Ljudski vrt bo v sredo po 15 letih spet gostil Ligo prvakov. Foto: BoBo
Ljudski vrt bo v sredo po 15 letih spet gostil Ligo prvakov. Foto: BoBo

Maribora je prodalo še zadnji komplet vstopnic za tekme Lige prvakov. Domače tekme v skupini G proti Sportingu, Chelseaju in Schalkeju so tako razprodane.

Predkupno pravico so imeli imetniki sezonskih vstopnic. "Ostalo je še nekaj kompletov, ki so pošli danes," so sporočili iz kluba. Cene kompletov so se gibale od 130 do 60 evrov.

"Imamo najmanjši stadion v skupinskem delu, zanimanje pa večkrat presega kapaciteto in vstopnic ni dovolj za vse zainteresirane. V skupinskem delu je vsak gostitelj zavezan k rezervaciji še večjega števila sedežev za potrebe Uefe in njenih partnerjev, kot je bilo predpisano za play off. Sami pa smo morali spoštovati vse pogodbene obveznosti do klubskih sponzorjev, določen del vstopnic je bil namenjen za igralce in njihove družinske člane, za otroke iz naše nogometne šole ter njihove starše, za navijaško skupino Viole, člane baznih postaj, tukaj je še obvezna 'kvota', ki pripada gostujočemu klubu, tako da - razumljivo - nismo mogli ustreči vsem prošnjam," so zapisali na uradni spletni strani Maribora.

Liga prvakov se bo začela prihodnji teden. Mariborčani bodo v sredo gostili lizbonski Sporting.

Kaj mora Maribor narediti pred Ligo prvakov?
Kaj mora Maribor narediti pred Ligo prvakov?