, Gorazd Žilavec, Igor Štamulak, Jože Robežnik, Luka Korenčič, Lucija Ćirović, Nejc Šmit, Mojca Funkl, Tilen Artač in drugi. Skupaj z drugimi znanimi obrazi se bodo tudi jeseni v seriji iger zapletali v nenavadne in nadvse smešne situacije. V Vse je mogoče ni tekmovanj, ni točkovanj, ni zmagovalcev ali poražencev, le sproščena zabava z obilico smeha tako gostov in občinstva v studiu kot tudi gledalcev pred malimi ekrani.

Najboljša sobotna zabava za številne Slovenke in Slovence
Televizija Slovenija je do sedaj predvajala 25 premiernih oddaj Vse je mogoče, ki so navduševale številne gledalke in gledalce. V povprečju je posamezno oddajo pomladne sezone Vse je mogoče spremljalo 9,7 % ali 191.100 gledalcev, kar predstavlja 25 odstotkov takratnih gledalcev televizije. Posamezna oddaja je v povprečju dosegla kar 459.100 različnih gledalcev. Vse je mogoče je bila s pomladno sezono tudi najbolje gledana redna oddaja na 1. programu Televizije Slovenija. Vsaj minuto katerekoli oddaje od začetka predvajanja Vse je mogoče pa si je ogledalo kar 1.505.000 različnih gledalcev, starejših od 4 let (vir: AGB Nielsen Media Research, panelni vzorec 450 gospodinjstev, starost nad 4 leta).