Foto:
Foto:

Oba vsako leto skušava dati vse od sebe in na najboljši način pomagati svojima ekipama. Na to, kar se govori v javnosti, ne dam veliko in me ne zanima.

Vedno sem želel ostati pri Barceloni in o tem sem vedno sanjal. Radi bi končal kariero pri Barceloni. Bomo videli, kako se bo izšlo. Razmišljam le o današnjem dnevu, o Barceloni, kjer sem. Trudim se, da bi osvojil čim več naslovov, saj v nogometu ne veš, kaj se bo zgodilo in kaj prinese nova sezono. Zato želim ostati miren in iti korak za korakom.

Vsakič, ko se nova sezona začne, želiš, da je boljša od prejšnje. Igramo, da čim več osvojimo, igramo za lovorike, za finale Lige prvakov, za naslov v La ligi ... Letos nam ni uspelo. Trudili smo se, a nam ni šlo. Na koncu smo osvojili kraljevi pokal. Upamo, da bo naslednje leto, kar se tiče osvajanja lovorik, boljše.

Lionel Messi je v intervjuju spregovoril o rivalstvu s Cristianom Ronaldom in povedal, da želi kariero končati v Barceloni. Katalonski mediji so že pisali, da bo Argentinec v kratkem z Barco podaljšal pogodbo. Trenutno je sicer na reprezentančni akciji v Melbournu. Vir: ESPN