Alexandre Pato je v letošnji sezoni v Serie A odigral le devet tekem. Foto: EPA
Alexandre Pato je v letošnji sezoni v Serie A odigral le devet tekem. Foto: EPA

V Franciji so se pred kratkim pojavile govorice, da sta se Milan in Pato že dogovorila s Parižani, toda očitno ni bilo tako.

Pato: Tukaj je moj dom
"AC Milan je klub, ki predstavlja moj dom. Ni res, da bi rad sklenil svoje udejstvovanje v rdeče-črnem dresu, še zlasti ne po tem, ko sem osvojil svoji prvi dve lovoriki pri AC Milanu. Dejstvo je, da bi rad tudi sam pomagal pri pisanju novih poglavij v zgodovini kluba, rad bi bil del uspehov, ki bodo sledili. Rad bi ostal v tej popolni harmoniji. Tukaj sem srečen, ta sreča pa mi daje energijo za tekme, ki prihajajo. Veselim se zmag, željan sem zadetkov. Ta dan je poseben dan zame. Rad bi se zahvalil premierju Berlusconiju, klubu in navijačem, ki so vedno verjeli vame," je pojasnil 22-letni Brazilec.

"Rad bi se zahvalil Leonardu. Pogovarjali smo se tudi o tem, o čemer se tako zelo govori. Toda Pato ima v mislih le AC Milan. Želi ostati," je poudaril njegov agent Gilmar Veloz. Agencija AFP je poročala, da naj bi AC Milan sicer sprejel ponudbo v višini 35 milijonov evrov.