Citat za prebrat
(1)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 2.6 od 9 glasov Ocenite to novico!
Katie Ormerod Foto: Katie Ormerod Twitter

Dodaj v

Katie Ormerod

9. februar 2018 ob 16:43
Ljubljana - MMC RTV SLO, STA

Leta sem sanjala o nastopu na olimpijskih igrah in res prišla do tja, a pričakala me je največja smola v mojem življenju. V dveh urah me čaka operacija. Povsem sem potrta.

Britanska olimpijska reprezentanca, ki je na olimpijskih igrah v Sočiju 2014 osvojila štiri odličja, je v Pjongčangu ostala brez enega svojih večjih upov za kolajno. Tekmovalka v deskarskem krosu in akrobatskih skokih Katie Ormerod je namreč v sredo na treningu utrpela zlom zapestja, dan za tem pa si je zlomila še petnico (morala je na operacijo) in dokončno obupala nad svojim prvim olimpijskim nastopom.

Britanska olimpijska reprezentanca šteje 59 športnikov, kljub temu pa je to največja britanska odprava na zimskih olimpijskih igrah doslej. Britanci tokrat upajo na okoli pet odličij. V Sočiju so osvojili eno zlato, eno srebrno in dve bronasti kolajni.

Prijavi napako
Komentarji
opat
# 10.02.2018 ob 17:59
Eh, smola. Žalostno!
Citat za prebrat
link
Roman Lisac
10
25. maj 2018 ob 18:47 Petrol Olimpija je končala sanacijo, dolga več nimamo. Redno plačujemo vse obveznosti. Upam, da bo tako tudi ostalo. To je posledica velike skrbi v klubu, da se sredstva ne porabljajo za neumnosti.
Več novic ...
Kazalo