Košarka
Želja Luke Dončića je, da barve Slovenije zastopa na olimpijskih igrah. Foto: Reuters
Mladi zvezdnik Dallasa je zelo razočaran, da z reprezentanco ne bo mogel nastopiti na svetovnem prvenstvu. Foto: Reuters
Dončić pravi, da, ko bo le lahko, bo pomagal izbrani vrsti. Foto: Reuters

Dodaj v

Dončić: Za Slovenijo vedno, ko bom imel možnost in bom zdrav

Evropski naslov najbolj neverjetna stvar v življenju
8. december 2018 ob 17:15
Dallas - MMC RTV SLO, STA

"Olimpijske igre, naslednje evropsko prvenstvo, naslednje svetovno prvenstvo. Hočem igrati za Slovenijo vedno, ko bom imel možnost in bom zdrav," je za New York Times dejal Luka Dončić.

Priznani košarkarski novinar Marc Stein je v newyorškem časopisu pisal o novem Fibinem sistemu kvalifikacij za velika tekmovanja, zaradi katerega svojim reprezentancam na dveh tretjinah tekem ne morejo pomagati košarkarji, ki igrajo v Ligi NBA. Ker se Fibini neposrečeni inovaciji ni uklonila niti Evroliga, so nekatere izbrane vrste prikrajšane za skoraj vse nosilce igre. To velja tudi za Slovenijo, ki nima velikega košarkarskega bazena kakovostnih posameznikov.

V najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju igra četverica s slovenskimi potnimi listi, največji udarec pa je seveda odsotnost Luke Dončića, ki navdušuje v NBA-ju. Reprezentančno pot je sicer končal tudi drugi Slovenec, ki igra na največjem košarkarskem odru, Goran Dragić. Zaradi spremenjenega sistema, kot dodaja Stein, pa je morala Slovenija narediti tudi spremembo na selektorskem stolčku, ko je Igorja Kokoškova, prvega Evropejca v vlogi glavnega trenerja v NBA-ju, ki na 15 uradnih tekmah s Slovenijo ni doživel poraza, zamenjal Rado Trifunović.

Evropski naslov najbolj neverjetna stvar v življenju
"Zelo sem razočaran. Smo evropski prvaki in morali bi igrati na svetovnem prvenstvu," je za New York Times povedal Dončić, ki je bil lani ob Dragiću in Kokoškovu glavni pisec slovenske pravljice v Carigradu. Po starem sistemu, ko bi svetovno prvenstvo bilo že letos, bi Slovenija kot kontinentalni prvak seveda dobila neposredno vozovnico za košarkarski mundial na Kitajskem. A Trifunovićeva vrsta je v kvalifikacijah doživela hladen tuš in na desetih tekmah slavila le dvakrat, po sedmih zaporednih porazih pa je, ko sta do konca ostali še dve srečanji, brez možnosti za preboj na svetovno prvenstvo.

"Smo evropski prvaki, a nas ne bo na svetovnem prvenstvu. Hudo mi je. Res ne razumem, zakaj so spremenili sistem," je spodrsljaj reprezentančnih kolegov komentiral Dončić, na Steinovo vprašanje, kako na položaj gledajo košarkarski privrženci v Sloveniji, pa je odgovoril: "Saj ste videli finale v Carigradu. Živeli in dihali so z nami." Z odsotnostjo zvezdnika in tako kakovostnega posameznika, kot je Dončić, ne izgubljajo le slovenski navijači, ampak tudi ostali ljubitelji košarke in prvenstvo nasploh.

19-letni Ljubljančan, ki v svoji prvi sezoni v NBA-ju navdušuje in je trenutno prvi kandidat za naziv novinca leta, je pot z reprezentanco na vrh Evrope opisal kot "najbolj neverjetno stvar, ki se mu je zgodila v življenju", zato je ob tem še dodal: "Olimpijske igre, naslednje evropsko prvenstvo, naslednje svetovno prvenstvo. Hočem igrati za Slovenijo vedno, ko bom imel možnost in bom zdrav."

KZS razmišlja o kvalifikacijskem turnirju
Nastop z izbrano vrsto na olimpijskih igrah ni le želja Dončića, ampak je kar (za zdaj neuresničljiva) želja reprezentančnih generacij. Olimpijske igre so za vsakega športnika nekaj posebnega, nastop na največjem športnem dogodku pa so košarkarske sanje izbrane vrste, kot je bila do lanskega septembra medalja na velikem tekmovanju.

Tokio 2020 kljub velikemu spodrsljaju v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo za evropske prvake vendarle še ni povsem izgubljen. Prvenstvo na Kitajskem bo sicer kvalifikacija za olimpijske igre in tudi za kvalifikacijske turnirje za nastop v Tokiu, za katere pa bo Fiba po kontinentih razdelila še po dve posebni povabili. Pred dnevi je generalni sekretar KZS Rašo Nesterović v pogovoru za STA povedal, da si KZS prizadeva, da bi bila Slovenija ena od gostiteljic teh turnirjev, kar bi pomenilo, da bi imeli Dončić in druščina pred svojimi gledalci v Stožicah možnost za premierno uvrstitev na olimpijski turnir.

Tilen Jamnik
Prijavi napako
Komentarji
Mihsss
# 08.12.2018 ob 17:30
Takoj popljuvan s strani foteljskih strokovnjakov, kakopak.
opusdei
# 08.12.2018 ob 17:48
Komentira itak folk k v lajfu ni balinčka vrgel.
Fs
# 08.12.2018 ob 17:58
Naši preroki so trdili, da sploh nikoli ne bo zaigral za Slovenijo.
Sicer pa vemo, komu gre najbolj v nos (namig: izgubili so finale) ;)
S1026146
# 08.12.2018 ob 17:17
Možnost in zdrav pa bo samo takrat ko bo mati NBA rekla.
madoxx
# 08.12.2018 ob 17:47
Pa ne bit tako negativni....da se vse če se hoče. Tudi Nowitzki je vedno igral za reprezentanco pa isto velja za Tonya Parkerja tudi brata Gasol sta redkokdaj manjkala. Je pa res da klubi pritiskajo na igralce oziroma odsvetujejo, prepovedati jim pa itak ne morejo, če bi lahko verjemite nobenega NBA igralca ne bi bilo v reprezentancah...Luka le pridi veseli te bomo.
odesnik
# 08.12.2018 ob 18:03
Kretenski komentarji. Zdaj dejansko razumem Zormana.
jacknicholson
# 08.12.2018 ob 18:04
Reče, da si vedno želi igrati za Slovenijo in ga nekateri "strokovnjaki" takoj popljuvajo. Kaj bi bilo šele, če bi rekel, da si ponovnega igranja ne želi?

Srečno Dončić v NBA - danes mislim, da bo kar nekaj Slovencov pokonci daljše v noč.
bonny
# 08.12.2018 ob 17:34
Bravooo!!!
Kapitalist 11
# 08.12.2018 ob 18:24
Luka bo igral za reprezentanco. Nekaj mi glede luke nikoli ni bilo jasno. Kako je uspel prepricati lasa v realu, da mu prepusti dobesedno vse in da si podredi druge soigralce pri 18. Eno EP ni moglo biti dovolj, ker nas je reseval predvsem dragic. Ko je prisel z EP in se je poskodoval Llul je rabil enih 5 tekem, da so ga vsi ze videli kot vodjo, tudi s soigralci vred. Na F4 se mu je podredil tudi llul, kar se se nikoli ni zgodilo. To v dallasu je sper fenomen, da ga ze vsi navijaci vidijo kot najboljsega v ekipi,prav tako soigralci, trener pa trenutno tega ne sme priznati, ker bi to bil samomor. To mu je uspelo le dobro leto po EP, kjer je bil suhec in takrat sem tudi mislil, da ce se ne zredi konkretno ga bojo odpihnili v NBA. Sedaj govorijo v ameriki, kako izkorisca svojo moc..vse njegove izjave so politicno korektne, ne nabira si sovraznikov in ne provocira. Ce ga novinarji izzovejo raje vtihne sredi stavka kot pa rece neumnost. Nevem ce ima neverjetno dobrega svetovalca ampak tudi ce je to delo nekega svetovalca je luka ekstremno pameten, da ga poslusa. Spansko govorece ljudi je ze tak totalno ocaral, nas sploh ne rabi ocarat, americani pa ga hocejo vzljubit, kar je svojevrsten fenomen. Po mojem bo igral za Slovenijo ze iz marketinskih razlogov( ne nasih). Ce bi uspel z Slovenijo kaj naredit bi ga vsi se bolj dvigali v visave pa se za Fibo bi bil neprecenljiv, sploh na EP.
Lesinar
# 08.12.2018 ob 17:24
Sta rekla tudi Benč in Sasha
comrade
# 08.12.2018 ob 18:23
To Avoid Criticism, Say Nothing, Do Nothing, Be Nothing

Kaj bi sploh Dončić lahko rekel, da ne bi bil takoj popljuvan s strani številnih komentatorjev? Kar se mene tiče, tudi če ne nastopi kdaj več za Slovenijo. Jaz sem svojo ekstazo že doživel z naslovom EP, ki sem ga čakal več kot 20 let.
bittkonj
# 08.12.2018 ob 18:23
Če nikoli več ne stopi na parket, je naredil za Slovenijo 100krat več kot vsi politiki skupaj...
ŽogaJEokrogla
# 08.12.2018 ob 19:05
OMFG kakšni idotski komentarji. Če si zaprt samo RTV forum prebereš in te takoj požene.

Hvala Luka za vse kar si že dal in kar boš še dal Sloveniji in upam da ne bereš teh idiotizmov. To je samo 5% zagrenjene populacije, ki jo najdeš v vsaki državi.
zugec
# 08.12.2018 ob 18:10
Komentarji na spletnih portalih niso nikoli odraz mnenja širše populacije, so le odraz ljudi, ki radi in imajo čas komentirati, seveda se osebki ponavljajo, baza ni tako velika. Kreteni so tudi tisti, ki se zaradi njih razburjajo. Zorman je že bil takšen, žal. Namesto, da bi cenil spoštovanje, ki ga je bil deležen s strani 99% Slovencev se je želel z vsemi skregati zaradi teh par, ki so o njem negativno pisali po portalih.
Sir Charles
# 08.12.2018 ob 19:45
Tudi Kampl je veliko lapal o tem, kako oh in sploh, v vsakem primeru bi vse naredil za reprezentanco, pa so dejanja pokazala gršo sliko.

Če Kampla primerjaš z Dončičem potem nimaš pojma ne o košarki, ne o nogometu. Isto velja tudi za primerjave z Benotom in Vujotom. Luka je pri 18 s Slovenijo osvojil zlato in bil eden od najbolj zaslužnih. Beno, Vujo, Kampl in podobni pa za Slovenijo niso naredili čisto nič razen kvazi zvezdniškega pritoževanja, jokanja, stokanja in smiljenja samemu sebi.
mirka
# 08.12.2018 ob 18:47
Torej fant reče, da bo igral za Slovenijo vedno, ko bo lahko, a prvi komentarji takoj negativni in ga že vnaprej nekaj obtožujejo, na podlagi ničesar? Meni se zdi Luka ponosen, da je Slovenec, tudi npr. na Instagramu vidim, da navija za naše, objavil je fotko z majico, da je "made in Slovenia", ko je bila priložnost, je igral - pa bi lahko tudi za Španijo ali Srbijo, bi ga z veseljem vzeli. No, bomo videli, kako bo naprej, upam, da zapre usta hejterjem:)
cricka
# 08.12.2018 ob 17:37
Mu ne bom zameril, ce se trifunovicu in podobnim sarlatanom ne bo javil na telefon.
FDVjevec
# 08.12.2018 ob 19:37
Glede na to, kaj je Luka že naredil za Slovenijo, nima noben pravice mu karkoli očitati
ARRA
# 08.12.2018 ob 19:49
No tisti ki se malo bolje spoznamo na šport. Dobro vemo zakaj Luka ni igral za Slovensko reprezentanco in sploh ne bom izgunljal besed. Bil je pa en pomemben mozaik pri osvojitvi evropskega prvaka. Sem pa nekje bral, da je ustanovil blagovno znamko. Logotip munje za rojstni dan podaril njegov meneger in je super. V prispevku so omenili da je na njegovo željo vse delo Slovenskih proizvajalcev ( od papirja, tiska, oblikovanja, barv) lahko bi za bistveno ceneje dobil izdelek iz Azijskega trga. Jah eni boste rekli res mu je težko pri takmu denarju. Ampak tudi z majhnemi deli se pokaže kdo si. Tudi njegov opevani polover je izključno negovo delo. Tako da BRAVO LUKA. In to je šele začetek nekaj velikega. Lp
zozozo
# 08.12.2018 ob 18:47
@atlet400 - Nimaš pojma. Države trošijo milijone na "promocijo", tj. na to, da v tujini kdo sliši za njih in se ustvarja javna podoba, da je to ena normalna država, ne pa neka eksotika v tretjem svetu. Pa tisti denar dejansko manj pomaga kot športni uspehi. Zaradi Prevca in Planice vsa srednja Evropa in pol Skandinavije razlikuje Slovenijo od Albanije. Zaradi Luke nas zdaj vsa Španija in po novem še Amerika razlikuje od Pakistana.
zozozo
# 08.12.2018 ob 19:07
@atlet400 - Če nimaš pojma o določeni temi, to ni žalitev. Pač se v tem primeru hudo motiš. Primerjat Srbijo in Slovenijo je tukaj brezveze.

Sloveniji je osnovni problem prepoznavnost. Že v Evropi večina ljudi ni nikoli slišala za Slovenijo (oz. ne dovolj krat, da bi si zapomnili oz. jo razlikovali od Slovaške).

Srbija pa je imela v zadnjih 30 letih ogromo negativne publcitete. Njim ni problem prepoznavnost, ampak javna podoba. Vsi so slišali za Srbijo, ampak ima večina o njej slabo mnenje. In brez skrbi, da uspešni nastopi njihovih športnikov izboljšujejo javno mnenje o njih. Sploh takšnih spodobnih in celo zabavnih fantov, kot so Bogdanović, Jokić ali pa Marjanović v NBA.
Celjan27
# 08.12.2018 ob 19:29
Se strinjam s @pistacija:

Ce nikoli vec ne zaigra za slo repko je naredil vec kot 95% slo sportnikov ever. On in Dragic. Dobesedno sta puscala kri na igriscu.
Vombat89
# 08.12.2018 ob 22:19
Če reče, da bo igral za slo ni prav, če bi rekel da noče igrat, seveda ni prav, mi smo za umobolnico
moj komentar
# 08.12.2018 ob 22:11
To kar se je zaradi nerazumljivih pravil zgodilo Sloveniji je tragedija. Evropski prvak bi moral že sam po sebi biti uvrščen na svetovno prvenstvo.
makoshark
# 08.12.2018 ob 19:56
Ples
Ne vem ... mene ne prepriča, ne zdi se mi povsem iskren. Bolj se mi zdi, da glede te srčnosti za igranje v reprezentanci hoče posnemati Dragića, ampak nekaj je biti pristen, nekaj pa naučen.

Tudi Kampl je veliko lapal o tem, kako oh in sploh, v vsakem primeru bi vse naredil za reprezentanco, pa so dejanja pokazala gršo sliko.


Luka ni samo lapal, ampak je svoje tudi že dokazal, čeprav je veliko folka tulilo, da nikoli ne bo zaigral za našo reprezentanco. Sedaj smo prvaki Evrope in bil je drugi mož na igrišču.

Kar se tiče igranja v kvalifikacijah. Če brez njega nismo sposobni priti na prvenstvo, potem verjetno na prvenstvu nimamo kaj početi.
pistacija
# 08.12.2018 ob 19:13
Če nikoli več ne stopi na parket, je naredil za Slovenijo 100krat več kot vsi politiki skupaj...

Če se danes upokoji, je v kosarki dosegel vec kot vsi ostali igralci v zgodovini.
Martelanc
# 08.12.2018 ob 23:15
Brez Luke ne bi bili evropski prvaki, najbrž niti medalje ne bi dobili. Pred rookie sezono je bilo vsakomur, ki se vsaj malo spozna na NBA, da ne bo mogel pomagati reprezentanci v tistem oknu pred NBA sezono. Luka s ponosom in srcem igra in bo še igral za reprezentanco, brez skrbi. Negativni odzivi nekaterih na izjavo ZA SLOVENIJO BOM IGRAL VEDNO, KO BOM IMEL MOŽNOST IN KO BOM ZDRAV povedo vse o vašem primitivizmu in zakompleksanosti. Res 'grozna izjava' Luke.....po vaše.....pa kaj vam ni jasno. Ob polnoči na Sportklub 1 Dallas-Houston...Luka v vsem svojem sijaju prvič v prenosu na slovenski televiziji. Pravi navijači ga že celo sezono spremljamo v živo po internetu (imam Team Pass, dvakrat sem šel spat ob 6ih zjutraj) in bedimo do jutra. Obilo užitkov ob spremljanju tekme.
Haso
# 08.12.2018 ob 18:51
Večno smo mu lahko hvaležni, da je Slovenijo popeljal na evropski tron. Čudežni deček bi lahko izbral Španijo, s katero bi na vsakem tekmovanju bil favorit za kolajno a izbral je Slovenijo. In ne glede na odličnega Dragiča, prava dodana vrednost, ki je dodala zmagovalno miselnost je bil Dončič. Tudi če ne bi nikoli več igral za reprezentanco, je v tem edinem nastopu naredil ogromno... A zagotovo bo za reprezentanco še igral.
Sir Charles
# 08.12.2018 ob 20:37
Če ne razumeš mojega komentarja, si funkcionalno nepismen.

Če si želel povedat kaj drugega potem si funkcionalno nepismen ti, ker so te vsi razumeli tako kot jaz.
threepointer
# 08.12.2018 ob 19:03
Ne samo, da bo igral, tudi zmagoval bo še z našo reprezentanco. Čez kakšnih 5 let se nas bodo bali tudi Američani. In če ne bodo prišli na tekmovanja v polni zasedbi, bo njihov strah povsem upravičen. Kdor kritizira Dončića, še sploh v povezavi z reprezentanco, je pa itak povsem brez kompasa. Nekoč se bodo po njemu imenovale športne dvorane pri nas, v Španiji in v Ameriki, mogoče celo še kje drugje. In mi imamo priložnost spremljati nastajanje legende. Neprecenljivo!
miranabr
# 08.12.2018 ob 17:51
Upam, da so njegove besede resnične in ne bo počel podobno kot Anže Kopitar. Ko bi lahko igral pa si je izmislil, da ga v klubu ne pustijo.
lali55
# 08.12.2018 ob 17:49
Bomo videli kaj bo,zato ne sodite vnaprej!!
pjandura
# 08.12.2018 ob 17:24
Daj ne nabijaj.
fah-q
# 08.12.2018 ob 23:25
za vse ki pametujejo kako ga ne bo ali kako ni iskren...finale ep, zadnje minute-luka si poškoduje gleženj...le največji debi** niso opazili mešanice njegove jeze in žalosti, ker ni mogel igrati dalje...in takemu potem očitate??
vle
# 08.12.2018 ob 22:58
Eni ste pa res želht na tem forumu ali pa nič ne razumete. Od ljudi zahtevate, da bod plesali tako kot vi hočete. Tako kot jaj sedaj vidim zadevo, Dončič ni več pomemben samo za Dallas, ampak tudi širše, če ne že za celo NBA ligo. Tako, da mariskdo, ki na tem forumu piše vsesorte negativizme ne bi bil na Dončičevem mestu pol toliko patriota kot je on ali pa Goran. Jaz osebno tudi Benota ne obsojan, ker je dejansko verjamem, da je šlo za problem medsebojnih odnosov, ne pa, da on noče igrati.
unstable
# 09.12.2018 ob 01:07
Apeliram na vse trolerje, da ne nabijajo nekaj brezveze, ker to športniki berejo. Tudi naše ušive komentarje. Vsak normalen ve, v kakšni situaciji je Dončič, da se šele dokazuje in bo čist možno izpustil kakšno akcijo na začetku svoje mega kariere n nba. Nima pa to nobene veze z benom, vujačičem in konec koncev tudi kopitarjem, ki so vsi imeli več kot eno možnost, da se dokažejo al so al niso, pa so na koncu izpadli navadne p**ke
hepimen
# 08.12.2018 ob 22:33
Če ne razumeš mojega komentarja, si funkcionalno nepismen.

Če želiš, da tvoj komentar kdo razume, ga moraš tako tudi napisati. Kvasiš neke nebuloze, potem so pa drugi funkcionalno nepismeni...

Ne vem ... mene ne prepriča, ne zdi se mi povsem iskren. Bolj se mi zdi, da glede te srčnosti za igranje v reprezentanci hoče posnemati Dragića, ampak nekaj je biti pristen, nekaj pa naučen.

Si vse to res bistroumno zaključil na podlagi zgoraj napisanega, kar je pravzaprav slovenski prevod Dončićeve angleške izjave? Ali si morda bil zraven, ko je to govoril, ali pa videl video posnetek te njegove izjave in mu na faci in v tonu njegovega glasu prebral neiskrenost, nepristnost in naučenost? Bravo.

Tudi Kampl je veliko lapal o tem, kako oh in sploh, v vsakem primeru bi vse naredil za reprezentanco, pa so dejanja pokazala gršo sliko.

Kampl je morda veliko lapal, ampak Dončićeva dejanja so že pokazala neko sliko - ta slika z evropskega prvenstva ima zlat okvir.

Upam, da sem za razliko od Sir Charlesa repliko napisal dovolj razumljivo za vse funkcionalno pismene.
koncert
# 08.12.2018 ob 18:35
Evropski naslov najbolj neverjetna stvar v življenju
Pošteno podpisano.
Kdor zna ta zna. :-)
https://www.youtube.com/watch?v=8q-L3vNwsAE
obsesionn
# 08.12.2018 ob 17:38
To mi res verjamem. Ampak NBA mu te možnosti itak ne bo dala. Se posebno pa ne delodajalec, ki se bo bal poškodbe. Tako, da je vse jasno.
alkum
# 08.12.2018 ob 17:28
To je vsak reko
hepimen
# 08.12.2018 ob 22:25
Če nekomu, ki nima pojma, rečeš, da nima pojma, ga s tem ne moreš užaliti...
moj komentar
# 08.12.2018 ob 22:15
drago2204
a kdo ima link za šport klub 1 da gledamo lukata ;)


Linka od šport kluba 1 ravno nimam.
Imam pa link, kjer se da dokaj kvalitetno gledati. Nanj se priklopi nekaj minut pred tekmo in izbiraj med več možnostmi.
http://livetv.sx/enx/eve
ntinfo/738921_houston_dallas/
luckylucke
# 08.12.2018 ob 19:26
Zakaj pa ne bi verjeli. Nowitzky je tut velik igral za reprezentanco.
threepointer
# 08.12.2018 ob 19:20
@pistacija, ker pa se to ne bo zgodilo, bo mogoče res dosegel več kot vsi ostali.
zozozo
# 08.12.2018 ob 19:10
@atlet400 - Seveda pa, če te je "nimaš pojma" užalilo, vzamem nazaj, ker ni bilo mišljeno žaljivo.
nomnomnom
# 08.12.2018 ob 18:42
Za vse ki ga kritizirajo: Po 23 tekmah ma Dončič šive pod očesom in težave z: Hrbtenico,kolkom,komolcem in z gležnjem. Pa nima Dončič časa se zajebavat z našo malo ekipo, ki nima nobenih šans.
zozozo
# 08.12.2018 ob 18:29
Kot sem napisal že večkrat - svetovna košarka je totalni kaos, za razliko od fuzbala, kjer je FIFA le dokočni tata-mata in se, kljub vsej korupciji in neumnostim, klubska in mednarodna tekmovanja dogajajo usklajeno. V nogometu je pač red, zato pa je najbolj gledan klubski in reprezentančni šport.

FIBA seveda nima enake moči kot FIFA, in bi se morala usesti in pogovoriti z evropskimi klubi in z NBA, in najti nek kompromis, ki bo optimalno koristen za svetovno košarko. Ima pa FIBA kar nekaj močnih asov v roki, predvsem vsa reprezentančna tekmovanja, vključno z olimpijskimi igrami, ki so pomembne tudi Američanom.
2px_orbitala
# 08.12.2018 ob 17:46
Beno Dončić, Beno Dragić, Beno Prepelić, in še bi lahko našteval.
unstable
# 09.12.2018 ob 03:53
Brata Gasol, Parker, Nowitzki, Manu niso imeli nikoli prepovedi igranja za prerezentanco koliko je meni znano.

vsi so oni imeli nasvete, da se raje ne udeležijo. Že zaradi zavarovalnin. Ampak vsi so si priborili take pozicije v klubu, da so lahko sami odločali, a bojo ali ne bojo šli. In isto bo z Dončičem.
veza
# 08.12.2018 ob 22:39
Luka

je že toliko dosegel za SLO in v svoji karieri, da je to nekaj nepojmljivega, vidim ga tudi kot velikega trenerja enkrat v prihodnosti in še kaj več, dečko ima res vso srečo tega sveta in tudi glavo na mestu.
Kazalo