Matjaž Kopitar je trenutno zadovoljen z doseženim. Foto: Aleš Fevžer
Matjaž Kopitar je trenutno zadovoljen z doseženim. Foto: Aleš Fevžer

Petru Bizalju, Gregorju Koblarju in Luki Kalanu.

Gre za člane reprezentance do 20 let, v preteklih dneh so odigrali tudi prve tekme v članski reprezentanci.

Vsi ostali reprezentanti se bodo za nadaljevanje priprav spet zbrali v ponedeljek, 15. aprila. Reprezentančni vrsti se bosta tedaj pridružila še branilca Mitja Robar in Andrej Tavželj.

"Tekmi s Kazahstanom sta prišli nekoliko prezgodaj, vseeno pa mislim, da smo lahko zadovoljni. V teh dneh po tekmah smo nekoliko popustili na treningih, ker je utrujenost bila prisotna, a vseeno izpolnili začrtano. Mislim, da se dela zelo dobro, igralci so vsi, od prvega do zadnjega, zelo prizadevni. Všeč mi je, da so se tudi ti mladi fantje lepo vklopili v ekipo, da jih je ta tudi sprejela. Mislim, da je to prava pot, vključevanje mladih fantov. Namesto, da bi zaključili s sezono pred štirimi tedni, so vsi imeli kar nekaj kvalitetnih treningov in tekem. Če želimo, da čim prej ujamejo stik s tem nivojem, jih je potrebno vključevati," je priprave trenutno ocenil selektor Kopitar.

Rise naslednji teden čakata še zadnji pripravljalni tekmi v Mariboru. V petek ob 18.30 in v soboto ob 17.30 se bo pomerila z Avstrijo.