Košarka
Tyler Honeycutt
Tyler Honeycutt je umrl teden dni pred svojim 28. rojstnim dnem. Foto: EPA

Dodaj v

V streljanju s policijo umrl košarkar Honeycutt

Na naboru ga je leta 2011 izbral Sacramento
7. julij 2018 ob 21:05,
zadnji poseg: 8. julij 2018 ob 10:12
Los Angeles - MMC RTV SLO, STA

V strelskem incidentu s policijo je v soboto na svojem domu v Los Angelesu umrl Tyler Honeycutt, košarkar Himkija. 27-letni Honeycutt naj bi imel psihične težave.

Po poročanju ameriških medijev je Honeycuttova mama poklicala policijo, češ da se njen sin obnaša "nerazumno".

Ko je na prizorišče prispela policija, je 27-letnik, ki se je zabarikadiral v stanovanje, začel z okna streljati na policiste, ki so odgovorili z ognjem.

Specialna enota je po streljanju vdrla v hišo, tam pa je našla moškega, ki ni dajal znakov življenja, s smrtno rano, ki si jo je, kot kaže, zadal sam.

"Odprli smo preiskavo, za zdaj podrobnosti incidenta še niso popolnoma razjasnjene," so sporočili iz losangeleške policije.

Za Sacramento odigral 24 tekem
203 centimetrov visoki Honeycutt je kariero začel na univerzi UCLA, leta 2011 ga je kot 35. na naboru izbral Sacramento, za katerega je igral dve sezoni in zbral 24 nastopov. Nato se je preselil k izraelski ekipi Ironi Nes Ziona.

Za Himki je prvič igral od leta 2014 do 2016, sezono 2016/17 pa je preživel pri carigrajskem Anadoluju Efesu. V Rusijo se je vrnil lani.

A. V.
Prijavi napako
Komentarji
30
# 07.07.2018 ob 22:26
@martelanc
Aja, če je pa vrhunski športnik pa je njegovo življenje vrednejše?
Beastman
# 08.07.2018 ob 10:36
Večina takih dogodkov se zgodi kot posledica jemanja raznih psihiatričnih zdravil, ki imajo mnogo zelo nevarnih stranskih učinkov. Problem je, da takšno drogo z levo roko predpisujejo razni doktorji in psihiatri vsak dan in vedno več ljudem!
Martelanc
# 07.07.2018 ob 23:02
@30 nikakor ne. Če pozorno prebereš, se moj stavek konča z zelo mlad človek. To je najbolj bistveno.
Martelanc
# 07.07.2018 ob 22:15
To je pa zelo slaba in tragična novica. Ob takih novicah nima NIHČE pravice soditi kaj, kako in zakaj se je zgodilo. Dejstvo je da je umrl vrhunski košarkar in zelo mlad človek. R. I. P. TYLER
Billi
# 08.07.2018 ob 14:17
V streljanju s policijo umrl košarkar Honeycutt
...s smrtno rano, ki si jo je, kot kaže, zadal sam.

Rahlo zavajajoč naslov.
Chopin
# 08.07.2018 ob 17:17
Zalostno res. Sploh lani je bil eden izmed boljsih kosarkarjev Evrolige. Res je bil odlicen.
smr3k4
# 07.07.2018 ob 23:03
Naj bi imel psihične težave.

Ni potrjeno vendar nekakšne težave zagotovo.
Beastman
# 09.07.2018 ob 14:32
Quinlan
Takih zdravil je že malo morje, ampak tablete ne zdravijo psihe!
Iz enega problema naredijo drug problem in točno toliko pomagajo.
Obrnejo pa miljarde. Kdo jih predpisuje in prodaja se pa ve.
Cilj ne upravičuje sredstev.
Quinlan
# 08.07.2018 ob 22:49
@Beastman
In te tablete pomagajo večini ljudem, brez njih so pa lahko v mnogo hujšem stanju. Stranske učinke je pač nemogoče predvideti, ker vsak reagira na zdravila drugače. Drugih zdravil pa trenutno pač ni.

Psihične težave so jebena zadeva, še bolj jebeno pa je zadevo zdravit. Naj počiva v miru.
karambo
# 07.07.2018 ob 23:48
blm
DAbears
# 07.07.2018 ob 21:08
Spet polcaji zleht al kak bojo mediji tole obrazlozil
doubleog
# 08.07.2018 ob 08:56
Kako vpliva na naše razpoloženje
Luna je sedaj v znamenju svoje eksaltacije, kar pomeni, da se zadržuje v znaku, v katerem lahko izrazi svoje najboljše lastnosti. Prav zaradi tega je njen vpliv močan in se izraža v intenzivnem čustvenem doživljanju naše okolice. Privlači nas umetnost, narava, dobra hrana; predajamo se užitkom vsega estetskega, lepega in okusnega; vsega, kar nas lahko zadovolji hkrati na čustveni in fizični ravni. Vendar pa se to lahko hitro sprevrže v pretirano užitkarstvo. Če smo na dieti, moramo zbrati veliko volje, da je ne bi vsaj za košček ali dva prekinili.
Opravili boste veliko dela
Danes boste z lahkoto opravljali vse posle, ki zahtevajo natančnost, vestnost in potrpežljivost. Brez večjih težav se boste zbrali, če boste le imeli popoln mir in si vzeli čas zase. Ni pa to najboljši dan za razlaganje svojih načrtov, še manj za vsiljevanje svojega mnenja drugim. Luna v Biku nekako naredi, da trmasto in uporno branimo svoja mnenja, težko nas je premakniti s poti in nismo preveč dojemljivi za dopolnjevanje naših idej. Vendar pa bo podobno tudi z našim sogovornikom in prav lahko se zgodi, da se prijetno kramljanje sprevrže v prerekanje, prepir ali celo pretep. To je namreč dan, ko se čvrsto oprijemamo tistega, kar imamo in poznamo. Temu pa se težko odrečemo.
Denarnim zadevam se ne morete izogniti
Prositi za denar ali pa nekomu nekaj prodajati, kadar je Luna v znamenju Bika, je nespametno početje, ki nam lahko požre veliko energije brez kakega vidnega rezultata. Boste pa zato zelo skrbni in pazljivi, če boste morali kaj dajati iz rok. Večji šopingi, vlaganja, nakup avtomobila ali hiše - skrbno boste pretehtali prav vsako možnost in ne boste spregledali niti najmanjše podrobnosti.
Posvetite se sebi in svojim bližnjim
Izkoristite Luno v Biku za zdravljenje z zemljo ali bioenergijo, za masažo, za izlet v naravo, morda za delo na vrtu ali pa doma; pojdite nekam, kjer je lepo ali pa si dan polepšajte tam, kjer pač ste. Izkoristite Luno v Biku in vnesite še več romantike in topline v odnose s svojimi bližnjimi. Z nežnimi trenutki in majhnimi pozornostmi si boste prav gotovo nabrali pozitivne točke v svoji okolici. Privoščite si preprosto, okusno kosilo, zraven pa seveda ne sme manjkati kapljica domačega... Pa dober tek!
Nekaj nasvetov
Danes se boste prijetno počutili v oblačilih pastelnih barv, nežno zeleni, sinji, lila. Morda pa si boste raje izbrali zemeljske barve, ki izžarevajo toplino in zemeljsko energijo. Roževec, smaragd, lapis lazuli, turkiz in turmalin pa so tisti kristali, ki se najbolje ujemajo z energijo Lune v Biku. Na dneve, ko se Luna zadržuje v znamenju Bika, so primerna in priporočljiva za dišavno lučko v prostoru naslednja eterična olja: jelka, bor, evkaliptus in timijan, pa tudi jasmin in vrtnica.
Kazalo