Kdo bo po zatrjevanjih italijanskih medijev prihodnji teden kupoval Handanovića? Po Barceloni in Anžiju bi lahko to bil Monaco, ki bi, roko na srce, za
Kdo bo po zatrjevanjih italijanskih medijev prihodnji teden kupoval Handanovića? Po Barceloni in Anžiju bi lahko to bil Monaco, ki bi, roko na srce, za "sanjsko moštvo" potreboval nekoliko boljšega vratarja, kot je Danijel Subašić. Foto: EPA

Odločno zanikanje vseh prestopnih govoric Samirja Handanovića. Menedžerka slovenskega vratarja Claudia Pastorello je na Twitterju opolnoči zavrnila zadnjo govorico, ki so jo objavili v italijanskih medijih. Sport Mediaset je v ponedeljek objavil, da se za 28-letnega Ljubljančana resno zanima bogati ruski klub Anži Mahačkala, ki naj bi govoril z Interjem, katerega prodajna cena prvega vratarja znaša kar 30 milijonov evrov.

Da "Sarma" ne odhaja nikamor, je pred dnevi zagotovil tudi lastnik in predsednik Interja Massimo Moratti, ki naj bi mu Barcelona po pisanju Gazzette dello Sport za Slovenca ponujala 23 milijonov evrov.

Handanović je po več letih prestopnih govoric lani poleti vendarle zapustil Udinese in prestopil v Inter, ki je zanj odštel 11 milijonov evrov, kar je šesti najdražji vratarski prestop v svetu nogometa.

Vir: Twitter