Gašper Krošelj bo spet oblekel dres Medveščaka. Foto: EPA
Gašper Krošelj bo spet oblekel dres Medveščaka. Foto: EPA

Krošelj je med letoma 2008 in 2011 že branil v Zagrebu, nato se je selil po številnih klubih, igral je tudi na Jesenicah.

"V zadnjih letih je izboljšal tehniko, njegova višina je bila vedno prednost. Zadnjo sezono je dobro igral tako na Švedskem kot na svetovnem prvenstvu. Prav gotovo je v igri, da dobi svoje minute v Ligi KHL," je novico za klubsko spletno stran komentiral športni direktor Aaron Fox.

V drugi najmočnejši ligi bosta v sezoni 2015/2016 igrala tudi Rok Tičar in Žiga Jeglič, ki sta sredi tedna podaljšala pogodbo s Slovanom Bratislavo.
Pem že ima izkušnje iz Lige Ebel
Telemach Olimpija, ki jo čez dva meseca čaka začetek Lige Ebel, je sklenila sodelovanje s prvo okrepitvijo. To je slovenski mladinski reprezentant, Jeseničan Nik Pem, ki bo za zeleno-bele igral naslednji dve sezoni. Pem je stalni član slovenskih mladinskih reprezentančnih selekcij, dve leti je preživel v švedski mladinski ligi pri Mori, v lanski sezoni se je preizkušal v ZDA, nazadnje pa se je vrnil na Jesenice.

Za 19-letnega Pema bo prihajajoča sezona prva polna v članskem hokeju, čeprav že ima nekaj izkušenj z razširjenim avstrijskim prvenstvom, saj je pred tremi sezonami za tedanji jeseniški klub pri le 16 letih že nastopil na nekaj tekmah Lige Ebel.