Nogomet
Kevin Kampl
Kevin Kampl je za Slovenijo zbral 24 nastopov. Foto: EPA
VIDEO
Pogovor Anžeta Bašlja s S...

Dodaj v

Kampl: Želim si, da bi me Katanec resnično poslušal

Izjava soigralcev ga je udarila
21. oktober 2016 ob 09:52
Ljubljana - MMC RTV SLO

Kevin Kampl se je v prvem daljšem intervjuju po sporu s Srečkom Katancem opravičil za svoje komuniciranje prek SMS-a, trenutno pa še ne ve, če bo igral na tekmi proti Malti.

V pogovoru za EkipoSN je priznal napako: "O tem ni nobenega dvoma, zdaj bi ravnal drugače, zelo mi je žal, da nisem. Bil sem nespreten, bežal sem od soočenja, bil sem tudi sebičen. Morda celo res kot tisti ljudje, ki želijo pustiti dekle, a odlašajo do zadnjega trenutka, nato pa pošljejo zgolj SMS." Nogometaš se je za svoje dejanje opravičil.

Izjava soigralcev ga je udarila
V začetku priprav pred tekmi s Slovaško in Anglijo je napetost na Brdu naraščala, zato so se nogometaši odzvali z izjavo, v katero, so obsodili Kamplovo potezo. Skupna izjava je vezista Bayerja presenetila, celo: "šokirala. Nikoli je ne bi pričakoval, in ko sem slišal zanjo, nisem vedel, ali se mi zdi žalostno ali komično. Bilo je, kot bi me nekaj udarilo, kar premaknilo me je z mesta, kajti take obtožbe resnično nisem pričakoval. Vsi vedo, da sem vedno z vsem srcem igral za Slovenijo, zato me je zapis, da sem jo tokrat pustil na cedilu, prizadel." V času priprav je bil v stiku z nekaterimi soigralci, ki jih bolje pozna še iz mlajših selekcij, sam je priznal, da je komuniciral z Janom Oblakom in da je "prek njega poskušal pojasniti svoj položaj."

S Katancem ni na isti valovni dolžini
Nogometaš, ki je pred dnevi dopolnil 26 let, je potrdil, da s selektorjem Srečkom Katancem ni v sporu, ni pa skrivnost, da "nista na skupni valovni dolžini. Tako je že kar nekaj časa, vleče se že dolgo. Zaradi tega nisem odpovedal nastopa za reprezentanco, dejstvo pa je, da imava kar nekaj težav. Ni bilo spora, imava pa težave, in ko sem za nameček razočaran po remiju v Litvi, me je to dodatno težilo. Tako je bilo logično, da so se v spletu vseh okoliščin odprle tudi te teme."

Mnenje proti mnenju
Po Kamplovih besedah se v njunem odnosu mnenja pogosto krešejo: "Prav neverjetno se mi zdi, kako imava pri določenih stvareh vedno različne poglede. Celo nasprotne. Zelo pogosto imava mnenje proti mnenju. Pri tem pa najina komunikacija iz več razlogov škripa, jaz velikokrat ne razumem njega, on ne razume mene in ne premakneva se nikamor. To me je vedno dušilo, zadnje čase pa sem to komaj požiral."

"Morava se poslušati"
Kevin Kampl ni želel navesti vseh področij, v katerih imata različne poglede, v te pa vsekakor sodita Kamplov igralni položaj ("vsi vedo, kje najraje igram, dejstvo je, da se tu ne najdeva") in novih pristopih z energetiki ("tega nočem, tega ne potrebujem"). Si pa želi iskrene komunikacije s selektorjem: "Sva zelo različna človeka, a morava najti skupni jezik. Morava govoriti, a predvsem se morava poslušati. In ne želim biti nesramen, toda resnično bi rad, da bi me selektor enkrat zares poslušal. Imam občutek, da me še ni in da mu nisem nikoli mogel zares povedati, kaj vse mi leži na duši."

Žvižgi navijačev bi ga prizadeli
Slovenska nogometna reprezentanca zadnjo tekmo v letu igra 11. novembra, ko bo gostovala na Malti. Kampl še ne ve, če bo takrat član ekipe. Na to bo vplivalo več dejavnikov: komunikacija s selektorjem, igralci (v prvi vrsti s kapetanom Boštjanom Cesarjem), ne nazadnje pa tudi odziv navijačev. "Ne bi igral več za reprezentanco, katere navijači bi me po teh dogodkih sprejeli z žvižgi. Tudi, če bi vse drugo rešil, prek tega ne bi mogel, to bi me preveč bolelo. Če me bodo označili za črno ovco in me izžvižgali, je to njihova prosta izbira, ki jo moram spoštovati. Bil bi grozno razočaran, a bi jo sprejel in brez razburjanja povlekel svoje poteze. Odšel bi in se ne bi več vrnil."

S. J.
Prijavi napako
Komentarji
demiensatlier
# 21.10.2016 ob 09:57
Še ga bomo rabli, neumno bi blo da bi izžvižgali najboljšega igralca.
Jurčič
# 21.10.2016 ob 09:55
Pokliči ga in se pogovori z njim, preko novinarjev bo šlo težko. Zelo enostavna zadeva
machinethebigguy
# 21.10.2016 ob 09:57
Vrjami mi, da te nihce nima za crno ovco, se zgodi kar se je zgodilo, zvizgov pa, zagotovo ne bos delezen! Prvega zraven mene, ki bo zvizgal, kresnem po tintari!
proteus
# 21.10.2016 ob 09:59
opravičil se je in zame je stvar končana. naj igra. kampl je dober igralec, za tako zdraho so krivi novinarji, ki želijo pozornost pritegniti s kvazi članki.
Tuemsi
# 21.10.2016 ob 09:58
Kevin, come back!
cepc
# 21.10.2016 ob 09:59
Vsaj edn,ki prizna napake,vsak greši,vsak si zasluži popravni izpit
machnau
# 21.10.2016 ob 09:58
Zvizgi navijacev bi bil idiotizem!!!
Ko je zraven je ok, ko koga ni je ovca....
Ni vse tko crno belo!
Jaz ga tudi razumem po svoje!!
apn6
# 21.10.2016 ob 10:05
Meni je všeč kar je povedal Kevin.
Prizna svoje napake, ki jih pač vsi delamo, vendar jih vsi ne priznajo.
Po temle bi bilo neumno, da bi mu naši ostali reprezentantje in selektor še karkoli zamerili.
Da ga reprezentanca potrebuje pa itak vsi vemo.
rooster
# 21.10.2016 ob 09:59
Kampl: Želim si, da bi me Katanec resnično poslušal

je začel poslušat svojega pomočnika, torej dobro kaže
lookaaa
# 21.10.2016 ob 10:04
bojler1234

21.10.2016 ob 09:55
da ne bo isti bumbar kot zahovič leta 2002

____

ali pa ilicič, a ne? pa isti bumbar kot pandev, a ne?

zakaj pri srecku vedno skripa komunikacija z najvecjimi zvezdami v ekipah, reprezentancah?
sivi gandalf
# 21.10.2016 ob 10:00
drž se kampl, eden redkih nogometašev reprezentance ki še ima svoj stav in hrbtenico, un krečko misl da je bog ker je spacal 4 pike, po obiskih slovaške in anglije bo pa spet jamral nimam igračev ki so zmožni laufat celo tekmo, ni blo sreče itd. GO KAMPL!
midfielder
# 21.10.2016 ob 10:10
Če bi katanec že pred začetkom kvalifikacij dobil zasluženo nogo, teh problemov skoraj gotovo ne bi imeli.
Zdaj lahko rečem samo, da bo velika škoda če Kevin ne bo več igral za reprezentanco. Ne pozabite da se lahko Iličić npr. poškoduje, potem pa razmislite kaj sploh še ostane od naše igre.
midfielder
# 21.10.2016 ob 10:24
nikakor se ne želim postavljat na kamplovo stran apriori, ker je lahko problematičen sam po sebi, čeprav v bayerju ga je užitek gleda kako gara za celo ekipo.
Zelo bi me zanimalo mnenje Iličića, ki je bil tudi sam nekoč zvezdniško izobčen pri katancu. Če ga tudi on ne podpira, potem ima verjetno tudi kampl masla na glavi.
Me pa zelo moti, da so šli nekateri katančevi ritolizniki z glupim cesarjem na čelu pisat tisto debilno izjavo in če je od njih odvisen nadaljni status kampla, sem precejšen pesimist.
midfielder
# 21.10.2016 ob 10:29
domen_92
# 21.10.2016 ob 10:19
Selektor je v tistem velikem intervjuju rekel,da igralce nikoli ne sili na igralna mesta na katerih ne želijo igrati oziroma mislijo da ne zmorejo odigrati. Sedaj očitno to ne drži, saj Kevin pravi da želi igrati na svoji primarni poziciji ,Katanec pa ga sili drugam.

po moje ni toliko problem pozicija sama, kot njuno nasprotno razumevanje kaj naj igralec na tej poziciji počne.
Kampl ne more glumit nekoga drugega, neko drugo osebnost, npr. Aleša Čeha. On je tak kot je, inteligentni trener bo to izkoristil, šarlatan pa ne bo.
Lesinar
# 21.10.2016 ob 10:00
Žajfnica se nadaljuje
mihajlo86
# 21.10.2016 ob 10:52
Za moje pojme je kevin eden najbolj borbenih igralcev slovenije bori se z srcem to se je videlo na vsaki tekmi je pa res, da je proti litvi igral tako tako. To pa verjetno zato ker se je nekaj kuhalo v njemu. Katanec je pa tak da ima svoj prav in od tega ne odstopa. Tako da upam, da bo kampl se igral za slovenijo.
dunbar
# 21.10.2016 ob 10:50
Kevini Kampli v Sloveniji ravno ne rastejo na drevesih, tako da upam, da bosta našla pravi način komunikacije s Katancem. Premik na bolje v komunikaciji je viden pri obeh, trezno in realno razmišljanje.

Tudi jaz pa obstojam skupno izjavo igralcev, po petih letih brezkompromisnih in borbenih nastopov si je ni zaslužil, sploh pa ne od igralcev, ki so slabo pripravljeni prihajali na akcije (tu mislim predvsem Birso).
robnin9
# 21.10.2016 ob 10:20
Kampi Srečko ne bo vedno selektor, zato malo potrpi in ne obrni hrbta reprezentanci. Če on vidi tvojo vlogo tam...
Abndbn
# 21.10.2016 ob 10:16
4 točke na zadnjih 2 tekmah sta itak delo Kavčiča. Torej Sračkota in njegove energetike nagnat, Kavčiča za selektorja, Kampla nazaj in smo rešili vse,
mile952
# 21.10.2016 ob 11:13
Se bojim, da Kampl ne bo igral več za Slovenijo. Ne gre za to, kdo je tu kriv, Katanec in Kampl ne pašeta skupaj. Katanec je trmast kot konj, ne posluša nikogar, sledi samo lastnim emocijam. Sebe ima za najbolj pametnega in posluša izključno sebe. Zato tudi vedno prihaja v konflikt z zvezdniki. Ti so navajeni, da se upošteva njihovo mnenje, da se jih razvaja, ne v fizičnem smislu pač pa mentalno, Katanec pa tega ne zna. Kje je našel neke bioenergetike ali katerega boga, pa to ni res... Seveda to Kamplu ne more biti všeč, da trener vključuje šamanske rituale, namesto, da bi se posvetil boljši komunikaciji in vzdušju v moštvu. Mislim, da je rešitev, če Katanec takoj ne spremeni obnašanja, da ga takoj odstavijo. Drugače bodo te kvalifikacije spet izgubljene.
Sibid
# 21.10.2016 ob 10:14
Morda kdo ve o čem govori Kampelj, ko omeni nove pristope z energetiki?
SF0100
# 21.10.2016 ob 10:45
Sračko je navlekel ene šarlatane, ki izvajajo vudu nad igralci.

Misli, da deluje. V bistvu pa je za preporod krvi trener Kavčič!
mojo
# 21.10.2016 ob 10:24
Opravičl se je. Lepo, da gre za zrele osebe, ne pa za Šmarno goro. Nekatere stvari bi tudi morale ostati v slačilnici, ni vse za medije.
Kevina se tudi razume, je vendarle človek s svojim mišljenjem.
Je pa tako, da glavna beseda je selektorjeva in tako kot one reče, tako mora biti. Ali je selektor ustrezen, je pa stvar zveze.
bojler1234
# 21.10.2016 ob 09:55
da ne bo isti bumbar kot zahovič leta 2002
borchica
# 21.10.2016 ob 10:31
Meni se zdi predvsem žalostno, da se te stvari razčiščuje pred javnostjo, ki nikoli ne bo imela vpogleda v vsa dejstva. Bilo je jasno da zadeva ni črno bela, kot se je v času tekem pisalo.

Kampl je reagiral, kot je vedel in znal v tistem trenutku. Nezrelo. Zelo zrelo, da je uvidel, kaj je to za seboj potegnilo, in da se je nekaj iz tega naučil. Srečko je tudi malce drugačen, kot je bil še nedolgo nazaj. Čeprav je v intervjuju zatrdil, da se ni nič spremenil, je to vsekakor evidentno tudi za tiste, ki ne spremljamo nogometa redno. Ali je temu botroval prihod Kavčiča, ali kaj drugega, je praktično brezpredmetno. Vsekakor pa sta se, upam, oba naučila, da je take stvari najbolje reševati za zaprtimi vrati.

Še enkrat več se je pokazalo, kako je novinarjem malo mar, kakšne bodo posledice njihovih dejanj. Samo da se piše in dobi pozornost/naklado/točke/slavo... Kot jastrebi, mrhovinarji. Tako jih tudi imenujejo čez lužo - vultures. Čedalje bolj proameriški način novinarstva prevzemamo. Namesto da bi vzeli od zahoda in kapitalizma tisto, kar je dobro in zadržali od socializma, tisto kar je dobro, smo vzeli vse - smetano in drek. Sedaj pa imamo predvsem drek, smetana se na žalost v tem dreku ne okuša najbolje...
sharkyslo
# 21.10.2016 ob 15:11
Raje vidim reprezentanco brez Katanca kot brez Kampla.
greda
# 21.10.2016 ob 11:46
Kampl je med reprezentančnima cikloma bil poleg golmana Oblaka edini slovenski reprezentant, ki je odigral polnih 7 tekem (Bundesliga in mednarodne tekme). Naslednji v reprezentanci je v tem obdobju na igrišču prebil manj kot 315 minut, se pravi manj od polovice časa, ki ga je oddelal Kampl. Večina med njimi v slabših ligah od Bundeslige, brez mednarodnih tekem. Ti igralci si upajo napisati, da jih je Kampl pustil na cedilu.
Katanec do prihoda Kavčiča ni znal optimirati Iličičevih zmožnosti. Zdaj mu je to uspelo, ko Iličič igra v obrambi špico, ki ji ni potrebno pretirano garati v obrambi, in v napadu kreatorja za špico. Se pravi se je Katanec prilagodil Iličiču, ki je, ob odsotnosti Kampla, najboljši igralec moštva. (Oblaka kot vratarja ne štejem). Upam, da bo s Kavčičevo pomočjo našel tudi kompromis s Kamplom, da model igre spremeni tako, da bo Kampl lahko optimalno prispeval k reprezentanci.
Vsi veliki igralci so vedno potrebovali sozvočje s trenerjem, ali so se pa razšli. Tudi igralci med seboj morajo imeti neko kemijo, da stvari delujejo. Poglejte NBA, kjer menjavajo igralce, da bi prišli do nekega optimuma v ekipi. Slovenija je pa majhna in reprezentančnega kadra je na vseh področjih tako malo, da bi se moral vsak trener potruditi, da te najboljše igralce, ki imajo vsi tudi neskončno velik ego, nekako uskladi in spravi skupaj. Če to trener zna, se da narediti tudi pri nas veliko, primera iz odbojke in rokometa sta poučna.
hepimen
# 21.10.2016 ob 11:36
ce trener rece da je trava oranzna mora zate biti oranzna!

Če trener reče, da je trava oranžna, je predvsem barvno slep.
marjank
# 21.10.2016 ob 11:47
Kdor ga bi ali bo izžvižgal je največja budala,po komentarjih sodeč sta krivca oba,tako Kampl kot Katanec.vemo,da je Katanec "težak" človek in komentar pred kratkim enega od novinarjev,mora imeti vedno prav!Včasih je potrebno v življenju narediti kompromis,da sta nekako obe strani koliko-toliko zadovoljni!Zakaj mu selektror ne pusti igrati tam kjer si Kampl želi?Verjetno ker bi pol zasedel mesto nekomu drugemu.....Torej selektro malce spremeni tvojo postavitev v svoji glavi in pusti kampla tam,kjer bo pokazal svoj talent,ne pa,da bo tekel brezglavo kot je na tekmi z Litvo!!!
x4275
# 21.10.2016 ob 11:14
Srečko in Kevin sta le človeka. Oba sta v življenju že nekaj dosegla in si zato oba še toliko bolj zaslužita spoštovanje. Najbolj pomembno je, da ohranjata korekten odnos in medsebojno spoštovanje. Le tako bosta lahko rešila težave. Srečko, kot selektor, ima pravico, da uveljavlja svoje zamisli, Kevin pa pravico, da ne igra, če se v taki vlogi ne vidi in slabo počuti. Upam sicer, da jima bo uspelo priti do rešitve, ker verjamem, da je reprezentanci sta lahko oba koristna.
domen_92
# 21.10.2016 ob 10:19
Selektor je v tistem velikem intervjuju rekel,da igralce nikoli ne sili na igralna mesta na katerih ne želijo igrati oziroma mislijo da ne zmorejo odigrati. Sedaj očitno to ne drži, saj Kevin pravi da želi igrati na svoji primarni poziciji ,Katanec pa ga sili drugam.
hepimen
# 21.10.2016 ob 11:40
Igralci naj poslušajo selektorja.

Dvosmerna komunikacija je ključnega pomena. Res, da ni treba, da je v tem primeru enakomerno razporejena, ampak diktator, ki nima nikakršnega posluha za mnenja drugih, pač ni dober voditelj.
cavenc
# 21.10.2016 ob 16:44
Za Kevina lahko po tem intervjuju lahko rečem, da je spoštovanja vreden možakar. Upam, da se bosta s Srečkom pogovorila oziroma dogovorila. Dejstvo je, da Kevina naša reprezentanca potrebuje, ker je mojster in garač.
qwatebriga
# 21.10.2016 ob 16:18
Fant je lepo izlil ven kar ga teži. Kolikor razumem, ga marsikaj moti, pa vseeno ni bruhnil iz sebe kupa obtožb, ampak je olikano povedal, kaj ga teži.

Upam, da ga bodo znali slišati in da bodo našli z njim nek kompromis, ki bo koristil vsem.

Če sem pa iskren, imam nekakšen slab občutek glede tega.
dbitls
# 21.10.2016 ob 11:33
Tista kao skupna izjava reprezentanotov pa je res pod nivojem. Če je to Cesarjevo delo, me je zelo razočaral. Ne vem zakaj je niso spisali tudi pred dvema letoma, ko je malo pred zborom Iličič povedal, da ne želi več igrati pod Katancem? In ga tudi ni bilo...
brehme
# 21.10.2016 ob 13:02
Tisto od soigralcev je bilo res grdo. Kampl je vse tekme odigral najbolj borbeno in bil v večini tekem naš najboljši. Po neki logiki, bi on lahko po vsaki tekmi napisal pismo, ostalim soigralcem, zakaj se premalo trudijo, oziroma zakaj imajo priviligiran nastop ker so pač ljubljenčki Katanca.
vijolicnimaribor
# 21.10.2016 ob 12:12
Kampl, opraviččilo sprejeto, zaj pa gas na SP 2018 s tabo vred!
mižek
# 21.10.2016 ob 14:07
Še dobro, da je Oblak golman, če bi bil igralec, bi tudi imel probleme s Katancem. ker bi ga silil igrati na drugem mestu kot v Atleticu. Podpiram Kevina. Trmastega selektorja že imamo, vrhunska igralca v polju pa samo dva. Brez Kampla se ne bomo plasirali na prvenstvo, to pa pomeni, da bo šel tudi Katanec adio. Upam, da pametnjakovič to vidi.
kok
# 21.10.2016 ob 13:53
Kdor je bral intervju ve, da je Kevin povedal, da ne more govorit o velikih problemih ki ga dejansko težijo in da se mora najprej na dolgo pogovorit z selektorjem. Katanca je tudi povabil v Leverkusen in zapisal da si zelo želi da bi prišel in da bi ga končno poslušal. Srečko začni opravljati svoje delo, vsedi se na avion , v avto in obišči Kevina. Kevi n se je tudi opravičil za napačen pristop k sporočanju svoje odsotnosti na zadnjem zboru.

Kevin ne vem zakaj so ti domači sporočili, da nimaš podpore javnosti. Javnost te 90 % podpira. Upamo da se čimprej vrneš v reprezentanco. Zavedamo se, da boš težko kaj razložil našemu selektorju, ampak vseeno upamo, da boš uspešen.
juk
# 21.10.2016 ob 13:12
A smo res pozabili na famozno pismo ki ga je prebral Aleš Čeh in v katerem so se eni reprezentanti distancirali od Zahota. Zanimivo da več kot polovica podpisanih drži top prijateljstvo z Zahotom. S Čehom pa ne govorita sploh. In sedaj je situacija ista. Pod tisto pismo je bil podpisan tudi Milanič.
brehme
# 21.10.2016 ob 13:09
@K_ris...saj niso vsi podpisali tistega pisma, kakor sem slišal..podpisali so ga ljubljenčki, kateri bi ob novem selktorju leteli ven iz reprezentance...dvomimi da so podpisali Ilićić, Omladič ali Oblak. Ti trije bi ob Kampju igrali ne glede na to kdo je selektor, ostali pa ne ravno.
triglav58
# 21.10.2016 ob 12:17
Če potegnemo črto po vsem tem kar se je zgodilo je dejstvo da NASA REPKA vsekakor POTREBUJE KEVINA za uvrstitev na SP2018. Imamo eno najbolj nadarjenih generacij do zdaj in saj veste kaj pravijo: priloznost izgubljena ne vrne se nobena. Poglejte kaksne igralce smo imeli pred leti v kosarki ampak nikoli niso vsi zaigrali skupaj in se zdaj sprasujemo kaj bi bilo ce bi bilo...? Zato je prav, da mu tako Srecko, igralci in predvsem JAVNOST dajo (damo) novo priloznost, da obrne nov list, da poskusi popraviti napake, zgladiti spore in da se posledicno vsi skupaj osredotocimo na bistvo vsega tega sova: na igro nase clanske izbrane vrste! Pri tem vsekakor ni bistveno ali se bodo uvrstili na naslednji turnir, ampak da se med sabo razumejo (so vredu klapa) in da dajo posledicno vse od sebe na reprezentancih tekmah. Na ta nacin jim tudi mi ne bomo mogli ocitati popolnoma nic..
snopsar
# 21.10.2016 ob 17:22
Ne zagovarjam Kevina, ker mi ni nič. Vem pa, da je človek v preteklosti dal za reprezentanco SLO več od sebe, kot večina tistih, ki so podpisali skupno izjavo za javnost. Spomnimo se samo kvalifikacij za EP, kako so igrali s ponosom in častjo za reprenzentančni grb s selektorjem vred. Izgleda, da nekaterim spomin ne seže prav daleč ali pa so začeli prav danes spremljati nogomet. Obtoževati človeka, kateri se ne počuti dovolj dobro za reprezentanco, je krivično. Obtoževati je treba tiste povzpetneže, ki kljub slabi formi ali poškodbam igrajo in ne dajo od sebe nič , kar bi kot navijač pričakoval od njega. Toliko!
slovenski
# 21.10.2016 ob 14:30
Ma to vseskupaj ni nič.
Katančinizem pač, Katanec je po tekmi z Litvo (spet) izgubil kontro nad sabo in začel slepo streljat vse naokrog.
Edino kar je, je da bi moral Kampl to par dni prej sporočit ali pač poklicat, da ima selektor čas za spremembe.

Imamo ekipo za vrh te skupine to so fantje že pokazali. Katanec dokler so rezultati naj dela po svoje, magari s katančinizmi vred saj smo ga že vajeni. S Kamplom smo logično precej boljši kot brez njega, to Katanec itak ve.

Aja pa Cesar je malo preveč živčen zadnje čase, tisto pismo igralcev je bilo popolnoma nepotrebno.
prlek
# 21.10.2016 ob 13:25
Eh, Kevin, kako si naiven.
Ali ne vidš, da te novinarji Ekipe izkoriščajo za svoje obračunavanje s Katancem.
Ni jim ga uspelo zrušiti, ker je bil uspešen proti Slovaški in Angliji. Ampak zdaj serjejo še naprej. Na vsak način hočejo iz Kampla izvleči podrobnosti o "sporu" med njima s Katancem.
Če je bil Katanec dovolj pameten, da je zadevo zaprl pred mediji, bodi še ti. Opravičilo bi bilo čisto dovolj. Z vsako dodatno izjavo, pa si delaš škodo.
Bila pa bi velika škoda za Slovenijo, da te izgubimo.
bojanec
# 21.10.2016 ob 12:37
Kevin je naš najboljši igralec poleg Jana Oblaka zato mislim, da se moramo tudi navijači potruditi, da ostane v reprezentanci. Opravičil se je in mislim, da moramo na zadevo pozabit, saj bomo z njim bližje Rusiji 2018. Upam, da se vzpostavi prava komunikacija med njim in Katancem in sprejmejo pravi kompromisi ob katerih bo Kevin lahko prispeval maksimum za reprezentanco. Sem pa absolutno na Kamplovi strani, saj je Katanec že dolgo časa kriv, da reprezentaca ne prikaže maksimuma. Upam pa lahko, da bo zdaj bolje kot se je pokazalo po tekmah s Slovaško in Anglijo.
tar
# 21.10.2016 ob 10:44
Kar je bilo je bilo. Dejstvo je da reprezentanca potrebuje Kampla in Kampl potrebuje reprezentanco. Ta nesporazum je treba pozabiti in ne biti kot to radi delamo Slovenceljni užaljeni na ves svet. Slovenija ima malo vrhunskih nogometašev in zato so taki spori brezvezni in moteči. Fantje in trener morajo dihati kot eno in nesoglasja reševati v slačilnici novinarji pa so itak mrhovinarji in jih briga samo naklada in kateri bo povedal bolj slabo in udarno novic.
primos
# 21.10.2016 ob 14:44
Ne razumem tega, trener ali selektor ima prav, igralec nima pravice do pogovora.
A je selektor diktator iz S Koreje?

normalno da ona dva opravita razgovor, si vse povesta v obraz, lepo jasno da na koncu ni več nobenih neznank

če ugotovita da ne moreta skupaj, da ne gresta niti približno v isto smer, potem je možna samo ena rešitev in to je razhod, se lepo zahvalita en drugemu in ADIJO

Slovenska nogometna reprezentanca je skupek posameznikov, ki so tukaj prostovoljno, brez prisile, druži pa jih en cilj in to je igrati čim bolje in se po možnosti uvrstiti na kakšno veliko tekmovanje. Potem pa pridejo na vrsto posamezniki, ki hočejo še kaj zase, morda prestop v boljši klub ali močnejšo ligo, ...

tako da oni se morajo pogovarjati, seveda pa selektor sprejme končne odločitve
te odločitve so vedno boljše če se odgovoren za njih posvetuje s svojimi strokovnimi sodelavci in tudi nogometaši

ravno ti naši rezultati, afera Iličič, zdaj Kampl, prej ZZ, Pandev, Olimpiakos, ...komuniciranje z mediji, ... kažejo da naš trenutni selektor ni zmožen jasnega odkritega konstruktivnega pogovora, sprejemanja sporazumov, ...

on ni zmožen sprejeti da ima nekdo svojo voljo in svoj prav, zato pa prihaja do teh sporov

Škoda in na koncu pa trpi najbolj prav on sam, on je sam sebi največja ovira da bi lahko imel dobro trenersko oviro
5tane
# 21.10.2016 ob 13:43
Isti problem imam jaz z mojo ženo. Ne pusluša pa da si bog.
webman
# 21.10.2016 ob 10:43
Kevin, pridi in nafilaj mreže nasprotnikov! Žvigali ti bomo od navdušenja, ne pa zato ker sam praviš da si ga pobiksal in se opravičil!
Svetovno prvenstvo v nogometu
link
Popolno zaupanje Fife v varnostne ukrepe za SP v Rusiji
4
6. marec 2018 ob 13:56 Mednarodna nogometna zveza (Fifa) ima popolno zaupanje v ruske varnostne ukrepe na svetovnem prvenstvu, ki bo junija in julija v Rusiji.
Več novic ...
Kazalo