Foto:
Foto:

To se je zgodilo zadnjih deset ali 15 minut, še posebej na Old Traffordu, kjer je za tabo 65.000 gledalcev. Med polčasom sem vedno poudarjal – brez panike, bodite potrpežljivi in čakajte. V zadnjih 15 minutah lahko veliko narediš. Smo napadli in tvegali … Seveda ni vedno delovalo in se nam ni obrestovalo, a velikokrat pa se je.

Če ste bili v garderobi po tekmi, ko smo zadeli v zadnjih minutah, je bilo neverjetno. Vzdušje je bilo enkratno, vsi so skakali, ploskali … Najbolj pomembno pa je, da so navijači s stadiona hiteli v pube, da bi govorili o tekmi, ali pa domov, da bi ženi in otrokom povedali, kaj se je v zadnjih minutah tekme zgodilo na Old Traffordu. To je bila moja naloga, da so bili navijači srečni.

Alex Ferguson, ki je kar 26 let vodil Manchester United in z njim osvojil 38 lovorik, je v intervjuju priznal, da je bil tako imenovan Fergijev čas del taktike, ko so rdeči vragi potrebovali gol. Stal je ob igrišču in gledal na uro, da bi vplival na nasprotne igralce in sodnika. Vir: goal.com