Kevin Kampl, ki je odlično igral v soboto v Bremnu, je s soigralci poslušal navodila trenerja Rogerja Schmidta na zadnjem treningu. Foto: Reuters
Kevin Kampl, ki je odlično igral v soboto v Bremnu, je s soigralci poslušal navodila trenerja Rogerja Schmidta na zadnjem treningu. Foto: Reuters
Heung Min Son
Heung Min Son bo zelo motiviran proti nekdanjim soigralcem. Foto: Reuters
Jacek Magiera in Miroslav Radović
Trener Legie Jacek Magiera je poudaril, da je nagrada za igralce, da bodo lahko igrali na stadionu Santiago Bernabeu. Miroslav Radović, ki je maja postal državni prvak z Olimpijo, bo zaigral v Madridu. Foto: EPA
Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri je bil nasmejan v Lyonu. Juventus ima štiri točke v skupini H, vodi pa tudi v Serie A. "Sploh me ne skrbi, ko ljudje govorijo, da ne igramo dobro. Pomemben je samo izid. Navijače zanimajo le lovorike, lepa igra se hitro pozabi," je poudaril Allegri. Foto: Reuters
Kampl in soigralci gostijo Tottenham

Farmacevti so v soboto izgubili v Bremnu in imajo v nemškem prvenstvu le 10 točk po sedmih krogih, v Ligi prvakov so izbranci Rogerja Schmidta dvakrat remizirali. Razočarali so proti moskovskemu CSKA-ju na domači zelenici (2:2).

"To je za nas najlepši izziv. V naši skupini je še vse odprto. Tottenham igra odličen nogomet. Prepričan sem, da se ne bodo zaprli. Že lani so se borili za naslov prvaka in tudi letos so kandidati za visoka mesta v angleškem prvenstvu," je pojasnil Schmidt, ki bo seveda znova računal tudi na Kevina Kampla.

Son se vrača v Leverkusen
V Leverkusen se vrača Heung Min Son. Korejec je med letoma 2013 in 2015 na 62 tekmah dosegel 21 golov. "Vsi poznamo njegove odlike. Po prvem povprečnem letu se je zdaj znašel v Premier ligi. Ima izjemen potencial in zelo pozorno ga bomo pazili, a seveda ne smemo pozabiti na druge nevarne nogometaše," je dodal Schmidt.

Pochettino napoveduje napadalno igro
Tottenham je še neporažen v angleškem prvenstvu. "Potrebujemo tri točke, če se želimo prebiti v osmino finala. Vsekakor bomo igrali na zmago in tudi čez dva tedna na Wembleyju potrebujemo tri točke. To bo zelo zanimiva tekma za gledalce, saj obe moštvi gojita napadalni nogomet," je dejal trener Londončanov Mauricio Pochettino.

Zidane zadovoljen s predstavo v Sevilli
Madridski Real bo v vlogi velikega favorita proti Legii, saj ekipa iz Varšave še ni osvojila niti točke. Proti dortmundski Borussii so Poljaki prejeli pravo lekcijo (0:6). V soboto je kraljevi klub v Sevilli kar s 6:1 odpravil Betis.

"Vseh 90 minut smo odigrali na visoki ravni. Po reprezentančnem premoru sem imel dober občutek, saj smo trdo delali, in to se je izplačalo," je povedal Zinedine Zidane, ki pričakuje zmago in čez dva tedna že potrditev napredovanja med najboljših 16 ekip v Evropi. Poškodovani so Sergio Ramos, Luka Modrić, Casemiro in Fabio Coentrao.
Skomina bo sodil v Lizboni
V zelo pomembni tekmi v skupini F se bosta v Lizboni srečala Sporting in Borussia iz Dortmunda. Trener črno-rumenih Thomas Tuchel ima ogromno težav zaradi številnih poškodb. Na stadionu Joseja Alvalada bodo manjkali Marcel Schmelzer, Marco Reus, Andre Schürrle, Raphael Guerreiro, Erik Durm, Sven Bender in Gonzalo Castro. Na stadionu Joseja Alvaladeja bo sodil Koprčan Damir Skomina.
Sevilla prihaja na Maksimir
Zagrebški Dinamo je v uvodnih dveh krogih doživel dva visoka poraza, zdaj pa bo na klopi modrih prvič v Ligi prvakov sedel Ivajlo Petev. Bolgara čaka težka naloga, saj na Maksimir prihaja Sevilla, ki je v španskem prvenstvu na tretjem mestu in ima točko več od Barcelone. Petar Stojanović in soigralci so v krizi tudi v hrvaškem prvenstvu, po prvi tretjini tekmovanja si je Rijeka nabrala šest točk naskoka.

3. krog, skupina E:
BAYER LEVERKUSEN - TOTTENHAM

Verjetni postavi:
Bayer Leverkusen: Leno, Henrichs, Tah, Toprak, Wendell, Aranguiz, Kampl, Brandt, Calhanoglu, Mehmedi, Hernandez.

Tottenham: Lloris, Walker, Vertonghen, Trippier, Davies, Sissoko, Wanyama, Dier, Eriksen, Alli, Son.

Sodnik: Cüneyt Cakir (Turčija)

CSKA MOSKVA - MONACO

Lestvica:                           
MONACO              2  1 1 0  3:2  4
TOTTENHAM           2  1 0 1  2:2  3
BAYER LEVERKUSEN    2  0 2 0  3:3  2
CSKA MOSKVA         2  0 1 1  2:3  1





Skupina F:
SPORTING LIZBONA - BORUSSIA (D)
Sodnik: Damir Skomina

REAL MADRID - LEGIA VARŠAVA

Lestvica:                           
BORUSSIA (D)        2  1 1 0  8:2  4
REAL MADRID         2  1 1 0  4:3  4
SPORTING LIZBONA    2  1 0 1  3:2  3
LEGIA VARŠAVA       2  0 0 2  0:8  0






Skupina G:
CLUB BRUGGE - PORTO

LEICESTER - KÖBENHAVN

Lestvica:                           
LEICESTER           2  2 0 0  4:0  6
KÖBENHAVN           2  1 1 0  5:1  4
PORTO               2  0 1 1  1:2  1
CLUB BRUGGE         2  0 0 2  0:7  0



Skupina H:
LYON - JUVENTUS

DINAMO ZAGREB - SEVILLA

Lestvica:                           
JUVENTUS            2  1 1 0  4:0  4
SEVILLA             2  1 1 0  1:0  4
LYON                2  1 0 1  3:1  3
DINAMO ZAGREB       2  0 0 2  0:7  0



Kampl in soigralci gostijo Tottenham