Foto:
Foto:


Ne, tega preprosto ne morem pogoltniti. In niti ne bom. Vseeno mi je, kdo je. Imam svoj ponos in ne bom se dal kar tako. Že v petek sem vložil tudi tožbo proti klubu zaradi neizplačanih obveznosti. Nakazali so mi le dve plači.
Tavam v temi, nič mi ni jasno. Ves čas se sprašujem, kako je lahko Gattusu kaj takšnega prišlo na misel. Seveda ni res, da sem storil, kar mi očita. Nikdar si ne bi dovolil, da bi naredil kaj takšnega, kar pravi, da sem. Lahko mi očita marsikaj, toda tega ne.
V Grčiji je bil zadnje dni v ospredju hud spor med trenerjem OFI Krete Gennarom Gattusom in nekdanjim slovenskim reprezentantom Mirnesom Šišićem, ki se je letos vrnil na Kreto. Po porazu proti Xanthiju v gosteh (2:1) je Gattuso označil Šišića za vohuna. Trenerju Xanthija Razvanu Lucescuju naj bi pred tekmo predal taktične zamisli in postavitev Krete. Že v garderobi naj bi skorajda prišlo do fizičnega obračuna med Velenjčanom in nekdanjim nogometašem Milana, zdaj pa se bo spor preselil v sodne dvorane. Vir: Ekipa