V živo / Prenosi
Anketa: 13. julij 2010 ob 07:41

Kdo je največ prispeval k prvemu naslovu Španije?

Andres Iniesta - mož odločitve.
Xavi Hernandez - motor moštva.
David Villa - strelec petih od osmih golov.
Iker Casillas - vratar in kapetan.
Vicente Del Bosque - mirni in preudarni selektor.
Arhiv

Španija slavi prvi naslov svetovnih prvakov

FIFA SP v nogometu 2010

Poudarki

  • MMC-jev pogovor z Bojanom Jokičem
Bojan Jokič
Bojan Jokič je na trde bitke, kakršna je bila tekma z Američani, dobro navajen še iz francoske lige, kjer se igra prav tako trdo. Foto: MMC RTV SLO
Sodnik
Sodnik iz Malija je razburjal obe ekipi. Foto: MMC RTV SLO

Dodaj v

Jokič: "Angleži favoriti na papirju, a na igrišču je drugače"

Preizkusil nove, vendar raje igral s starimi kopačkami
19. junij 2010 ob 08:23
Johannesburg - MMC RTV SLO

Bojan Jokič je bil tisti, nad katerim je sodnik piskal prekršek, zaradi česar je razveljavil 3. gol ZDA. "V tistem trenutku se je tako odločil, res pa je, da bi lahko tudi priznal gol," je bil komentar Kranjčana.

Slovenci so tako ob koncu tekme imeli tudi nekaj sreče, da niso ostali brez točke. Jokič sicer tako kot vsi slovenski nogometaši v celoti gledano ni bil najbolj zadovoljen s sojenjem, saj meni, da je bil sodnik večino časa na strani Američanov.

Levi bočni branilec v Kekovi četi kljub nekoliko grenkemu priokusu pred sredino tekmo proti Angliji ostaja optimist. "Lahko se zoperstavimo vsakomur. Le odigrati bomo morali tako, kot znamo," je povedal v intervjuju za MMC.

Tekma proti ZDA se je po vašem vodstvu z 2:0 končala z neodločenim izidom 2:2. Žalujete za izgubljenima dvema točkama ali proslavljate osvojeno?
Ne eno ne drugo. Smo profesionalci in navajeni smo na take tekme, čeprav je pustila grenak priokus. Vodili smo 2:0, nato pa prehitro dobili prvi gol in potem še drugega. Škoda, lahko bi že bili v drugem krogu.

Se je bilo v slačilnici težko sprijazniti s tem, da ste iz rok izpustili veliko priložnost?
Normalno, saj so glave še vroče in razmišljaš le o tekmi. Je zelo težko, a nato misli preusmeriš drugam, saj veš, da te čaka še ena tekma. Upamo, da bo Alžirija naredila svoje, mi pa tudi lahko odvzamemo točko Angliji.

Omenili ste, da vas je prvi zadetek ZDA nekako presekal. Verjamete, da bi zmagali, če bi zdržali nekaj več minut na začetku drugega polčasa?
Mislim, da bi lahko, a to je nogomet, nikoli ne veš. Zadetek lahko dobiš v zadnji sekundi ali v zadnjih minutah dva in izgubiš tekmo. Poudaril bi, da so ZDA zelo dobra ekipa, čeprav bi si danes zmago bolj zaslužili mi.

V prvem polčasu ste igrali odlično. Res je, da so si Američani pripravili nekaj priložnosti, a ste zdržali in na odmor odšli z idealno popotnico. V drugem delu kljub boljši igri vaših tekmecev dolgo časa ni kazalo, da bi lahko izenačili. Kako ste videli vse skupaj?
Res je, nekaj časa so oni pritiskali na naš gol, nekaj časa mi na njihovega. To se je vedno menjalo. Mislim, da smo bili enakovredni tekmeci.

Z igriščem ni bilo nobenih težav? V Polokwaneju ste se pritoževali nad umetno travo.
Bilo je boljše. Bila je tudi druga tekma, na prvi je vedno težko igrati. Vsi smo prvič na velikem tekmovanju. Mogoče smo igrali v nekem krču, danes pa tako, kot znamo.

Med četrtkovim treningom ste zamenjali obutev. Zaradi podlage ali zaradi česa drugega?
Preizkusil sem nove kopačke, prvič sem jih imel obute. Toda odločil sem se, da bom raje igral s starimi, na katere sem navajen.

Med pripravami na svetovno prvenstvo se je veliko govorilo o nadmorski višini tu v Johannesburgu. Zdaj je to za vami. Je bilo ob koncu tekme težko dihati?
Ja, kar pa je normalno. Na taki tekmi se veliko teče in bori. Mislim, da se pozna. Ne živimo tukaj in se ne moremo privaditi v tako kratkem času na nadmorsko višino. Privadili smo se že zelo dobro, ne pa še maksimalno. Ni pa to izgovor. Kakor je bilo za nas težko, je bilo tudi za naše tekmece.

So vas Američani s čimer koli presenetili?
Ne, z ničemer. Vedeli smo, da moramo zmagati, če želimo naprej. Zato smo od prve minute začeli igrati, kakor znamo.

Kakšna so bila navodila Matjaža Keka ob polčasu? Kaj vam je naročil za drugega?
Naj bomo mirni in naj še naprej igramo nogomet.

Pred vami je še tekma proti Angliji. Kaj pričakujete od tega srečanja?
Vsaka tekma je tekma zase. Mi bomo šli na igrišče, da zmagamo. Vemo, da so Angleži dobra ekipa in so favoriti na papirju, a na igrišču je to drugače. Igrali smo že proti njim in dokazali, da se lahko kosamo tudi z njimi, tako kot z vsemi velikimi ekipami. Imajo zelo dobre igralce, a mi se s tem ne obremenjujemo. Pokazali smo že, da se lahko po robu postavimo vsakomur.

Na lanski tekmi na Wembleyju ste dobro spoznali Angleže, ogledali ste si tudi njihovo prvo tekmo na svetovnem prvenstvu proti ZDA. Kakšen bo recept za uspeh proti njim?
Še enkrat bom rekel, da moramo odigrati tako, kot znamo. Posebnega recepta ni. Ogledali si bomo še tekmo proti Alžiriji, bili pozorni na prekinitve in akcije, iz katerih dosegajo zadetke.

Iz Johannesburga,

Matej Rijavec
Prijavi napako
Komentarji
mirko.b
# 19.06.2010 ob 08:33
Jokič je pa včeraj odigral vrhunsko. Svaka mu čast.
3rac
# 19.06.2010 ob 09:28
ANG:SLO 1:1
ALŽ:ZDA 2:1

ALŽ in SLO v osmino finala!
galaktiko
# 19.06.2010 ob 09:02
Ajde Slovenci izbacite te bahate Angleže.... pokažite im kako se igra nogomet ! !
Primozz
# 19.06.2010 ob 08:31
Let ne tell you if I may - Slovenija gre naprej

Slovenija - Anglija 1:1
hanziki
# 19.06.2010 ob 08:36
Fant od fare, tale Jokič! Odličen na igrišču in izven njega.
ponudnik
# 19.06.2010 ob 08:36
Jokič in Brečko - včeraj izvenserijska oba. In to sta letnik 1986 oz. 1984, kar pomeni, da v najlepša branilska leta ravno prihajata!
vednoprav
# 19.06.2010 ob 09:28
Prasec od sodnika. Naše so premetavali kot lutke pa nič.Našim pa kartone,če so le prenaglas prdnili.Američani se lahko zahvalijo sodniku za remi,saj so z žleht in grobo igro dekoncentrilali naše,sodnik pa jih ni zaščitil
lerin
# 19.06.2010 ob 08:44
super dečko

če bodo angliji igrali tako kot proti alžircem, lahko še njih razbijemo
veron
# 19.06.2010 ob 09:39
@Miraja, če nisi poznavalka nogometa kot si napisala, se vzdrži takih pesimističnih izjav in se pejt rajši igrat z barbikami. Alžirci so zelo dobra ekipa igrajo zelo obrambno in mi smo jih premagali Angleži pa ne. Amerika je že lansko leto igrala celo v finalu Pokala konfederacij prav na tem stadionu na katerem so igrali včeraj z našimi, Imeli so prednost domačega terena pa še navijačev je bilo pol stadiona njihovih. Naši so včeraj igrali vrhunsko in s takimi predstavami se lahko kosamo z vsako reprezentanco na svetu. Zaenkrat toliko.
vednoprav
# 19.06.2010 ob 09:39
Poleg vseh naših,mi je v oči padel Brečko.Fenomenalna igra in borbenost.
Od kje ta drobižek jemlje moč in energijo ? ? ?
juventina10
# 19.06.2010 ob 09:37
Miraja ,ker ne poznaš nogometa, morda ne veš, da so naši PREMAGALI veliko Rusijo,na neki način tudi ZDA,naslednja bo Anglija , potem pa še Nemčija- upam, da moj 6. čut ne zataji.Sicer pa upam ,da se tvoj scenarij ne uresniči,čeprav se lahko konča tudi po tvoje, ampak sanje umirajo zadnje.
juventina10
# 19.06.2010 ob 09:08
citiram;Le odigrati bomo morali tako kot znamo.
Potem naj bo to tekma proti Angliji,kateri naj bi se sprehodili po tej skupini, pa da gredo kar naprej lepo peš domov, kot je rekel Gary L.
Do sedaj smo edini z zmago v tej skupini.Obe naslednji tekmi sta lahko neodločeni.
Zelo zanimiva skupina, vse je možno,Slovenija in Alžirija pa imata možnosti igrati v osmini, uni runklni pa domov.Večno lepa zgodba za vnuke.
pis
# 19.06.2010 ob 09:33
Jaz mislim o tem, da ZDA ne bo nikoli igrala z Nigerijo na letošnjem sv. prvenstvu.
jebiga
# 19.06.2010 ob 09:33
Americani so igrali ragbi ce pogledas posnetek vidis da so hoteli celo naso obrambo potisniti v gol mogoce res ni bilo enega prekrska bil pa je vsekakor ekipni nekaj razlik med ragbijem in nogometom pa je vsekakor se .
Ivo Lola
# 19.06.2010 ob 09:04
Obramba mora tudi delovati. Včeraj v 2. polčasu je bila kot švicarski sir.
pis
# 19.06.2010 ob 09:34
kar nekaj naših je pustilo odličen vtis v tujih medijih in pričakujem po tem SP kar nekaj prestopov tudi v najboljše klube

No tako je pa vedno.
kunta kinte
# 19.06.2010 ob 09:27
kar nekaj naših je pustilo odličen vtis v tujih medijih in pričakujem po tem SP kar nekaj prestopov tudi v najboljše klube
JCole
# 19.06.2010 ob 09:06
upam da se nebo anglija razigrala ravno proti nam :o!! naša igra cufaaa xD!
zvezdica_10
# 19.06.2010 ob 10:04
Spet se nektaeri oglašajo tle, ki ne privoščijo Sloveniji uspeha- dol s takimi!!!!!!!!!!!!!
Bom napisala nekaj, kar se je dalo prebrati na internetu pred svetovnim prvenstvom... ker vse bolj verjetno postaja to kar sem prebrala:)
Neka gospa, ki gleda v krogle in karte je napovedala tole:
V FINALU SP-ja BOSTA DRŽAVI (ena izmed največjih in ena, ki se jo komaj najde na zemljevidu)
Za koga? Za SLOVENIJO:)
MIRNČAN
# 19.06.2010 ob 11:12
poglejte si tole:http://www.youtube.com/watch?v=BVWr
MkDyRpI. Zapomnite si tole,Slovenija bo premagala Angleže kljub temu da bodo že prej v nadaljevanju. Angleži so slabi in absolutno premagljivi. Zakaj pa ne? Fantje so pa dokazali da imajo srce večje od cele amerike in da znajo igrati nogomet. Teli generaciji ni bilo še nič poklonjenega tako da mislim da bodo z veliko borbo premagali Angleže. Če pa izpadete ste pa kljub temu naše gore list in zame že sedaj svetovni prvaki. Igrajo res fenomenalno in kapo dol.
kranjčan;)
# 19.06.2010 ob 11:03
BOJAN JOKIČ!!!!!!!!!
cela drulovka je ponosna nate!!!! še malo in bomo mogli po tebi poimenovat kakšno ulico u kranju!!!
vsaka čast!!!!!!!
vednoprav
# 19.06.2010 ob 10:05
Hja,tudi bumbarji pišejo tle gor.
SloKid
# 19.06.2010 ob 09:48
Ogledali si bomo še tekmo proti Alžiriji, bili pozorni na prekinitve in akcije, iz katerih dosegajo zadetke.

Hmm no ja, potem ne bo ravno dosti za pogledat. Edino upam, da se Angleži sedaj ne bodo zbudili, ko so stisnjeni ob zid. No, če bo remi med Ameriko in Alžirijo niti to ni pomembno.
royalclub
# 19.06.2010 ob 09:47
Miraja.. Nigerija, ja Nigerija.. Slovenija bo pa Grke v zadnjem krogu premagala..pa daj kake mate eni ej..zato pa ženske niste za nogomet :P ne, ne, malo heca :D

Po mojem ima Slovenija čisto realne šanse, da igra z Anglijo nulo (to pomeni izenačeno :) ), prav tako Alžirija z Jenkiji..Sploh zaradi tega, ker mislim, da Angleži ne morejo v vsega petih dneh kar spremeniti sloga igre, sploh če upoštevamo da nekateri nosilci igre niso v najboljši formi. Zraven tega bodo še neverjetno živčni in če jim po prvem polčasu ne bo šlo, se zna zgodit da dobijo kak rdeč karton..tako da za pot Slovenije v osmino finala so šanse kar realne....

Glede Jokiča pa - vsaka mu čast, res, ko sem ga gledal ko je začenjal igrat v reprezentanci, je bil na prvih nekaj tekmah kot da je izgubljen in da ne ve kje se ga drži glava - sedaj je eden najboljših, in res, kapo dol!
jack burton
# 19.06.2010 ob 12:33
SKing

Bog te usliši!

Sam Mourinho če je včeraj gledal tekmo, bi po tekmi Keka "prebutal"!!!! Mourinhova ekipa pri 2:0, bi tekmo končala maksimalno 2:1!!!!! Ne mešat svile in volne:)))
Mihacar
# 19.06.2010 ob 10:55
Nekdo in miarn447, dej prosm nehita izzivat tle no, ne vem kaj imata od tega. A vama kdo placuje da provocirata slovenske navijace?
Ah sej nima smisla, pac debili kaj ces, taksnih nikol in nikjer na svetu ne zmanjka.
tedi9
# 20.06.2010 ob 04:00
slovenija bo v sredo gladko zaustavila in premagala prepotentne angleže!!!! žal mi je LE za Capella!!! slo-ang 2-0
blazm
# 19.06.2010 ob 17:53
To pomeni, da ne gremo v osmino finala samo v enem scenariju: zmagata Anglija in hkrati ZDA.

ja, zlo nerealen scenarij, moram rečt :/
mucek113
# 19.06.2010 ob 13:41
Malo se umirite eni:) Tudi sam sem presenečen nad dobro igro naših in zelo razočaran nad razpletom včeraj ker smo dva nula vodli. Ne morete pa zdaj razlagat, kot da je skoraj sigurno da bomo vzeli piko angležem. Anglija je ranjeni lev, zadnjo tekmo bodo igrali na vse ali nič. Po moje bo to res naš prvi poraz in zmaga angležev, čeprav upam da se mozim.. Največ upov polagam na tekmo Alžirija ZDA in seveda na neodločen rezultat.
SKing
# 19.06.2010 ob 12:20
Si predstavljate po tekmi z Anglijo ta naslov v angleških časopisih:

Kaj imata skupnega Mourinho in Kek?

Na prvi pogled bolj malo, vendar imata skupno, da sta Anglijo spravila v obup. Mourinho je mojstrsko izločil veliki Chelsea in v obup spravil Ancelotti-ja, Kek pa je z zrelo igro premagal angleško reprezentanco in postaral Capella za 10 let. Velika trenerja in veliki ekipi - a na koncu zmagajo boljši. Slovenija je premagala Anglijo in jo poslala domov - Capello že poka kovčke :)

Naj se to uresniči in Slovenija dokončno pokaže, da je v nogometu postala velesila!!!
Mihacar
# 19.06.2010 ob 10:52
Nekdo, za taksne kot si ti, bi se pa prav prilegel en šamar po glavi! Res ne prenesem taksnih pesimistov, ki lastni drzavni ekipi zeli slabo, no ja razen ce nisi Slovenec kar je zelo mozno. Nasi igrajo fantasticno, res me prijetno presenecajo in ni popolnoma nobene realne osnove, da je kdo pesimist. Ce se pa ne spoznas na fuzbal in sport nasploh, pa raje ne komentiraj oz. pojdi pisat komentarje pod druge rubrike, politika, kultura, itd.
Slovenija bo najmanj remizirala z Anglijo, pa cetudi izgubimo, nam se vedno v dobro gre remi ali zmaga Alzirije, vendar za ne vec kot gol razlike. Skratka veliko moznosti imamo in res ne vidim crnega scenarija, popolnoma zaupam nasim fantom in Keku.
iksy
# 20.06.2010 ob 13:22
Dejstvo, da je Slovenija v svoji skupini v najboljšem položaju. Če zmaga ali pa igra neodločeno z Anglijo, je zanesljivo v osmini finala, v osmino finala pa pride lahko tudi in celo s porazom proti Angliji, če Alžirija iztrži vsaj točko proti ZDA, ali pa če ZDA premaga Alžirijo samo z 1 : 0 …
myung
# 20.06.2010 ob 12:03
Bojanu lahko le pritrdim. Čeprav sem med (ali celo prvi) prvimi napisal, da je sodnik dvignil roko (ob razveljavljenem ZDA golu) še preden je le ta prišla do strelca, se lahko le Fortuni zahvalimo, da je sodnik piskal. Realno gledano mislim, da bi 98% sodnikov priznalo gol. Sploh, če ga doseže največji proti najmanjšemu (po velikosti nacije).
Proti Angležem upam spet, da se bodo naši borili, kot se spodobi, kar bo pač bo, iz vsega srca jim želim, da Alžirci vzamejo piko prenapihnjenim amerom, pol jer pa itak vse en kurc, kako igramo proti Angležem. Čeprav, pa nimam prav nič proti, če gremo mi in Alžirci naprej.
Edino kar me pizdi je to, da je tekma že popoldan, jaz pa delam do 19 ih, tako , da bom žal obveščan po SMS .
GO SLOVENIJA GOOO !!
mucek113
# 19.06.2010 ob 19:09
Naši so odigrali včeraj vrhunsko. Res si nisem misli, da bo tako in sem ponosen na svojo državo.Angleži včeraj niso bili prepoznavni. So pa še vedno anglija in brez poraza. Slabše kot so igrali včeraj mislim da ne morejo. Tudi Srbija je izgledala klavrno proti Gani in potem zlomila nemce, tako da je zelo realno pričakovati dobro anglijo ki je sedaj ranjeni lev in bo nas napadla s vsemi topovi. Upam na našo zmago in bil bi presrečen če se bo zgodila.

Ni pa pesimistično pričakovati dobro Anglijo proti nam, ker je vrhunska ekipa in slabše ne more igrati.
Sokar
# 19.06.2010 ob 17:13
Kar se tice vecnih pesimistov, vs pa res nkol ne zmanka, sm se ze kr sprjaznu z vami ;)
Bi pa rd povedu eno zadevico =) ne glede na to da je slovenija v tej skupini, loh bi bli magar tut san marino in alzirija, in da bi po prvi tekmi ze zasledil tako zasovrazeno novico, kera glupa tekma, to bo sprehod angleske in ameriske reprezentance, bi naviju za male reprezentance, ampak bi se v teh primerih res vrjetn loh anglezi izvlekl, v zadni tekmi proti marinu, ampak ker tuki ni san marino, ampak je tuki slovenija, js mislm da si bolse reprezentance, trenutno ne bi zamislt kokr je slovenija, ker enostavno znajo res igrt, sam da povezejo polcas v celo tekmo, anglezi ne bojo mel niti realnih sans. V plus pa se gre nasim to, in to si loh zapomnemo za vecno, ni vazn kaj bomo nrdil kok bomo mocni, v oceh takih kvazi hudih playerjov, favoritov, bomo mi zmeri in vedno outsiderji, pa tut ce je to zadna odresilna tekma za angleze, se oni kej prevec ne obremenjujejo z nami, ker oni vrjamejo, da je bla tekma slo:zda preblisk slovencov, in tekma slo:alz realno nase stanje, in se vedno misljo da k bojo svojo igro mal bl povezal, da se bojo poigral z nami,... In zarad take mislnosti vrjamm, ce bojo nasi le mal zakrpal obrambo, krepko zmago slovenije nad anglijo!
Bregas
# 19.06.2010 ob 16:22
Eni tuki mal mešate navijanje pa napovedi. Lahko navijaš za eno ekipo in napoveš njen poraz (oziraje se na okoliščine). Pa ne takoj pljuvat po ljudeh, če kdo kaj kritizira. Jaz sem bil včeraj tudi besen na občasno luknjičasto obrambo, ampak to je pač igra, dogajajo se razne reči. Ampak treba je priznat, da Slovenija igra na takem nivoju, kakršnega si vsaj jaz še v sanjah nisem predstavljal pred leti. Res, nisem si mislil, da bodo naši kdaj tako dobri v fuzbalu, da bodo vodili v skupini na svetovnem prvenstvu.
Pikiviki
# 19.06.2010 ob 15:30
Rocky, se strinjam,samo pustimo za seboj zlato generacijo,ker tisti kar je bilo takrat,je bilo takrat in sedaj je sedaj. Hvala zlati generaciji za vse in to je to. Sedaj je tu diamantna generacija,ki je že prestavila sedaj nekaj mejnikov v zgodovini našega nogometa.
Klinček
# 19.06.2010 ob 11:52
@MIRNČAN

Zakon pesem :D

Ajmo vsi v sredo na Gospodarca, Prešerca, NA ULICE NAVIJAT ZA NAŠE!!
juventina10
# 19.06.2010 ob 11:31
berti, to je najhujša nočna mora, ampak stran z njo, naši fantje se se prebudili in zato bodo šli na nož, ker so na SP in tako priliko imaš lahko samo 1x v življenju.
rhino
# 19.06.2010 ob 11:23
Sodnik je bil slab po mojem mnenju.Delal je v škodo obeh ekip.In sodniki ne bi smeli svojih napak kompenzirat.Imeli smo srečo,da je razveljavil 3.gol amerov.Američani pa so imeli srečo,da niso prejeli več rumenih in tudi kakšen rdeči karton.Predvsem so pa američani za mene ene velike p****.
Proti Angliji bo torej sodil evropski sodnik (sem prav opazil,da je to praksa na tekmah evropskih ekip?) in torej ne bomo imeli nobenih izgovorov glede sodnikov (upam vsaj,tudi evropski ga znajo precej biksat).Se že ve kdo bo nam sodil?
master
# 19.06.2010 ob 11:14
Drugač pa upam na ugoden izid proti angležem..da bi jih domov poslal.. To bi blo zakon! Po hrvatih še Slovenci!!
juventina10
# 19.06.2010 ob 09:51
Sicer pa še nekaj,ker spremljam nogomet od daljnega l 1974, to je bilo moje 1. SP,ko velike ekipe po dveh kolih ne vodijo, se začne razkol v njihovih ekipah. Zakaj, ker so zvezdniki, ker mislijo, da se bodo samoumevno uvrstili naprej, razdelijo se na dva tabora, kregajo s selektorjem, kasneje pa igrajo kontra njegovim navodilom. Pred SP so vedno govori o enih in istih ekipah,ki naj bi bile prve štiri, na koncu pa se marsikaj obrne, kajti tudi ostali svet brca žogo in prav je tako.Če pa FIFA želi drugače, naj naredi prvenstvo s šestimi ekipami ,enimi in istimi, tako
FooFighter
# 21.06.2010 ob 12:52
slo gre naprej!!!

edino kar je slabo pri vsem, da sedaj nekateri ne bodo dobili priložnosti nastopa na SP
proti Angliji bi lahko igrali z drugo ekipo (Krhin, Matavž, Dado,...)
hky31
# 19.06.2010 ob 17:00
AJDE GREMO FANTJE!! JST VERJAMEM V ČUDEŽ V OBLIKI NAŠE ZMAGE NAD ANGLEŽI!!
ZAKAJ PA NE!
Bregas
# 19.06.2010 ob 16:24
Pa še tisto o Mourinhu bi pokomentiral: Lahko je s polno ritjo srat. Marsikater trener bi s tako dragimi igralci, kot jih je on imel v Chelseaju pa v Barceloni naredil tolk kot on. Saj s super truper Barcelono še LP ni osvojil.
Rocky__
# 19.06.2010 ob 15:16
Ne pozabimo tudi da imamo se skritega aduta v rokavu! Milivoje Novakovič enostavno na tej tekmi proti Angliji mora in BO eksplodiral!
demetra
# 19.06.2010 ob 14:26
Fantje, angleži gredo doma!
Pikiviki
# 19.06.2010 ob 13:44
Čestitke našim fantom.
Pikiviki
# 19.06.2010 ob 13:40
Nekdo tako ti bom napisala,pojdi nekam,kjer sonce ne sije!!!
Pikiviki
# 19.06.2010 ob 13:38
Miraja,to je samo tvoje mnenje,dobro,da ne štejejo tu več ali manj naša mnenja. Smešna pa si,prvo napišeš,da navijaš za naše nogometaše,pol pa napišeš,da bodo naši izgubili.