Foto:
Foto:

Prvič, ko sem bil še "mulec", moj pokojni "stari" pa je bil tako nor, da je v Nemčiji vse pustil za to, da bi njegov sin igral v Dinamu. In potem sem prvič moral oditi. Ko so sredi devetdesetih vsi odhajali igrat in služit v tujino, me je "stari" spet peljal v Dinamo. In še enkrat so me nagnali. Premočna čustva so, da bi se lahko še enkrat vrnil, ne bi jih mogel nadzirati.
Zagotovo ne bom trener Dinama, ne glede na vse. Stoodstotno. Včasih človek reče marsikaj, pa se potem zgodi drugače, a v tem primeru je to nemogoče. Dinamo mi še vedno dolguje denar. Nisem ga dobil niti polovico. Požrl sem marsikaj, več pa ne nameravam. Imam svojo kariero, ali bo to čez leto dni še vedno Azerbajdžan, kakšen klub ali druga reprezentanca, nimam pojma, zagotovo pa ne bo Dinamo.

Selektor Azerbajdžana Robert Prosinečki si lahko predstavlja mariskaj v trenerski karieri, le vrnitve v Zagreb na klop Dinama ne. 47-letni Hrvat je profesionalno kariero začel na Maksimirju v sezoni 1986/87. V dresu Dinama je blestel tudi med letoma 1997 in 2000, EkipaSN.