Zoran Dragić si želi izkoristiti priložnost igranja v poletni ligi. Foto: Ultimate Rockets
Zoran Dragić si želi izkoristiti priložnost igranja v poletni ligi. Foto: Ultimate Rockets

Zoran Dragić se je še pred zamenjavo svojega brata z Raketami dogovoril, da bo pri njih odigral poletno ligo. Po odhodu Gorana je situacija postala rahlo neprijetna, a Zoran je vse skupaj vzel s potrebno mero dobre volje.

Pogosto posluša šale na bratov račun
"Nekoliko je neprijetno, ker Gorana ni več tukaj, a to je košarka, to je posel. Sam sem vesel, da sem tukaj. Ko smo slišali, da odhaja v Phoenix, smo bili vsi malce žalostni, a to je življenje," pripoveduje nekdanji igralec Krke, ki prizanava, da se na ta račun šalijo tudi njegovi soigralci v poletni ligi, ki se sicer začenja v petek.

McHale spoštuje oba brata
Zorana Dragića je po prvih treningih pohvalil trener Kevin McHale, ki je sicer zelo spoštoval Gorana. McHale tako ni skoparil z lepimi besedami: "Zoran dobro dela, ve, kako mora igrati, je zelo marljiv in delaven."

Liga NBA so njegova sanje
"Tukaj se igra drugače kot v Evropi," je znano razliko na svoji koži občutil Zoran Dragić in razložil: "Tukaj se igra bolj fizično, močneje. Vesel sem, da lahko spoznam tudi drugo stran košarke. Upam, da bom v poletni ligi igral dobro in pokazal svojo nadarjenost. Vedno sem si želel igrati v Ligi NBA, saj je to najboljša liga na svetu."