Iggy Azalea je na spletu izvedela, da jo je zaročenec Nick Young varal. Foto: EPA
Iggy Azalea je na spletu izvedela, da jo je zaročenec Nick Young varal. Foto: EPA
Kobe Bryant in D'Angelo Russell
Kobe Bryant je skušal izkušnje prenesti na Russella. Foto: EPA

20-letni Russell je z mobilnim telefonom v hotelski sobi posnel pogovor z Youngom, v katerem 30-letni branilec govori o srečanjih z dekleti. Young se ni zavedal, da ga eden izmed najbolj perspektivnih igralcev pri Lakersih snema, zato je ležal na postelji in razlagal o razmerju z neko 19-letnico. Russell ga je spraševal še o razmerjih z drugimi zvezdnicami v Hollywoodu.

Young, ki na zadnjih desetih tekmah ni igral, je od junija lani zaročen s 25-letno avstralsko raperko Iggy Azaleo. Posnetek je prek Twitterja postal pravi hit na spletu. Še vedno ni jasno, kdo ga je objavil.

Polom v Salt Lake Cityju
V garderobi Lakersov že vso sezono odnosi niso urejeni. V ponedeljek so Jezerniki doživeli pravi polom v Salt Lake Cityju, Utah jih je odpravil kar s 123:75, kar je izenačen najhujši poraz v zgodovini kluba. Bryant, ki bo čez dva tedna sklenil izjemno kariero, takega poloma še ni doživel.

Russella se zdaj vsi izogibajo
Soigralci se izogibajo Russella, ki naj bi poleg Jordana Clarksona in Juliusa Randla v klub, ki se lahko pohvali s 16 naslovi prvaka v Ligi NBA, znova prinesel boljše čase. V garderobi je prišlo do številnih prepirov. Na skupnem zajtrku nihče izmed soigralcem ni želel sedeti za mizo z Russellom. Novinec je nato prišel v garderobo in se usedel poleg Louja Williamsa, ki je takoj vstal in odkorakal stran.

"Stanje v naši ekipi je res slabo. Tako slabo je, da slabše ne more biti. Porušeno je zaupanje med soigralci," je iz zanesljivega vira izvedela Ramona Shelburne, ki že dolga leta poroča za ESPN iz Los Angelesa.

Russell je bil drugi izbor na lanskem naboru igralcem, na vrsti je bil takoj za Karlom Anthonyjem Townsom, ki ga je izbrala Minnesota. V letošnji sezoni v povprečju dosega 13,1 točke, 3,4 podaje in 3,4 skoka v 27,5 minutah na parketu.

Scott: Russell je res še otrok
Začel je uvodnih 20 tekem, nato pa ga je Byron Scott začel pošiljati v igro s klopi. "On je res še otrok. Lepo sem mu povedal, da ima 19 let, včasih pa pomislim, da jih ima le 14," je pred dvema mesecema dejal Scott.

Lakersi so v letošnji sezoni dobili le 15 tekem, doživeli pa so kar 59 porazov. Obeta se najslabša sezona v zgodovini kluba (lani so dobili 21 tekem, kar je bilo najmanj do zdaj) in burno poletje, saj bo potrebno na novo zgraditi ekipo. Po 20 letih v njej ne bo več Bryanta.