Hokej
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.9 od 38 glasov Ocenite to novico!
Robert Sabolič
Robert Sabolič se je na Poljskem pridružil reprezentanci. Foto: EPA
       Lepšega začetka si ne bi mogli želeti. A samo takšne cilje si moraš zastaviti. Imamo še tri tekme, nekaj smo dosegli, a dejansko je še precej pred nami, delati bo treba do konca.       
 Aleš Kranjc
VIDEO
Zupančič: Drsalno smo bol...
VIDEO
Razingar: Mislim, da grem...
VIDEO
Risi na koncu le strli It...

Dodaj v

Risi nad gostitelje prvenstva tudi s Saboličem

Sparta izgubila v finalu češke lige
25. april 2016 ob 09:53
Katovice - MMC RTV SLO, STA

Slovenski hokejski reprezentanci, ki uspešno nastopa na svetovnem prvenstvu divizije I na Poljskem, se je pridružil napadalec Robert Sabolič.

Njegova Sparta Praga je izgubila v finalu češke ekstra lige z 2:4 v zmagah proti Liberecu, reprezentant pa se ni obotavljal in je nemudoma odpotoval v Katovice, kjer Slovenijo ta teden čakajo še tekme s Poljsko, Južno Korejo in Avstrijo. Uvodni dve proti Japonski in Italiji so risi dobili.

Hebar se seli v četrti napad
"Jutri se bo normalno ekipi pridružil na razdrsavanju in igral proti Poljakom. Pridružil se bo Tičarju in Jegliču, ker se dobro poznajo in bodo dali večjo težo napadu, tako da bomo še nekoliko močnejši," je poudaril selektor Nik Zupančič razložil pričakovano spremembo v slovenski ekipi.

"V moštvu ne bo tektonskih premikov, Hebar se bo preselil v četrto napadalno trojko med Olimpijine igralce, ker se tudi poznajo, Ropret bo nekako 13. napadalec, a med tekmo bo seveda tudi pripravljen, ker se lahko vse zgodi," je dodal selektor.

Proti Poljski bo v vratih Kristan
"Tekme si sledijo zelo hitro. Danes je bil tudi trening usmerjen bolj v regeneracijo, malenkost smo delali z branilci, da ne bi prihajalo do strelov z modre črte. Sicer pa nič posebnega, ni potrebno veliko trenirati, ker smo že v ritmu," še dodaja Zupančič, ki bo proti Poljski v vrata postavil Roberta Kristana.

Slovenski hokejisti so odlično začeli svetovno drugoligaško prvenstvo na Poljskem. Po prvih dveh dneh so na vrhu lestvice z vsemi šestimi točkami. Toda v slovenskem taboru ostajajo na trdnih tleh in opozarjajo, da prvenstva še zdaleč ni konec.

Delati bo treba do konca
"Lepšega začetka si ne bi mogli želeti. A samo takšne cilje si moraš zastaviti. Imamo še tri tekme, nekaj smo dosegli, a dejansko je še precej pred nami, delati bo treba do konca," je po drugi tekmi in drugi zmagi, Japonska je padla s 7:1, Italija pa s 3:1, in pred prvim prostim dnem razmišljal branilec Aleš Kranjc.

Selektor Zupančič je imel po nedeljski tekmi in pred današnjim popoldanskim treningom priložnost, da igralcem nameni nekaj počitka. Je pa seveda že takoj po dvoboju z Italijani pojasnil, kako so dosegli pomembno zmago: "V drugi tretjini nas je agresivnost ponesla, začeli smo igrati malo tvegano, a je to težko narisati na tablo, to imajo hokejisti v sebi ... Bolje je, da naredimo kakšno napako več, a smo tako dobro napadalno naravnani, da se nam to ni poznalo. V zadnji tretjini pa smo spet igrali bolje, izkoristili smo "power-play" in po tistem je bilo veliko lažje."

V torek proti Poljski, ki bo imela bučno podporo
Tudi selektor je umirjal evforijo, čeprav je bil zelo zadovoljen po opravljenem v prvih dveh dneh. "Cilj je naslednja tekma in zmaga proti Poljski. Jutri imamo trening, do takrat se bomo spočili, nato oddelali lažji trening v smislu priprav na naslednjo tekmo," pravi Zupančič in dodaja: "Podcenjevanja nasprotnikov ni. Vsakogar je treba spoštovati do določene mere. In mislim, da bo ta ekipa Italije še marsikomu vzela kakšno točko." Slovenijo čakajo še tri tekme, prva v torek proti Poljski. Domačini bodo skušali v preostalih treh tekmah reševati, kar se rešiti da - toda z njihovega zornega kota je prvenstvo že skorajda končano. V uvodnih dveh krogih so namreč doživeli dva poraza, proti Italiji in še posebej bolečega proti Južni Koreji, ki se je na tem prvenstvu pokazala za čvrsto in trdno ekipo, namučila je tudi že Avstrijo, ki ima ob Sloveniji status papirnatega favorita na SP-ju. Avstrijci na dan premora odhajajo na drugem mestu, s točko manj od Slovenije.

Plachta: Slovenija je nedvomno najboljša
"Slovenija je nedvomno najboljša ekipa na tem prvenstvu. Mi se moramo predvsem pomiriti in se pripraviti na naslednje tekme. Še vedno imamo do konca tri dvoboje in še veliko točk je mogoče dobiti," je skušal v pozitivno stran gledati selektor Poljske Jacek Plachta po porazu proti Južnim Korejcem in pred tekmo s Slovenijo. Na torkovi večerni tekmi bo Slovenija prvič na SP-ju igrala pred precej polno dvorano; Spodek Arena v Katovicah namreč, čeprav se v njej na preostalih tekmah zbere med 1.000 in 2.000 navijačev, zaradi svoje velikosti le ob tekmah Poljske daje vtis pomembnega tekmovanja: če je povsem polna, je v njej lahko 9.000 navijačev.

A Žiga Jeglič meni, da niti domači teren ne bo kakšna posebna prednost za Poljake: "Glavna stvar je, da ne zaspimo. Startati moramo od začetka, dvorana bo najbrž polna, a lahko to izkoristimo in lahko tudi nas ponese do agresivne igre. Gremo naprej, korak za korakom."

3. krog, torek ob 13.00:
JUŽNA KOREJA - JAPONSKA
Ob 16.30:
AVSTRIJA - ITALIJA
Ob 20.00:
SLOVENIJA - POLJSKA

4. krog, sreda ob 13.00:
JAPONSKA - ITALIJA
Ob 16.30:
SLOVENIJA - JUŽNA KOREJA
Ob 20.00:
POLJSKA - AVSTRIJA

5. krog, petek ob 13.00:
ITALIJA - JUŽNA KOREJA
Ob 16.30:
AVSTRIJA - SLOVENIJA
Ob 20.00:
POLJSKA - JAPONSKA

Lestvica:              
SLOVENIJA    2 2 0 0 0 10:2 6
AVSTRIJA     2 1 1 0 0  6:3 5
JUŽNA KOREJA   2 1 0 1 0  6:4 4
ITALIJA     2 1 0 0 1  4:4 3
POLJSKA     2 0 0 0 2  2:7 0
JAPONSKA     2 0 0 0 2  2:10 0
M. L.
Prijavi napako
Komentarji
lojal
# 25.04.2016 ob 10:03
Fant od fare, kapo dol.
qwatebriga
# 25.04.2016 ob 10:41
3rac
o Bravo!
Tako se odzove na klic selektorja!
A ne, basket dolar milijonarji, ki "nimate časa" za reprezentanco??


samy joe
Kopitarja ne bo, ker ata ni več selektor. Klasika. To smo vedeli že lansko leto. Pa ne mi prodajat pravljice, da ga klub ne pusti. Bravo Sabolič.

Sabla je itak car!
Kopija pa ne buzerirajte. Resda smo Ovečkina in podobne ase že videli na prejšnji prvenstvih, kako so prišli naslednji dan po izpadu igrat, ampak kot prvo, tisto je bila elitna skupina (NHL ima do tega nivoja hokeja povsem drug posluh kot do drugorazrednih SP), kot drugo, lahko da imajo Kingsi drugačno politiko od Capitalsov itn.., kot tretje pa je Anže že igral na SP-jih in tudi še bo.

Skratka, ne bit taki Slovenceljni, ki samo čakajo na "napako" nekoga, ki je v športu kaj dosegel.
by10
# 25.04.2016 ob 10:00
Super!
nacionale
# 25.04.2016 ob 10:33
Pri hokejistih ni vprašanja, da se nekdo ne bi odzval. Če kliče domovina, potem je to to.
3rac
# 25.04.2016 ob 10:28
Bravo!
Tako se odzove na klic selektorja!
A ne, basket dolar milijonarji, ki "nimate časa" za reprezentanco??
zamudnik
# 25.04.2016 ob 10:12
Vsa čast, Sabla! Zdaj pa jezo zaradi poraza v finalu stresi nad katoviškimi paki!
5tane
# 25.04.2016 ob 10:45
Ma ne bomo Kopija čez lužo vlekli za neke kvalifikacije. Če sami ne moremo pol si tudi ne zaslužimo, da gremo v A. Sploh ga pa klub po novih pravilih ne pusti. In tudi če bi prišel, ne vem koliko bi dobrega naredil v že uigranih napadih. Res da je as in se hitro privaja, vendar se morajo tudi ostali na njega.
420
# 25.04.2016 ob 10:30
sej Kopitarja niti ne rabmo v tem primeru.naj si malo spočije.bo prvi napad z levo roko zrihtal use
matej28
# 25.04.2016 ob 10:15
koncno se Saboli?.ker pogresam udarni napad Ti?ar,Jegli?,Saboli?.ker manka ta napad
Ernesto
# 25.04.2016 ob 13:16
Abraham daj ne govori neumnosti o tem kako je dvigival palico, če je imel od naših skoraj največ časa na ledu. Tudi meni določene stvari niso všeč, ampak nabijati pa ni treba. Pa tudi zveza si težko privošči izredno drago zavarovanje, če si v elitni diviziji večino plača IIHF za nižje divizije pač ne. Bolje, da se da ta denar za mlajše kategorije kjer je stanje kritično in bo kmalu vplivalo tudi na člansko reprezentanco. Dejstvo pa je tudi, da imamo trenutno tudi brez Kopitarja in Muršaka dovolj močno reprezentanco za zmago v tej diviziji.
Voly
# 25.04.2016 ob 11:42
Anže bo, če se bo le dalo, prišel igrat, ko bodo naši v A skupini in tako je tudi prav. V B skupini je pa super, da se uveljavljajo naši mlajši igralci in to se tu na Poljskem tudi na veliko dogaja.
Nik Zupančič je zelo preudaren trener, ki ve kaj dela in mu je treba stodstotno zaupati, smo pa sedaj s Saboličem še kar nekaj procentov močnejši, tako da res ne bi smelo biti problemov.
Jaz mislim, da bo našim najtežje s Korejci, saj težko igramo proti ameriškem in kanadskem načinu igranja, zato je zelo pomembno, da jutri premagamo še Poljake.
WAITAPU
# 25.04.2016 ob 11:02
Aja, Sabla je pa itak jack! To sem pa pozabil v zgornjem postu napisat
Fleaa
# 25.04.2016 ob 10:20
no sedaj bo pa še prvi napad zlaufal, pa kak gol spacal :)
šibki člen #10 pa naj si mal nogce spočije
bogii
# 25.04.2016 ob 11:58
Sedaj pa bo prvi napad "haral". Se je videlo, da je Hebar svetlobna leta za Jegličem in Tičarjem in se niso mogli ujeti.
if
# 25.04.2016 ob 11:30
Včeraj je Avstrija dobila tekmo proti Japoncem s 3:1.
Gotovo je, da so sodniki in Avastrijci Japonce ukradli za drugi gol, ki bi lahko pomenil tudi drugačen razvoj dogodkov.
Sodniki niso priznali očitnega gola vidnega iz počasnega posnetka.
Avstrisjski hokejist je goljufal tako, da je iza gol črte plošček potisnil v igralno polje.

V hokeju tako očitne napake/goljufije že dolgo nisem videl!
Celjan27
# 25.04.2016 ob 11:03
Res ne vem, kako lahko sploh omenjate Kopija v istem košu kot nba miljonarje ala Vujačič in Udrih...

...prepričan sem, da bi Kopi prišel, če bi lahko, kljub jet-lagu, ampak če so mu v klubu dali jasno vedeti, da mora biti še 5 dni tam - je to to.

Tako kot je en napisl - to je drugorazredno hokejsko tekmovanje in če si s temi igralci ne utremo pot do prvega mesta, potem si RES ne zaslužimo A grupe.

Kopi pa če se ne motim, je priletel takoj ko je lahko - mislim, da so bile kvalifikacije za OI...
maniac
# 25.04.2016 ob 11:36
Kak ste tečni s Kopitarjem.. Človek se je vedno odzval in ne samo to ampak ponavadi vlekel voz reprezentance naprej in zaradi njega in njegovih uspehov so se hotli dokazat tudi drugi ob njem kar je posledično pripeljalo do odličnih tekem na olimpijskih igrah in že nekaj prvenstvih. Podpisano ima astronomsko pogodbo in seveda je tudi zavarovanje za takega igralca neprimerno dražje, še največji dejavnik pri vsem skupaj pa je klub, ki ima v lasti igralce, ker jih za to tudi lepo plačuje in če mu rečejo ne je to pač ne pa če to nekateri razumete tukaj al pa ne. Po drugi strani bi pa bilo tudi zelo žalostno če bi reprezentanca na takih drugorazrednih turnirjih morala za uspeh računat na Kopitarja in Muršaka.. Imamo kar nekaj igralcev, ki imajo željo po dokazovanju in so do sedaj več kot dostojno zamenjali manjkajoče in s tem ko pade odgovornost še na koga drugega tudi ekipa kot celota raste in mislim da nas na naslednjem prvenstvu čaka do sedaj najmočnejša slovenska reprezentanca tudi s Kopitarjem in Muršakom na čelu upam da.
Hafis
# 25.04.2016 ob 15:02
TJS IS BACK! Najboljsi napad v zgodovini!
GorazdN
# 25.04.2016 ob 13:33
Zjesenic
Dej prosm ne dajej take komentarje! To je raprezentanca ne pa debata v kakšnem Jeseniškem lokalu: Zakaj letos nismo prvaki!
Dejte že ločt enkrat!
Raprezentanca je skupina igralcev sestavljena iz več klubov in konec!!!!
Ernesto
# 25.04.2016 ob 17:59
@abraham
Vau na Češkem si bil in si videl. Čudno, da jaz tega nisem opazil. Sem ti že povedal, da mi določene stvari v zvezi s Kopitarjem niso čisto najbolj všeč, ampak kadar je igral za reprezentanco je vedno igral korektno.

Drugače pa koliko časa je bil na ledu:

BLR 21:06 (več samo Tičar)
RUS 21:54 (največ od vseh)
SVK 25:06 (z naskokom največ od vseh) - 25 minut je za napadalca že skoraj neverjetno
FIN 18:10 (največ od vseh)
NOR 21:26 (največ od vseh)
ZDA 22.32 (spet največ od vseh)
NOR 24:31 (itak)

V povprečju je ta tvoj dvigovalec palice preživel na ledu več kot 22 minut na tekmo in verjetno kdaj pa kdaj celo res vzdignil palico za menjavo, če ne bi bil gor kar celo tekmo. Ampak ti ne nabijaš.
ForzaJuve!!
# 25.04.2016 ob 17:55
Jeglič - Tičar - Sabla, nimajo za burek ostale reprezentance
GorazdN
# 25.04.2016 ob 13:24
Se čist strinjam z qvatebriga, res smo eni ubogi Slovenčki, ki sam čakajo na najmanjšo napakico pol pa hitr pluvat po igralcih!
Skratka: Sabolič kapo dol res lepo od tebe, da si se takoj odzal in prišel pomagat. Anže pa pač ne more in niti ni kakšne grozne potrebe glede na to konkurenco, ki jo spremljam letos v Kativicah. ( Realno brez podcenjevanja)
Dejmo Risi še tako naprej!
420
# 25.04.2016 ob 13:07
Žiga Jeglič je Blejska šola šele potem je zaigral za Jesenice
SloveniaNo1
# 25.04.2016 ob 17:28
Naša reprezentanca lahko prijavi le še enega hokejista. Torej Saboliča ALI Kopitarja. In mislim, da nam bo Sabolič v okviru napada TJS veliko bolj koristil kot bi nam Kopitar. Sicer pa verjamem, da bi tudi Kopi bil naslednji dan na letalu, če bi bilo govora o SP elitne divizije.
giftman
# 25.04.2016 ob 12:43
Kar se pa Kopitarja tiče, ne vem ali tu ljudje ne znate brati izjav, ali samo radi trollate!?

Če ne moremo zmagati te skupine brez Kopitarja, si pa tudi ne zaslužimo SP-ja! Veliko bolj bo pomembno, da bo prišel na olimpijske kvalifikacije v septembru!

Potem bo pa letel v Toronto na svetovni pokal igrati za ekipo Evrope.
piatim69
# 25.04.2016 ob 15:28
tele novice sem se pa res razveselil...bravo sabla,moj poklon.....se kako ga potrebujemo za te tri tekme,sploh ce bo zadnja v petek odlocala o prvem mestu...da ne govorim o uigranosti vseh treh velemojstrov....sicer jutri navijam za italijo da zmaga v rednem delu,ker nas potem ze zmagi(po rednem delu seveda) proti poljakom in korejcem peljeta na prvo mesto...samo brez podcenjevanja,sploh proti amero korejcem....imajo odlicnega golmana in tudi ostali ameri niso slabi....pa mogoce se beseda dve o anzetu.....morm rect,da sam ne vem kako nej razmisljam....ampak vedno znova mi prideta na misel oveckin in malkin,ki sta ze veckrat priletela direkt na tekmo.....sam najbolje ve,koliko mu je klub dejansko prepovedal igranje na tem sp-ju.....konec koncev pa spet ne rabimo dvigovat prahu,tile fantje tule bodo po moje sami zmogli ..ga pa seveda krvavo rabimo septembra in neko obtozevanje zdajle ni na mestu....
Janezski
# 25.04.2016 ob 13:54
Bravo Robert! Vsakega maherja potrebujemo.
REsnica
# 25.04.2016 ob 12:22
samy joe:
Kopitarja ne bo, ker ata ni več selektor. Klasika. To smo vedeli že lansko leto. Pa ne mi prodajat pravljice, da ga klub ne pusti.


saj tebi ni treba pravljic prodajat. To je kot bi prodajal pravljice bratoma andersen ali pa mivko v puščavi... ti sam verjameš v pravljice, ki si jih sproti zmišljuješ-
WAITAPU
# 25.04.2016 ob 11:00
Se strinjam s 5tane, pa kaj imate toliko za povedati čez Anžeta, zmeraj se je odzval za RISE in kot je sam že lani dejal se tudi v prihodnosti ne misli odpovedati Risu na prsih, če ga pa Kingsi ne pustijo je pa druga pesem, tam je glavna zvezda in verjetno ima poleg igranja še kup drugih obveznosti, ki jih mora izpolniti, pa čeprav so že izpadli. Drugo je spet zavarovalnina, ki jo mora, če sem prav seznanjen del plačati HZS, to pa verjetno tudi ni malo. Zato se strinjam s 5tanejem, da če ne napredujemo brez njega v elito, potem si nismo niti zaslužili. ZA RISE FORVER!!!
Bivši uporabnik
# 25.04.2016 ob 17:23
Sabolič ++
Ernesto
# 25.04.2016 ob 21:24
@kurjac
Saj se strinjava, samo ne strinjam se pa s tem abrahamovim zapisom:

"Skozi ko je prišel v igro...je že dvigoval palico za zamenjavo"

Ne moreš tega napisati za igralca, ki je igral z naskokom največ od vseh ostalih, palico pa je že moral kdaj pa kdaj dvigniti, če ne ga ata sploh ne bi vzel iz ledu. Zato sem mu konkretno dokazal, da je igral daleč največ od vseh. Ata je pa tako ali tako majster za prekurjenje igralcev, prvo sezono EBELa je praktično igral na samo dva napada, tretji je dobil drobtinice, četrtega pa sploh uporabljal ni. Sploh prva fora Rodman-Fox- Rodman je bila na ledu po pol tekme, saj so bili majstri, ampak na koncu so pregoreli.
Ska'ara
# 25.04.2016 ob 13:03
Kaj bi ta reprezentanca brez Jeseničanov. Ostali bi 3=žabci in en Cerkničan.

zanimivo.

Krošelj (Ljubljana)
Vidmar (Ljubljana)
Milovanovič (Kranj, igral je za Triglav)
Kuralt (Kranj, začel pri Triglavu, šel v tujino, šele potem Jesenice)
Pešut (Maribor)
Verlič (Maribor)
Mušič (Ljubljana)
Ograjenšek (Celje)
Pance (Ljubljana)
Hebar (Ljubljana)
Ropret (Ljubljana)

in pa Urbas, ki si ga omenil. Sicer uradno piše, da je iz Ljubljane.
jurica
# 25.04.2016 ob 12:46
@Zjesenic
V tej reprezentanci je več Celjanov kot Jeseničanov :)
Ernesto
# 25.04.2016 ob 22:23
@kurjac
Ja za katere naj navijam pa, če ne za naše ;)
@žaba
Fleaa je bil samo malo sarkastičen KG je bila itak jeseniški farm team ime je pa imela zaradi sponzorja Gorenjke (hotelirji ne čokolada), direktni naslednik je HD Jesenice.
gigi76
# 25.04.2016 ob 15:33
Piatim69
Korektno napisano..se pridružujem temu mnenju, sam sem enakega mišljenja. Še dobro, da je danes pavza..da ne bom živčen
gigi76
# 25.04.2016 ob 14:04
To je super novica...z njim bomo še bolj nevarni za gol...včeraj sem gledal njihovo tekmo in navijal za Liberec, jutri premagat Poljake idealno pa bi bilo če bi Italijani premagali Avstrijce in Japonci Korejce(no ta zadnja je manj verjetna), potem pa nujno Korejo premagat, kar bo kar zahtevno..sem gledal obe njihovi tekmi in so zelo neugodni, predvsem drsalno in seveda kanadski igralci ter vratar Dalton.
Dajmo RISI !!!!!
giftman
# 25.04.2016 ob 12:37
Zanimivo prvenstvo! Presenečen na Korejo, Italija tudi ni slaba. Avstrija pa zgleda ni več tak favorit za drugo mesto, ker so vse te reprezentance precej blizu.
alkum
# 25.04.2016 ob 12:32
OK Kopitarja ni,ker kao še ne sme 5 iz kluba?!
Zakaj pa lahko ostali hokejisti takoj okrepijo svoje reprezentance na hokejskem prvenstvu najboljših,ki bo v kratkem??
Vemo,da si Američani,Kanadčani in nekatere evropske države pustijo nekaj prostih mest za najboljše,da jih okrepijo takoj,ko njihov klub izpade.
Ali pa imajo to pravilo samo v LA Kingsih mogoče??
Voly
# 25.04.2016 ob 11:58
kristt
Muršak si je zlomil nogo, zato ga ni na Poljskem...
Ska'ara
# 25.04.2016 ob 11:03
Super! Pa da vidimo, če se JTS še tako vohajo. Hebi je itak gluh v tem napadu. Nima kaj iskati zraven.

Kar se pa Kopitarja tiče, da ne sme zaradi obveznosti do kluba, je futranje javnosti. Smo leta 2016, vse ocene, načrti in obveze bi se lahko uredile preko interneta. Načrte in obveze pa po vseh teh letih pri Kingsih verjetno zna že na pamet. Problem je zavarovanje. Kopitar je v tem pogledu zaradi višine pogodbe izjemno drag za naše razmere. Da bi toliko plačevali za drugorazredno tekmovanje, je velika neumnost. Ob manjku Muršaka, ga tako ali tako nimamo kam postaviti, ker so ostali zanj kot majhni otroci. Meni se zdi prav, da ga ni.

So bili že primeri, ko si je igralec zavarovanje plačal sam, ampak je bilo to za pomembna tekmovanja, predvsem pa v drugih časih, ko so igrali bolj za čast za reprezentanco, zdaj je pa glavna misel, koliko bojo zaslužili na leto (če samo pogledamo, smo verjetno ena redkih reprezentanc, ki za nastope hokejistom plačujemo, Kanadčani npr nimajo niti dnevnic, dobijo neko nagrado, če so prvaki)
rdeca caplja
# 25.04.2016 ob 23:37
Še TSJ se nam je zgodu. Zele naj se le pazijo nasprotniki, da ne bo vedno sedmica napisana na SLO strani rezultata.
qwatebriga
# 25.04.2016 ob 22:57
kurjac
Pomota mislu sm na Sabolica .da mi nov spet kdo zameru ..


Nihče ne bo zameru. Nismo taki, da eno napako potem celo sezono naprej emtali človeku ;-)
Upam, da se razumeva?

Drugače pa se strinjamo, da nima tukaj kaj iskati prepucavanje rdeči-zeleni.
ZJesenic, tako da ti svetuejm, da se vzdržiš tega. Nenazadnje bi nas lahko žabarji hebali zaradi letošnje kante (mi pa resda tudi njih ob tesni zmagi proti keramičarjem), pa tukaj ne nobenega (konkretnega) hebanja. Najbrž se vsi strinjamo, da so provokacije @nacionalnega otročje in nevredne resne obravnave, razen morda kakšne zdravstvene, za kar pa mi nismo pristojni.

Tako da... RISI grizite do konca, premagamte lahko samo sami sebe, zato previdno!
grobarrr
# 25.04.2016 ob 21:58
Naši igrajo odlično in so z naskokom najboljša reprezentanca prvenstva. Res je, da je DIV 1A letos na precej nizki kvalitetni ravni, saj so Italijani v prenovi reprezentance (zmanjšanje števila naturaliziranih igralcev). Reprezentanco "pomlajujejo" tudi Avstrijci, ki pa to počnejo na sila nenavaden in nerazumljiv način. To kar počne Ratushny z kadrovanjem igralcev je smešno in Avstrijci imajo problem. Tudi mi še zdaleč nismo kompletni, ampak sistem, igra in pristop so optimalni, tako da gremo lahko v miru tekmo po tekmo po vseh pet zmag.
abraham66
# 25.04.2016 ob 16:42
Piatim 69 se strinjam konkretno napisano...
wisan
# 25.04.2016 ob 16:00
Pa saj se je pisalo, da se je dosegel dogovor, da NHL-ovci lahko pridejo na kvalif. za OI, saj tudi njim to paše, da se že ogrejejo. Meni se zdi to super dogovor. Kaj bo hodo na "B" turnir, samo renome bi si lahko pokvaril. Zdaj s Sabljo smo tak že premočni za vse.
DeathBlow
# 25.04.2016 ob 15:02
Sj Hebar je biu že učeri v 3. napadu v 3/3 ... Tam mu je mesto
slešer
# 25.04.2016 ob 12:16
Kam bo zaj dal Hebarja?
nacionale
# 25.04.2016 ob 23:46
"Še TSJ se nam je zgodu. Zele naj se le pazijo nasprotniki, da ne bo vedno sedmica napisana na SLO strani rezultata."

Fantje nič mencat, na sedmico igrat ... tko kot Oto na loto.
qwatebriga
# 25.04.2016 ob 22:59
Pa kaj se mi dogaja s tipkanjem??! A bo treba enga spit, da se mi prsti umirijo...
Žaba
# 25.04.2016 ob 21:58
Fleaa:
Rok Tičar je Kranskogorka šola, šele potem je zaigral za Jesenice :)....
Kopitar je pa tudi samo za Kr.Goro špilal, če se ne motim.... pa puste tipota mal pri miru, bo že pršu če in ko bo treba...

To pisanje je čisto brez veze! Kot, da je bil kdaj v Kranjski gori hokejski klub. Vsi veste, da je bil HK Kranjska gora klub na Jesenicah (tako, kot je sedaj HD Jesenice z mladimi selekcijami) in v njem so se kalili tisti igralci, ki so bili šele na začetku in so rabili težke tekme in pa malo starejši, ki v prvi klub (Jesenice) niso uspeli priti. Je pa pravkar tudi v prestolnici podobno, če ne še huje, saj nikoli ne vemo kdo od mlajših je član Olimpije, kdo Slavije in kdo je član obeh!
Kazalo