Foto: www.alesfevzer.com
Foto: www.alesfevzer.com

Do zdaj smo zmagovali z ekipno igro, ko smo si pomagali in predvsem v napadu veliko sodelovali.
Danes tega ni bilo. Upam, da bomo v sredo boljši kot danes. Igrali smo preveč na silo, bili smo zelo nenatančni pri prekinitvah. Imeli smo veliko kotov in prostih strelov v bližini vrat. Premalo je bilo kombinacij, vsak je želel biti tisti, ki bo zadel. Fantje so se trudili, ni bilo takšnih, ki si ne bi želeli, so pa bili eni bolj, drugi manj razpoloženi.
Čeprav smo zmagali z visoko razliko (4:1 in 0:3, op. a.), že na prvih dveh medsebojnih tekmah z Gorico ni bilo lahko. Obakrat je bilo na "knap", če mene vprašate. Tekmeci so dobro odigrali v obrambi, vratar je bil razpoložen, niso delali veliko napak. Mi smo jih. Pri prvem zadetku ni bilo prevzemanja, ker nismo spremljali vtekanja iz druge vrste. Drugi je bil bolj posledica tega, da smo dali Nemanjo Mitrovića naprej.
Bolj me moti, da si nismo ustvarili čistih priložnosti, za to bi moralo biti več sodelovanja. Ni bilo predložkov s strani, kjer bi se dalo prebiti Gorico. Preveč smo silili skozi sredino, tam pa smo naleteli na dober obrambni blok, ker so bili kompaktni. Nismo pa niti najmanj podcenjevali Gorice. Zakaj ne bi Gorica zmagala? Saj ima zelo dobro moštvo.
Trener Olimpije Marijan Pušnik po porazu proti Gorici z 0:2 v 19. krogu Prve lige TS.
Vir: MMC RTV SLO

Gorica nekoliko prizemljila vodilno Olimpijo
Gorica nekoliko prizemljila vodilno Olimpijo