Zmago Sagadin ne želi nobenih skrivalnic. Foto: RTV SLO
Zmago Sagadin ne želi nobenih skrivalnic. Foto: RTV SLO
Green Dragonsi so pozivali ljubitelje košarke, naj pridejo v Tivoli in pomagajo. Obisk je bil lep, saj je tekmo videlo 4.000 gledalcev. Zanimiv šov so tik pred začetkom pripravili tudi Green Dragonsi. Foto: RTV SLO

"To, kar je včeraj sklenil upravni odbor in kar sem prebral po internetu, ni tisto, kar sem se z njimi dogovoril. Upam,da se bomo usedli, pametno pogovorili in da ne bo skrivalnic. Prišel sem, da pomagam. Nisem mogel hoditi po Ljubljani in gledati, kako Olimpija "crkuje". Nisem vprašal za pogoje sodelovanja, niti za pogodbo niti za plačo, ne želim pa, da mi pogoje postavljajo drugi," je za TV Slovenija povedal Sagadin.

O tekmi proti AEK-u je novi trener ljubljanskih košarkarjev povedal: "Zmaga je bila prigarana in kar previsoka glede na potek. AEK bo kandidat za spodnja mesta in zmaga z devetimi točkami je lep kapital. Bili smo zelo nervozni. V prvem polčasu smo zgrešili sedem "zicerjev", a smo ostali v igri. Že v prvem delu sem poslal vseh devet igralcev, ki trenutno lahko igrajo. Potrebujemo še mesec, da bomo imeli igro, ki smrdi po evropski igri. Sedaj je vsa organizacija igre po kavbojsko. Nujno potrebujemo še enega zunanjega igralca. Da bi s to ekipo naredil vrhunski rezultat, pa ni govora. Ti igralci so razen Oliverja sedeli na klopi, niso nosilci igre in nimajo izkušenj. Publiki sem hvaležen za vse. V ožjem krogu kluba so me malo manj toplo sprejeli."