Nogomet
Nogometna žoga

Dodaj v

Aluminij ne bo igral z Dobom, ampak z Ankaranom

Sestava prve lige bo znana v nedeljo
29. maj 2017 ob 10:21
Ljubljana - MMC RTV SLO

Nogometni klub Dob se je odpovedal dodatnim kvalifikacijam za popolnitev prve slovenske lige, zato se bosta za mesto med elito pomerila Ankaran Hrvatini in Aluminij.

Prva tekma dodatnih kvalifikacij bo 1. junija v Kopru, povratna pa 4. junija v Kidričevem.

"Nastopanje v prvi ligi za Roltek Dob žal predstavlja prevelik finančni zalogaj, odvisni pa smo le sami od sebe. Infrastrukturo smo sicer izboljšali, a to je premalo. Nastopati na tujem vse tekme pa ni naša želja, doma imamo svojo identiteto," so na twitterju zapisali predstavniki kluba.

V prvo ligo se je neposredno uvrstil prvak druge lige Triglav, ki si je na koncu priigral sedem točk prednosti pred Roltekom Dobom. Ankaran Hrvatini je za Dobom zaostal za osem točk.

Aluminij je v prvi ligi zasedel deveto mesto, prvoligaško druščino pa zapuščajo deseti Radomljani.

R. K.
Prijavi napako
Komentarji
strucko
# 29.05.2017 ob 10:57
Včasih je bolje igrat ligo nižje in preživeti na dolgi rok, kot pa ubit klub zaradi igranja med elito. Sploh za klube ki nimajo take podpore iz mest...
The Stig
# 29.05.2017 ob 11:06
pametno. a sploh veste kakšni stroški so povezani z igranjem v prvi ligi?
krumpek
# 29.05.2017 ob 10:53
Ankaran sploh ima finančno zaledje za v 1.ligo? Glede na to, da "sosedski" FC Koper niti licence ne more dobiti....
mihatirs
# 29.05.2017 ob 10:28
Nič novega, je bilo za pričakovat da Dob ne bo imel ambicij, ker je videl kako so Radomlje postale Jo-jo za gor in dol po ligah
M-filter
# 29.05.2017 ob 11:08
te bo jaz rekel zrelost kluba :D ... zakaj bi se silili nekaj. itak se je vedlo, da ne bodo šii v prvo ligo. verjhetno ne bi šli tudi, če bi osvojili drugo ligo z 20 točkami razlike
Knez Miru
# 29.05.2017 ob 10:52
@jogurt
Dvomim, da bo Ankaran želel kakorkoli bit udeležen pri mutnih poslih od Popota. Bi se pa smejal, če bi kOper ostal brez prve lige in bi se lahko Ankarančani smejali Popotu in njegovi Evropi.
orchid
# 29.05.2017 ob 11:02
@strucko....sej v tem je point Doba..... Domžale imajo svoj velik klub in je jasno, da Dob ne more preživeti v njegovi senci v prvi ligi.... no money....občina podpira Domžale, Dob in Radomlje sta obsojena na statiranje.
Lesinar
# 29.05.2017 ob 10:51
Nk "vedno se odpovemo prvi ligi" Dob
marjan1953
# 29.05.2017 ob 11:52
Odločitev NK Dob je povsem na mestu. Bolje tako, kot pa z glavo skozi zid, za katerim je "brezno," ki bi lahko ustavilo njihovo sicer zelo dobro delo. Njihov problem igranja v 1.SNL zagotovo ni slabša kvaliteta, ampak precej slabši pogoji za delo, kot jih imajo v Domžalah in tudi v Radomljah.
Vsekakor pa so v zadnjih nekaj sezonah dokazali, da so dobro moštvo, ki si nedvomno zasluži to, kar jim iz najrazličnejših objektivnih razlogov, žal ni dano.
tedy123
# 29.05.2017 ob 11:39
...kaj nekaterim ni jasno... če bi jaz financiral Dob v tolikšni obliki, pač pravilno ne bi imel nerealnih ambicij do 1. lige, tako krofi iz Trojan in še kdo financirajo zadevo, igralci so redno plačani, hodijo na priprave, in to vse v višini finančne pogače... v katerem pravilniku piše, da naslov pomeni višjo ligo, ne glede na posledice...
barto_
# 29.05.2017 ob 11:34
Za Dob predstavlja največji problem lokacija, saj doma ne smejo igrati. V Domžale rinit pa je brezveze (primer Radomlje, a oni imajo mace več cvenka)m saj je stadion prazen. Treba pa pokriti strošek organizacije tekme, če k temu dodamo še plačilo najema domžalskega stadiona, potem... IMO nosi tukaj veliko krivdo NZS, ki ne pomaga klubom, tudi pogoji, glede igranja doma so mogoče prehudi, po drugi strani se je recimo Krki vedno gledalo skozi prste.
Kdaj bomo povedali, kaj se bo zgodilo s Koprom? Sem bil siguren, da so čakali zadnje kolo &, da bodo to povedali danes. Očitno NZS-ju, po eni strani, ni clij poslati kanarčke oz. danes kozličke na steroidih (poglej debilen grb) v EPNL. Po drugi strani pa bi z dodelitvijo licenco le podaljšali agonijo kluba...
montebuba
# 29.05.2017 ob 12:21
še pred muro pa Nafta, ki je postala prvak 3SNL-vzhod, zdaj pa idemo v 2 ligo!! pol pa napad na prvo...dobro za fuzbal je da sta tako mura kot nafta obe v 2snl...to bodo spet derbiji!
Paperino
# 29.05.2017 ob 11:17
Če sem prav sledil situaciji, potem Ankaran od občine Ankaran ne bo dobil niti centa, ker je sedež kluba preselil v Koper. Zakaj lahko samo ugibamo. No dima je bilo dovolj, na ogenj čakamo ;)
orchid
# 29.05.2017 ob 10:50
ekipa Doba žal ni v interesu domžalske občine, zato ga ne forsira in ne podpira :(
moj komentar
# 29.05.2017 ob 13:51
NZS bi morala storiti nekaj v smeri nagrajevanja drugoligaških ekip, ki bi jim uspel prodov v prvo ligo. Recimo, da bi moral tak klub s strani NZS prejeti denarno nagrado v višini 500,000 eur, kot nekakšen zagon in garant, da lahko zadrži boljše igralce in dobi smisel igranja v prvi ligi.
Za klube druge lige je nastopanje v prvi ligi poseben problem, ki prinese več škode kot koristi.
V kolikor NZS ne stori kaj na tem področju in te krivulje ne obrne v prid klubom, bo odklon do igranja v prvi ligi še večji.
S tem se slovenskemu nogometu dela ogromna škoda, saj v prvo ligo ne pridejo igrat najboljša moštva druge lige, kar prvo ligo zelo slabi.
jogurt
# 29.05.2017 ob 10:47
tako bo lahko FC Kopar infiltriran v 1.ligo
Quinlan
# 29.05.2017 ob 11:32
Krivda ni na strani Doba, da se to dogaja. Mogoče res ni fer za klube z ambicijami, ki jih lahko izpolnijo, ampak Dob drugače ne more preživet. Kaj je pa tukaj rešitev je pa drugo vprašanje. Pol-profesionalna prva liga mogoče?
AM
# 29.05.2017 ob 13:48
""Nastopanje v prvi ligi za Roltek Dob žal predstavlja prevelik finančni zalogaj, ..."

Pametni ljudje znotraj kluba. Marsikateri klub je imel prevelike apetite, dosegel pa propad....
thejanus
# 29.05.2017 ob 11:37
no ja ankaran bo lepo zamenjal fc koper .. in mutna posla se bodo nadaljevala, v prvi ligi pa bo verjetno tako obstal tudi aluminij ...
robnin9
# 29.05.2017 ob 12:34
Prefinjeno - Koper pošljemo v stečaj zaradi dolgov, Ankaran pa igra naprej 1. ligo na Bonifiki.
fruci
# 29.05.2017 ob 11:08
Nekaj podobnega je bilo pred leti z Aluminijem. V okolici sta bila v prvi ligi tako Drava kot Zavrč.

Sicer pa bi sedaj moral Ankaran premagati Aluminij, da bi prišel v prvo ligo.
Zelo majhna verjetnost, vendar v nogumetu nikoli ne veš.
marialorca
# 29.05.2017 ob 14:16
s tem je dob svoje navijače okrog prenesel

Se ne strinjam ... DOB že štiri leta niza odlične rezultate in uvrstitve v 2.ligi .... Zakaj bi bili "KANON FUTER" prve lige in naenkrat klub "dragih uvoženih nogometašev" ? Spomnite se Zavrča, Beltincev, ....klubi za tri leta in stečaj .... meni je strategija DOBa všeč in jo pozdravljam.
Paperino
# 29.05.2017 ob 14:01
Jaz se tudi strinjam, da za vsako ceno ni dobro nekam rinit. Denarja ni, naša 1. SNL komaj zmore profesionalizem. Eno mesto komaj vzdržuje prvoligaša, kako naj eno mestece Domžale in par vasi okoli vzdržuje dva, ali če bi Radomlje obstale celo tri. Ni mogoče. Ker pa so si igralci Doba na igrišču prislužili 1. ligo se bodo najboljši preselili v Domžale ali pa v kakšen drug prvoligaš. Če pa niso dovolj dobri bodo pač furali 2. ligo dalje, nobena tragedija.
moj komentar
# 29.05.2017 ob 14:00
Imam predlog za NZS:
Klubu, ki pride v prvo ligo in nima doma ustreznega igrišča, naj NZS za nagrado uredi igralno površino in pokloni žaromete.
To bi ekipam druge lige dalo zagon in smisel, da se še posebej potrudijo.
webmaher
# 29.05.2017 ob 11:31
čisto vseeno kdo igra ali ne igra v prvi ligi. Športna društva itak ponujajo samo sendviče, sok in športne stave... no ja, najde se tudi kaka izjema pa še tam brez športnih stav ne gre...vse v stilu slogana Šport je velik biznis...ups Nogomet je velik biznis imejte še kaj vi od tega :-)))

Kdo kaj ve kdo bo glavni sponzor Triglava... se še spomnite besed nekega včasih zelo znanega novinarja kako bo Triglav delal druščino Bayernu, Barci in Realu v Ligi prvakov :-)))))
traven12
# 29.05.2017 ob 14:46
prva liga bi morala imeti 12 klubov
sentaklos
# 29.05.2017 ob 15:04
Skušam razumet to filozofijo Doba, ampak nekak ne podpiram. Čudi me, da igralci sploh imajo motivacijo, če že v začetku prvenstva vejo, da nebojo mogli napredovat. (pri Maribor B, če bojo tudi v drugi ligi harali pa jim je jasno, da bojo dobli vpoklic v prvo postavo ali transfer v večje klube) Pa pred leti, ko so celo v dodatnih igrali in izločili Triglav in se veselili uvrstitve med elito, pol pa naslednji dan ista "pametna" odločitev vodstva kluba. Res je, da bi neka denarna nagrada s strani NZS-ja lahko pomagala, ampak tudi brez tega so določeni, še manjši klubi zmogli sezono ali 2 v najvišjem rangu. Še za Radomlje se spomnim, da so lani pred sezono imeli načrte kako bojo pokrili stroške nastopanja v prvi ligi. Mislim, da so dali ceno 50€ za sezonsko, pa verjamem da je blo kr nekaj kupcev. Če ne druga, so se vsaj lahko veselili tekem z mestnimi rivali Domžalami, Mariborom in Olimpijo. Ne verjamem, da bojo meli v drugi ligi kljub večim zmagam več gledalcev na tribunah.

Skratka, jaz bi prvo hotel, da NZS nagradi klube, ki so prišli v Prvo ligo, kot je že marsikdo omenil; kot drugo pa, žal, nebi pustil, da v drugi ligi igrajo klubi, ki bojo na koncu zavrnili napredovanje.
moj komentar
# 29.05.2017 ob 13:54
Dob nima ustrezne nogometne infrastrukture, ki bi bila na nivoju zahtev NZS-ja. Spet bi moral tekme igrati v Domžalah, kar seveda predstavlja velik strošek glede najema igrišča.
Na splošno je problem naše prve lige v slabi infrastrukturi in NZS bi morala na tem področju še precej postoriti.
A je res tako težko pomagati klubom, da povečajo igrišča, posadijo primerno travo in da postavijo žaromete? To pa res niso tako ogromni stroški, da NZS, država in občine pri tem nebi mogle pomagati oziroma zadev sfinancirati. Konec koncev so igrišča v javno dobro in namenjena tudi ostalim dogodkom.
AM
# 29.05.2017 ob 13:53
Visoki
s tem je dob svoje navijače okrog prenesel


To ne drži.
Če bi šli v Prvo ligo, ne bi mogli nastopat na domačem štadionu, podobno kot Radomlje igrajo vse tekme 1. lige v Domžalah, pa še denarja nimajo za kaj takega.

Navijači raje v svoji vasi pogledajo zmago kluba v 2. ligi, kot, da bi se vozili v sosednje mesto gledat poraz v 1. ligi.

Poleg tega, pa je Dob enako odločitev sprejel mislim, da že tretjič in navijači to podpirajo.

Pameten klub.
smeško 562
# 29.05.2017 ob 13:18
Neumnost, ce si ankaran ni priigral napredovanja potem naj ostane v drugi ligi.
smeško 562
# 29.05.2017 ob 16:04
700 tisočakov je potrebno zbrati za prvo ligo. Ni majhen denar.
moj komentar
# 29.05.2017 ob 14:07
Paperino

A ni zanimivo dejatvo, da mestece Domžale in njeno obrobje premore tri kluba, ki so sposobna igrati v prvi ligi, mnoga večja in bogatejša mesta v Sloveniji pa ne premorejo niti enega prvoligaša, ali celo drugoligaša.
Že logika lepo pove, da je potrebno dobrim nogometnim sredinam pomagati. Trenutno se pa dela ravno obratno. Posledično bomo zatrli dobre nogometne sredine, hkrati pa se ne bo nič zganilo na boljše v slabših nogometnih sredinah.
In kaj bo rezultat tega?
Slovenski nogomet bo še bolj nazadoval in postal obroben šport,
oslič
# 29.05.2017 ob 13:53
knez miru... ankaran je koper B..... sedež ima klub v kopru.... valenčič je skoraj hkrati na dveh stolčkih, igrajo v kopru z ankaranom nima nič, občina ankaran klub ingnorira. klub nima podmaldka, posoja mu ga koper.. anakaran kot občina je odprl nov klub ankaran, ki ima samo otroke, ta klub pa občina podpira, tako, da je to definitivno popotov klub, čeprav eni iz celine tega ne veste
oslič
# 29.05.2017 ob 13:50
u koper b v kvalifikacijah, zanimivo.
zamudnik
# 29.05.2017 ob 13:45
Forza Ankaran/Ancarano!
Glede na ime lahko pa še kakšnega turškega sponzorja upecajo. Turkish Airlines Ankara(n).
tedy123
# 29.05.2017 ob 11:42
... Triglav bo zopet enkrat več "vegetiral" v 1. ligi, ekipa je sigurno slabša kot trenutno Radomlje... toda to je trenutno dejstvo, na nekem še zglednem nivoju v Slo premoremo 8 ekip (do sedaj), ostalo pa je 2. liga...
primos
# 29.05.2017 ob 20:18
Ko dobi klub v neki prvi ligi 80 golov je kanta za nabijanje

a jih je sploh kdo kdaj dobil več
Quinlan
# 29.05.2017 ob 17:04
Prvo ligo bi bilo treba razširit na 12-14 klubov, dovoliti pol-profesionalizem, povečati nagrade za drugoligaše (vsaj toliko, da bo garancija, da klub ne bo propadel po eni sezoni v prvi ligi) in kakor je "moj komentar" povedal magari celo manjšim klubom pomagati z izboljšanjem infrastrukture (več kot enkrat to verjetno ne bo potrebno) in na koncu do takih zavrnitev ne bi prihajalo. Manjši klubi bi mogoče bili (vsaj na začetku) kanonfuter večjim klubom v prvi ligi, bi bili pa izvrstni za razvoj domačih igralcev, imeli bi dober biznis ob obisku klubov kot sta Maribor in Olimpija in zraven bi bila v drugi ligi večja tekmovalnost med klubi za preboj v prvo ligo zaradi nagrad. Stavim, da bi se kakovost nogometa pri nas izboljšala in posledično bi postala naša liga še bolj zanimiva za investitorje in sponzorje. Ampak za to bi se morala tudi zakonodaja spremenit, ker bolj anti-športne države kot Slovenija ni, pa smo ironično kar uspešni v športu.
orchid
# 30.05.2017 ob 09:54
@partibrejker - podpis!!!!

gledano iz čistega človeškega vidika.....je ekipa entuziastov, ki ustanovi klub, sestavi ekipo in fantje dobr igrajo...imajo se fajn navijači, igralci, ekipa....uspejo v prvenstvu v ligi zmagat in si prislužit napredovanje....zdej pa - ali izgubit ves ta čar in stik s osnovno celico navijačev, kraja, skupnosti, kjer zadeve dobr laufajo, al it v višjo ligo, izgubit vso tisto pristnost, ki jim daje elan, užitek in zmage in s tem posledično razveseljevanje navijačev, v višjem kakovostnem rangu pa se mučit in preživljat agonijo, ki ji niso kos.....nazadnje se spet vrnit v drugo ligo, vendar čar je ugasnil.....pa še finančen zlom sledi garant!!! mislim, da je odgovor jasen....

kajti, če zmaga v 2. ligi pomeni, da je to pogoj, da klub mora igrati zato v 1. ligi, je potrebno tudi, da jim omogočijo in pomagajo urediti infrastrukturo domačega stadiona in finančno podpreti, da bodo zmogli napredovanje v višji rang....sicer ni nobenega opravičila, da nekoga prisiliš v nekaj, kar ni zmožen sprovesti....vsak ve, kakšno št. čevljev lahko obuje....vsaj mislim, da bi moralo biti tako....in zakaj ne bi smel klub igrati v ligi, kjer se dobro počuti?.... meni je ta razmišljanje kluba čisto sprejemljivo in podpiram njihov razum....ne it z glavo skozi zid, potem lahko boli glava!!!
richy
# 29.05.2017 ob 22:55
Mene bolj kot Dob skrbi to kar je napisal nekdo pred menoj - to, da je Triglav slabši od Radomelj. Pa ja ne bomo imeli še eno kanto za nabijanje. Upam sicer da naštudirajo kote in prekinitve, kajti Radomlje so vsaj "pol" golovo dobile iz prekinitev oz. standardnih situacij.
partibrejker
# 29.05.2017 ob 21:54
Joj ste nekateri nastrojeni proti Dobu.
Pac poznajo svoje finance in vedo kaj si lahko in cesa si ne morejo privosciti. Nekdo celo sugerira naj igralci namerno zgubijo? Ja to je pa res fajn razmisljanje.
Ce so igralci tako kvalitetni, jih bo verjetno kak prvoligas kupil. Je pa dejstvo, da jim ocitno formula klapa, da se igralci in trenerski stab ujemajo, imajo pokrite stroske in dobro funkcionirajo. Zakaj bi morali na vsak nacin riniti v prvo ligo?
Nekdo predlaga naj se vse privatizira. Zakaj pa? Kdo bo pa vlozil milijon na sezono, da bo imel v povprecju 500 gledalcev na tekmi? Pa sej stroske organizacije tekem ne pokrije. Pa kje so pol se vse place za funkcije kjer so zdaj v veliki vecini ljubitelji kluba?

Imre bi jih kaznoval z minus tockami :-) in to s tremi do petimi zmagami. Pa saj zdaj bezijo Ankaranu za 3 zmage. Najbolje, da se jim da -30, za vsak slucaj
slamič
# 29.05.2017 ob 20:14
Še pred prvo kvalifikacijsko tekmo bo licenčni NZS izdal uradno obvestilo, da so NK Koper vrgli v 3. ligo in Aluminij ter Ankaran avtomatično postaneta prvoligaša. In nič se ne bo spremenilo, razen pardon da bo Ankaran (Koper) namesto v 2. igral v 3. ligi, prvoligaš pa ostane isti, pardon, ime bo drugo..
ElTorro
# 29.05.2017 ob 17:26
12-14 klubov je preveč....Slovenija preprosto ne premore dovolj kvalitetnih igralcev.

Seveda, Ankaran, Brežice in Drava bi lepo napolnili stadione ob obisku večjih klubov. Koliko pa bi izgubili ostali klubi?
Celje, Domžale, Rudar in Gorica bi imeli v sezoni eno močno domačo tekmo manj.
Na en večni derbi (imeli bi tri namesto štirih) pride več ljudi kot na vse domače tekme sezone Radomelj ali Aluminija.

Kje bodo majhni klubi našli denar? Trikrat letno po 2.000 gledalcev proti MB in OL je kaplja v morje. Izgradnja infrastrukture je le del enačbe....treba jo je tudi vzdrževati.....treba je plačevati igralce....treba je plačevati sodnike, ki so v prvi ligi plačani kot da so plemstvo, stroški organizacije tekme so višji kot v drugi ligi (ker je pač razlika če pride na gostovanje 5 Ptujčanov ali 100 Viol).

Že Radomlje so kanta za nabijanje, komu bo zanimivo imeti v prvi ligi 3 ali 5 takšnih "kant"?
moj komentar
# 29.05.2017 ob 15:45
sentaklos

Dob in Radomlje sta dejansko delni podružnici Domžal.
Kam pa misliš, da odhajajo domžalski mladi igralci iz domžalske nogometne šole? Velika večina jih začne igrati za članske vrste v ekipah Doba, Radomelj in še nekaterih bližnjih klubov.
O kakšen lokalnem rivalstvu tu ni nobenega govora.
Če Domžale nebi proizvajale toliko domačih igralcev, Dob in Radomlje nebi videla niti druge lige.
barto_
# 29.05.2017 ob 12:02
No, bojda NZS danes zaseda kaj bo z FC Poprom. :P
Opciji sta dve, dodelitev pogojne licence le za prihodnjo sezono, ob tem naj bi klub začel z minus točkami (kolikor vem je max lahko -9 točk) ali selitev v nižji rang. Menda ima več možnosti opcija ena. No, klub ima največji problem to, kako zagotoviti finančna sredstva oz. prikazati, kako jih bo zagotovil za poplačilo dolgov (čeprav vemo,da je en, tisti največji fiktiven). Iz kluba se, končno, dokončno umika mešetar Andy Bara. V kolikor klub dobi pogojno licenco so opcije tri. - še večja avtonomnost Popota (IMO najslabša varianta, tu naj bi bili v igri "skrivnostni" parnerji iz rep. Srbske :/), najbrž najrealnejša možnost je vrnitev Guberca, tretji, ki se omenja pa je Bananar (to bi šele bili zanimivi dvoboji z Olimpijo), ki mu je Koper zanimiv tudi zaradi Luke...
sentaklos
# 29.05.2017 ob 15:57
Dobro, mogoče je rival premočna beseda, potem pa mestni tekmec, proti katerem so sigurno dodatno motivirani. Kot bi bil npr. Malečnik proti Mariboru.
dunbar
# 29.05.2017 ob 14:52
NK Dob ima prav. Dolga leta je bila strategija Aluminija takšna, dobro so odigrali drugoligaško sezono in pred koncem toliko popustili toliko, da niiso bili več kandidat za prvo ligo. Ne vem sicer, kamo jim sedaj znese, očitno je klub dovolj stabilen (upam, da se ne dela od zadaj kakšna nova luknja.
Imre
# 29.05.2017 ob 20:30
Tole farso z "nočemo igrati prve lige" bi se dalo preprečiti s "kazenskim" odvzemom 10-15 točk pred naslednjo sezono in klub zagotovo ne bi bil med prvimi tremi. V primeru, da tudi igralci vedo, da ne gredo v Prvo ligo, ker ni denarja, bi lahko izgubili kakšno tekmo več.

Mali klubi zagotovo nimajo denarja za profesionalni nogomet, tudi zato, ker so klubi še vedno športna društva. Odpovedi pa, kljub vsem utemeljenim razlogom, razvrednotijo pomen samega tekmovanja. Zato je to treba spremeniti. Najlažji način so minus točke, saj klub lahko normalno tekmuje.
moj komentar
# 29.05.2017 ob 16:26
sentaklos
Dobro, mogoče je rival premočna beseda, potem pa mestni tekmec, proti katerem so sigurno dodatno motivirani. Kot bi bil npr. Malečnik proti Mariboru.

Ja nekaj takega.
Gre bolj za prijateljsko ali bratsko rivalstvo....
tim.etixx
# 29.05.2017 ob 12:11
Saj bo prišla Mura.
Prva slovenska nogometna liga
link
Viole grozijo Mitroviću, novinar na pomoč na policijo
293
20. marec 2018 ob 18:31 Novinar športnega časnika EkipaSN Dejan Mitrović, nad katerim se je v soboto znesel športni direktor NK-ja Maribor Zlatko Zahovič, je zaradi groženj poiskal pomoč na policiji.
Več novic ...
Kazalo