Nogomet

Poudarki

  • Pečečnik ne verjame v smiselnost združevanja
  • "Imam podjetje, znamko Olimpije mi bodo podarili"
  • Marca že gradbena ograja okoli Bežigrada
  • Katanec nadzira trenažne procese v klubu
Joc Pečečnik med druženjem z novinarji
Joc Pečečnik ne skriva velikih načrtov z Interblockom. Foto: MMC RTV SLO
       Tisti, ki ne bo poravnal dolgov ljudem, ki so bili pod Olimpijinim imenom oškodovani, tisti se ne more oklicati za predsednika Olimpije.       
       Potem pa bomo na dolgi rok ocenili, kaj bo Katanec, ali bo direktor, predsednik ali trener.       
VIDEO
Kaj počne Srečko Katanec?
VIDEO
Joc o obnovi bežigrajskeg...
VIDEO
Pečečnik o združevanju Olimpij

Dodaj v

Pečečnik: Združitev ni več pametna

Predsednik Interblocka o Olimpiji, stadionu in Katancu
28. februar 2008 ob 17:45
Ljubljana - MMC RTV SLO

Lastnik Interblocka Joc Pečečnik ne verjame več v združitev z Bežigradom v Olimpijo, zato pa namerava že marca začeti pripravljana dela za obnovo stadiona.

"Do zdaj smo imeli z vsemi klubi dobre odnose, zdaj pa so nekateri igralci Bežigrada naredili puč v lastnem klubu. Zdaj pa se dogaja, da določeni ljudje potvarjajo stvari in nas žalijo, mi na to ne želimo odgovarjati, saj nismo v gostilni. Vseskozi sledimo le svojemu cilju - dvigniti šport in nogomet v Ljubljani," je začel četrti najbogatejši Slovenec razpredati o predlogu, ki bi oživel staro Olimpijo.

O združevanju v Olimpijo
Podjetnik iz Šmarce pri Kamniku poudarja, da si želi ime Olimpija dodati kot piko na i svojim velikopoteznim načrtom. V naslednjih petih letih namerava Interblock zgraditi nogometno akademijo, na kateri se bo šolalo 400 otrok iz vsega sveta, obnoviti Plečnikov stadion za Bežigradom in se v tem času uveljaviti kot eden vodilnih slovenskih klubov, ki bi lahko zaigral vsaj v ligaškem delu Pokala Uefa. O obtožbah iz vrst igralcev Bežigrada Olimpije pa je le odvrnil: "Lahko na primer pride Rudonja v Ljubljano in nam tukaj soli pamet, ker svojih stvari v Kopru ni zapustil tako, kot je treba. To je njegov problem."

Laščani bodo podarili blagovno znamko Olimpije
"Jaz sem ljubljanskemu županu in vsej javnosti povedal, da sem legalni lastnik imena Olimpije, ker imam podjetje s tem imenom. Gospodje, ki imajo zaščiteno blagovno znamko iz Pivovarne Laško, so mi obljubili, da mi bodo blagovno znamko podarili, to je dogovorjeno in se lahko zgodi že drug teden.

Rekel sem županu, da bi rad vse te Olimpije - ene so zadolžene, ene registrirane, druge pa zaščitene - spravil pod eno streho in jo podaril mestu, da mesto upravlja z njo, ker to ni moje, ni vaše, to je od vseh, in tako Olimpija posledično pripada Ljubljani. Če pa se tega ne da narediti, naj gre vsak svojo pot. Mi naslednjih pet let ne bomo imeli nič od trženja znamke," je Pečečnik potrdil, da je bil ljubljanski župan Zoran Janković pobudnik združevanja Bežigrada in Interblocka. Iz vrst zelenih so že prišle informacije, da bo predsednik kluba in lastnik oglaševalske agencije Pristop Franci Zavrl v prihodnjih dneh zapustil klub.

Bežigradu želim vse najboljše
"Zdaj sploh ne verjamem, da je združitev pametna, ker je bilo preveč negativne energije. Zdaj je najbolje, da ti fantje, ki so pobudniki te gonje proti nam, pa čeprav jim nismo nič storili, dokažejo, da so kredibilni. Tisti, ki ne bo poravnal dolgov ljudem, ki so bili pod Olimpijinim imenom oškodovani, tisti se ne more oklicati za predsednika Olimpije. Načrt je bil, da se pridobi vse upnike in se z jimi sklene en kompromis, vse registracije pa bi združili na staro SCT Olimpijo. Bežigradu želim, da pridejo iz tretje v prvo ligo, da bomo imeli pravi mestni derbi, potem bom jaz najsrečnejši. Mi imamo svojo filozofijo, Interblock gre naprej," je Pečečnik sklenil na temo Olimpije.

O obnovi Bežigrajskega stadiona
Skorajšnja prenova bežigrajske "podrtije" je vse bližje, je zatrdil predsednik Interblocka. Pred novim letom je Zavod za ohranjanje kulturne dediščine zavrnil idejni osnutek obnove, a po sestanku med vpletenimi stranmi prejšnji teden so uskladili že 90-odstotkov nerešenih vprašanj. "Zavedati se moramo, da je bežigrajski športni park velik poseg v prostor, na katerem je že obstoječa infrastruktura, ki jo moramo upoševati. Januarja in febraurja smo stadion počistili, marca bomo postavili gradbeno ograjo in začeli pripravljalna dela," je Joc napovedal naslednje korake pri obnovi Plečnikovega stadiona.

Kaj počne Srečko Katanec?
"Vem, da bi si mnogi želeli, da bi bil Srečko Katanec tukaj. Skupaj sva ugotovila, da je za njegov javni nastop v našem klubu še prezgodaj, saj še ni nič takega dodal našemu klubu, da bi lahko bil za to odgovoren ali da bi komentiral. Srečko Katanec je z nami, dejaven je tako rekoč vsak dan, ves dan. Trenutno urejuje trenažne procese, delovanje in strokovno vodenje mladinskih selekcij. Ogleduje si igralce, delo, pogoje. Že je prišlo do sodelovanja med prvim trenerjem Skočićem, ostalimi trenerji in Katancem. Posledica tega je, da imamo zdaj že 20 profesionalnih trenerjev. Srečko bo skrbel za to, on ni Draganova senca. Potem pa bomo na dolgi rok ocenili, kaj bo Katanec - ali bo direktor, predsednik ali trener," se lastnik kluba ni mogel ogniti vprašanja o najbolj odmevni zimski okrepitvi "kockarjev".

Toni Gruden

Prijavi napako
Komentarji
bostjan234
# 02.03.2008 ob 12:36
mah ta pečečnik je tud en lulček.kao nek lokal patriot da ma edino ljubljančani sodelujejo v njegovih projektih...a pol sodeluje z laškim!!! namest da bi z Unionom k je ljubljanski...pa še bolši je :P no v glavnem čas bo pokazal svoje... OLIMPIJA!!!

Drugače je bil Union lastnik imena Olimpija, ampak ker je Laško lastnik Uniona mora sedaj ime dobiti od Pivovarne Laško. Štekaš?
Mihacar
# 01.03.2008 ob 12:09
zabarr vsa cast ti da navijas za Olimpijo, jest tud ze dolga leta ampak se globoko motis ce vidis slabe namene v Jocu. Zdj mi pa ti povej kako si ti predstavlas nadaljno pot Olimpije Bezigrad? Prosm za odgovor!
No jest si predstavlam da jim bo uspelo nekako priti do prve lige v letu in pol, ceprav se mi zdi da v 2. ligi ne bodo zlahka pometal z nasprotniki in z lahkoto osvojil 1. mesto in s tem 1. ligo. In kaj bo sledilo v 1. ligi, kaj a ti misls da bo kar takoj prvak pa premagovala maribor, domzale, gorico, interblock al kaj? In kdo bo po tvojem vlozil toliko denarja da bomo imeli res kvalitetno zasedbo? Jest se smatram za velikega navijaca Olimpije in v nogometu, kosarki in hokeju in Pececnika vidim kot eno izjemno priloznost za ljubljanski sport, ki je v zatonu zadnja leta.
To o eni pravi Olimpiji pa patriotizmu in srcu so taksne traparije za pravljico za otroke, dejstvo je da brez denarja ni dans nic, tako v sportu kot v nasi denarnici!
Glede na to kako strastno navijas in se veselis uspehov nasih zmajev v hokeju, se mi zdi neposteno da tle blatis Joca in njegov vlozek v sport. Najvec za preporod v hokeju je zasluzen on, ZM je ze par let sponzor HK Olimpije, pa ni bilo takih okrepitev in uspehov kot zdaj ko je Joc vlozu denar. Pa da ne govorim o naslednji sezoni ko naj bi vlozil baje cez milijon evrov v hokej. Kako lahko obenem se veselis z uspehi, po drug strani pa kritiziras cloveka ki nam omogoca te uspehe?! Sem velik navijac Olimpije, celo nekaj let sem bil clan GD in v Pececniku vidim le dober namen in pomoc sportu v Ljubljani!
Zelim gledati v Ljubljani vrhunski sport in uspehe, sej smo ja prestolnica Slovenije, ne pa da nas bodo Jesenicani premagovali in se nam smejali, pa v nogometu da se bomo mucili z razno Dravo, Livarjem ko se vrnemo v 1. ligo. Pa vrhunske tekme in zmage kosarkasev Olimpije v evroligi. A ko je bil Zidar lopov predsednik Olimpije je bilo pa vse uredu al kaj?
Pa se povej mi na kaksen nacin bi se zelel tako bogat clovek kot je Pececnik okoristiti z financno obubozanim ljubljanskim sportom, ki je za namecek se v dolgovih (KK Olimpija, NK Olimpija)?
Pa ne pozabit kaj je bilo v zacetku sezone, to da HK Olimpija sploh ne bi mogla zacet Ebel lige ker ni bilo dovolj sredstev od sponzorjev, toliko o "bajnem" vlozku zavarovalnice Maribor. In pol je prsu odresitelj Joc in odkupil vstopnice za celo leto ter na tak nacin sponzoriral Olimpijo, kasneje je pa seveda v navezi z Sekljem se dodatno vlagal da smo lahko kupili Posmo in Elika. ZM nikoli ni toliko vlozila da bi si lahko privoscili tako dragega igralca in trenerja!
zabarr nc nimam proti tebi in cenim da si velik navijac Olimpije ampak kar se tice Pececnika se pa hudo motis.
zabarrr
# 29.02.2008 ob 23:26
40. aleš123 (29.02.2008 || 22:55:33)
E moj žabarrr!Reku si, da bo olimpija vedno bila doma za bežigradom-pa ker stadion, pa bi PEČEČNIK rad
obnovu-BEŽIGRAD!!!!
Pa ne vsega verjet tistemu Pavlinčku,Mudonji,Kariču in company-igrajo v tretji ligi, pa gredo na priprave
v Turčijo!Ko bodo pa v prvi ligi, bodo pa hodili riti sončit na Havaje!Sm ne vem, kdo jim bo to spozoriral!!!!
Pa rajš posluš Mihacarja, ker je vse prov povedu

Ja sej k se mu jebe za olimpijo, men se pač ne že kr neki časa navijam za olimpijo tko da...
Aja pa itak bo olimpija igrala na stadionu za bežigradom in interblok tko da ni problema pa kaj vi mislte da je joc dou vs dnar za stadion vi ste prizadeti!!
aleš123
# 29.02.2008 ob 22:55
E moj žabarrr!Reku si, da bo olimpija vedno bila doma za bežigradom-pa ker stadion, pa bi PEČEČNIK rad
obnovu-BEŽIGRAD!!!!
Pa ne vsega verjet tistemu Pavlinčku,Mudonji,Kariču in company-igrajo v tretji ligi, pa gredo na priprave
v Turčijo!Ko bodo pa v prvi ligi, bodo pa hodili riti sončit na Havaje!Sm ne vem, kdo jim bo to spozoriral!!!!
Pa rajš posluš Mihacarja, ker je vse prov povedu
zabarrr
# 29.02.2008 ob 22:18
Mihacar

Miha po eni strani te razumm, sam ti si zdej povedu kokr da je joc dou vs dnar k ga ma olimpija u hokeju pa nwm kaj še use. Je tut zavarovalnica maribor k daje dnar pa velik drugih sponzorjev.

Pa vi sploh ne razumete kaj se bo zgodil. Joc bo preimenovou interblok v olimpijo in bota 2 olimpije u lublani sam itak se ve kera je taprava. "Jaz sem ljubljanskemu županu in vsej javnosti povedal, da sem legalni lastnik imena Olimpije, ker imam podjetje s tem imenom. Gospodje, ki imajo zaščiteno blagovno znamko iz Pivovarne Laško, so mi obljubili, da mi bodo blagovno znamko podarili, to je dogovorjeno in se lahko zgodi že drug teden.

Drgač če nebi blo pavlina ubaviča pateta kitiča volka rudonje in še nekaterih nebi blo olimpije u 3 ligi zdej tko da ne bit preveč pametni.

Uni k ste za združitev zihr niste navijači olimpije tko da vs itak boli kurac.! Olimpija nej gre svojo pot interblok pa svojo in to je to kaj se ma joc sploh za utikat u olimpijo bežigrad koji kurac. Nej ma svoj interblok in to je to. Pa sej člouk je uredu sam pretirava preveč si dovol.

Olimpija bo vedno in je vedno bla doma za bežigradom in to prava olimpija ne pa ena fejk olimpija k jo hoče joc nardit in nima on kej tuki umes prste dajat sam tok.!!

To je isto k da bi lazio propadu al pa roma u rimu in pol bi se en uštulu da se združjo mislte da bi se e nebi se zato tut tuki ne bojo tega dovolil sej je prou kaj, valda da se ne bojo nj ma joc svoj interblok in to je to dnarja ma dost pa nej pride u ligo prvakov k tok sanja sam ne bo k noben dobr igralc nebi nikol šou u interblok!
Mihacar
# 29.02.2008 ob 21:32
30. dreamer in 33. ales123, se podpisem pod vajina komentarja. Lepo da so se pametni ljudje, zal pa mislm da ne bo nic z zdruzitvijo zaradi vztrajanja dragonsov in nekaterih zvezd Olimpije (Pavlin, Rudonja), pa tud Jocu je zdj ze vse dol padl zato ker so se eni norca delal iz tega poskusa zdruzitve. Pizda ej zlata priloznost za ljubljanski nogomet in jo bomo izpustili zarad enih idiotov ki se grejo neke patriote, pa sveto ime in bla bla. Se vedno bi bilo Olimpija sveto ime, le da bi imeli zagotovljena sredstva, uspehe in prenovljen stadion. Brez denarja ni dans nic in to eni se niso dojeli!!!
Mihacar
# 29.02.2008 ob 21:14
Joc ti si CAR!!! Enostavno ne razumem enih ki tle bluzijo da bi si Joc nagrabu denar pa ne vem kaj se vse. Pa a ste bolani al kaj, on ima toliko denarja da ima svoje igralne avtomate v Monacu, Las Vegasu in ne vem kje se vse. Pa lastnik casinoja Kongo je, in on bo neki obubozani Olimpiji grabu denar, hahahaha. Koncno en clovek ki ima DOBER NAMEN IN DENAR ki se je odlocil vstopiti v sport in investirati. Njemu se lahko zahvalimo da je letos spet ozivel hokej v Ljubljani ker je vlozil veliko denarja (ajde zanj je to drobiz), dobrega trenerja, igralce, dobre igre, zmage in s tem gledalce in popularnost hokeja.
In kaj je s tem zdj narobe?
Kaj bi bilo narobe ce on prevzame Olimpijo in bi bila potem vrhunska Interblock Olimpija, ki bi jo treniral Katanec, igralci bi bili pa klasa za slovenske razmere, nogomet v Ljubljani bi spet ozivel, derbiji z Mariborom bi napolnili prenovljen in lep stadion, pa seveda v letu ali dveh bi spodnesli Domzale iz prestola in bili prvaki. A koga moti ker bi pisalo Interblock Olimpija al kaj? A ce je Union Olimpija, pa ZM Olimpija, vcasih se SCT,itd. a to je pa uredu al kaj?
Sem navijac Olimpije ze dolga leta in me je kar sram kako se najde folk ki ne mara Pececnika ki zeli le dobro sportu.
Joc zame si car in cenim to da poskusas dvignit sport v Ljubljani ki je v zadnjih letih padel zelo nizko.
aleš123
# 29.02.2008 ob 20:39
¸re-vanbasten:

Ne piši neumnosti!!!!!Prej se mal pozanimi!!!
vanbasten
# 29.02.2008 ob 19:46
OK nimam nič proti Jocu in podpiram njegovo delo, ampak kako za vraga ima on pravico do uporabe imena Olimpija? Verjetno ne veste ampak obstaja Akademsko športno društvo Olimpija v okviru katerega so združene razne športne panoge (od karateja do hokeja, košarke, smučanja,...) Torej, če ne sme tega imena nositi zdajšnji nogometni klub Olimpija zakaj potem tega imena ne vzamejo tudi košarkarskemu klubu, hokejistom,... In kaj za vraga tu pametuje še laško, če že pira ne znajo delat se bodo pa v to vtikali (mimo grede ne pijem niti uniona). Poleg tega je AŠD Olimpija obstajalo že preden so oni kokr nekaj zaščitli svojo pijačo. Mah sama mafija, so končno zavohali da se največ denarja vrti v nogometu...
peter 321
# 29.02.2008 ob 08:52
Pečečnik prav car si, čist na izi narejen, ve kaj hoče, najpomembneje pa je da to kar dela dela s svojim denarjem (najbrž ima tudi kej sponzorjev), tako da ga sigurno preudarno vlaga. Verjamem, da bo naredil nekaj pametnega za Ljubljanski in Slovenski šport.
Dolenc: še ne veš da je lastnik Unijona privovarna Laško, najbrž si star 14 let pa nekaj let nazaj ko so se združevali še nisi gledal televizije in nisi bral časopisov.
aleš123
# 28.02.2008 ob 23:51
Se vidi, da se v slovenskem nogometu dela vse še po balkansko.Če ne bo prišlo do združitve, v
ljubljani ne bo še 20 let vrhunskega nogometa.Upam, da bo kdo pometal Pavlina in njemu podobne, ki izrabljajo
ime olimpije za neke svoje cilje-NJIHOV POLN ŽEP!!!!!!!
Srčno upam, da bo prišlo do združitve!Vso srečo PEČEČNIK,

DRAGONS
provokator
# 28.02.2008 ob 23:43
Mogoče ima olimpija res mlajše selekcije na pvih mestih, toda ko bodo muloti začeli igrati za denar, bodo šli tja, kjer ga imajo.
In to (zaenkrat ) ni bežigrad.
In če imajo za Bežigradom toliko dobrih mladincev, zakaj noben ni zaigral v Mariboru?
V 70 minuti igre je v igro prišel nek 42-letni igralec, ne pa 18-letni talent. Kje so torej talenti iz Bežigrada??
Po moje samo na papirju
DamonDash
# 28.02.2008 ob 23:26
Interblock Interblock Interblock!!!!
dreamer
# 28.02.2008 ob 23:16
folk

danes je dnar vse

pa k ne vidt, da se vsi angleski klubi prodajajo???

ne mi patrioti pa ne damo imena olimpije, pa ta je ono in ta ono.....CEPCI :)

pa sej vsi vidmo da je treba v ljublani stadijon in nek nogometni klub!!! pa to nima veze gdo ga kup in gdo sluzi znjim!
Vazno je, da bomo v sloveniji zopet mel derbije LJ. MB. in, da rata nogomet zanimiv in znjim dobimo zopet pravlice kot nekoc!!!!!
Svasko
# 28.02.2008 ob 22:57
Drugače se mi ne zdi pošteno da bi Interblock postal Olimpija, čeprav bi to morda bilo najbolje. Za tiste, ki se pa sprašujete, kako bo prišla Olimpija v 1. ligo: ne vem točno in ne bi rad bil pameten, toda če se ne motim so vse mlajše selekcije na vrhu lestvic in od tam naj bi prišel dober kader. In še lepo se mi zdi, da je svoj komentar napisal trener kluba in nas s tem približal situaciji.

Ja prva slika je res legendarna :))) pijanček Joc
provokator
# 28.02.2008 ob 22:46
Če bi v nogometu klubi dosegali take rezultate kot v košarki in hokeju, bi tudi bili gledalci.

Sicer pa je tudi v košarki in hokeju veliko Rudonj, Pavlinov in Zavrlov, ki so kluba potegnili na dno.....

Pa da ne pomote: sem iz Štajerskega konca in v nogometu nikoli nisem navijal za Olimpijo, a ko sem lani bil na pokalni tekmi v MB, se mi je trgalo srce, ko sem gledal tiste debeluhe v zelenih dresih, ki so komaj hodili po igrišču. In ti isti bajsi so potem govorili, da se bodo vrnili v prvo ligo........
Ko bo takšna Olimpija v prvi ligi, bodo Pavlin on Co. travo od spodaj gledali....
nismo
# 28.02.2008 ob 22:21
Bolš da bi vlagal v košarko in hokej kjer so gledalci in je tudi vzdušje.
spf 19
# 28.02.2008 ob 22:15
21. hohdemit (28.02.2008 || 19:50:48)
Zanima me, kaj na vse to porečejo green dragonsi - zdajšnji in tisti izpred 10 in 20 let. A bodo kdaj navijali za pečečnikov klub? Najbrž je eno meril, da bi dobil olimpijo to, ali bi uspel prepričati dragonse. Nisem prepričan, da mu bo uspelo. Vidi, da imajo veliki klubi zgodovino. Dinamo (ZG) si je zato nadel svoje staro ime. Če želi olimpijo, bi moral pred leti tako ali drugače vstopiti v bežigrajski klub, ne pa v konkurenta (ki sicer nikoli ni bil olimpijin konkurent), ki domuje v črnučah ali zadnja leta v šiški... Če se ne bo združil z bežigradom, ne bo nikoli imel olimpije.

Jaz sem od še pred Dragonsi navijal in obdelal z njimi celo Jugoslavijo in me je sram, da se teki gnoji kot je Rudonja in podobni lastijo Olimpijo in to isti človek, ki je zavozil veliki Koper, Joc je zadnja šansa, da se oživi Olimpija oziroma boljše nogomet v Ljubljani, to kar GD sedaj govorijo nima pomena, Joc hoče urejen klub z lastno akademijo in ne bo pustil, da bo klub talec navijačev.
Kar se Olimpije tiče, Olimpija je umrla, od vseh, ki se repenčijo ni nihče otrok Olimpije, zato je brezpredmetno razpravljat kdo je naslednik, Olimpija je bila ena in edina.
Piksi10
# 28.02.2008 ob 22:09
Bravo Joc! Jaz sem s tabo! Tista profiterska g***a naj se pa vrnejo odkoder so pršli, se pravi, v pozabo!
provokator
# 28.02.2008 ob 21:23
Dajte nedonošenčki, ne pišite oslarij.

Normalno, da bi Pečečnik rad kasneje vlekel denar iz Olimpije.
A za to bo najprej vložil nekaj denarja. Obnovil bo bežigrajski stadion, za katerega že vsa Slovenija od lta 1999 ve, da je potreben obnove, pa nihče ni investiral niti tolarja.

Kar pa se tiče "patriotov", ki so se vrnili v Olimpijo: ja kje pa bi lahko Pavlin, Rudonja in ostali še igrali, razen v Olimpiji???
Jaz sem trener v 3. ligi vzhod, pa jih ne bi hotel imeti. In ker nogometaši več ne morejo služiti denarja, bi se tile polpismeni pajaci zdaj nasrali v vodstvo kluba (ravno tako, kot se je Zahović v MB), da bi si zagotovili pokojnino.
In ko tile pajaci, pa tud Zavrl, ki ga ne kličejo zaman Bremza, že dolga leta vlečejo denar iz kluba, investiral pa ni noben niti tolarja.

Pa še nekaj: če ne bi bilo Pečečnika, hokejski klub Olimpija ne bi imela dovolj denarja, da bi sploh začela sezono.
Pa je bil Pečečnik tisti, ki je pred začetkom sezone od kluba odkupil 50.000 vstopnic, ter s tem dal Olimpiji toliko denarja, da so si lahko privoščili avtobus do Dunaja......

In sedaj ga boste kritizirali, da samo na svoj žep gleda......
madIggy
# 28.02.2008 ob 20:55
Pecečnik bo obnovil stadion, Interblo9ck se go preselil za bežigrad, staadion ŽAK pa bo spet v celoti namenjen atletiki, športu v katerem smo neprimerno boljši!
StMatX
# 28.02.2008 ob 20:12
Lepo za Ljubljanski in Slovenski Nogomet, res lepo
hohdemit
# 28.02.2008 ob 19:50
Zanima me, kaj na vse to porečejo green dragonsi - zdajšnji in tisti izpred 10 in 20 let. A bodo kdaj navijali za pečečnikov klub? Najbrž je eno meril, da bi dobil olimpijo to, ali bi uspel prepričati dragonse. Nisem prepričan, da mu bo uspelo. Vidi, da imajo veliki klubi zgodovino. Dinamo (ZG) si je zato nadel svoje staro ime. Če želi olimpijo, bi moral pred leti tako ali drugače vstopiti v bežigrajski klub, ne pa v konkurenta (ki sicer nikoli ni bil olimpijin konkurent), ki domuje v črnučah ali zadnja leta v šiški... Če se ne bo združil z bežigradom, ne bo nikoli imel olimpije.
Rdeča zvezda
# 28.02.2008 ob 19:48
Dejstvo je, da se repenčijo tisti, ki so zeleni od zavisti. Pečečnik ima svojo filozofijo, od katere ne odstopa, in prav je tako. Zagotovo bi bil vesel združitve, če bibil interes na drugi strani, tako pa želi nadaljevati svojo pot. In prav je tako. Kaj bo Bežigrad čez leto ali dve, ko bo povprečna starost ekipe 45 let in bo kapetan tisti, ki bo imel največji trebuh. V klubu razen starih imen nimajo ničesar, še najmanj pa vizijo, kako uspeti. To ima pa Pečečnik. pa še to, pečečnik je javno povedal, kaj ga pri Bežigrad Olimpiji interesira, to so navijači. Z njimi bi bilo lažje uspeti, vendar pa po drugi strani, se da tudi brez njih, tako pravi.... jaz pa dodam, da tistih 300, ki jih še hodi za Bežigrad ne bi kaj dosti pomagalo. Zato, Joc ti vztrajaj, saj se vse, kar se dogaja pri Interbloku, dogaja s tvojim denarjem, najslabše pa je, da bi ti ulica vodila klub. Kjerkoli se to dogaja (tudi za bežigradom), je klub obsojen na propad.
schorpyo
# 28.02.2008 ob 19:20
Pececnik dela za svoj zep.Najlepse nekaj zgradit pol pa to trzit in si basat v zep.A mislite,da dela iz ljubezni do sporta?kaak ste naivni.Nisem vedu,da je olimpija na prodaji.Kopra ne kupi 100 pececnikov pa naj zgradi stadion za 100.000 ljudi.Raje Koper v primorski ligi,kot pa umeten klub.To so hotli naredit iz Kopra pa jim ni uspelo,ker NK bonifika ni in ne bo nikoli FC Koper.
Olimpiji zelim,da se cimprej vrne v prvo ligo.Pravi olimpiji seveda.
tibhar
# 28.02.2008 ob 19:18
@franzz.......a misliš da bo on vložu milijone eurov v olimpijo pa v štadion, od tega pa ne bo on sam mel niti centa.....bo kr podaril te milijone....če je klub dober, se mora tudi dobro tržit...in on je tip človeka, ki zna dobro tržit...vsaj mislim.....js nevem kam bi tule prišli eni, če bi meli tak način poslovanja - jaz tebi vse, ti meni nič.......
schorpyo
# 28.02.2008 ob 19:14
sportnik08:sigurno si bil prvi na brniku in krical rudi,rudi,rudi,ko so prisli iz romunije.Bogi ti,mislim da nimas srece v zivljenju,ce lahko ponizujes sportnike,ki nekaj pomenijo za slo.Povej mi kje je bil Vili Amersek al pa Oblak,....v romuniji?kje so ble vse te zvezde?Ce ti se ni jasno niso isti letniki tako,da jih ni blo.Kje je zdej Vanbasten le kje je?????
Bogi revez.
AlexiusH
# 28.02.2008 ob 18:48
Pečečniku se jebe za nogomet. Hotel je imeti samo blagovno znamko Olimpija.

Za nogomet se jebe tistim, ki zapravljajo in kradejo občinski, državni ali pa denar sponzorjev. Joc pa dela vse na svoj račun in že zaradi tega nimaš kaj lapati. In kaj, če je hotel blagovno znamko Olimpija? Boljše, da bi jo imel on, saj se zdaj z njo dela kot svinja z mehom.
slatna4ever
# 28.02.2008 ob 18:45
heh
kaka slika pod njo pa piše: Joc Pečečnik ne skriva velikih načrtov z Interblockom.
jao sam bi lahk dal kako drugo sliko zgleda ko pijanc
[_azi_]
# 28.02.2008 ob 18:39
dolenc, zgleda da si bil posvojen saj delaš sramoto dolencem in nehaj delati kreg, pa ne me seri s unionom ki tukaj itak vsi laško pijemo ...
gregor123
# 28.02.2008 ob 18:32
Em DOLENC, mogoče še neveš, pa ti jaz povem, da je Union v rokah Laškega, tko, da nevem kaj neke traparije blebetaš! Sicer pa to sploh ni važn......
leBron_james
# 28.02.2008 ob 18:32
intervju s Katancem pa je že na youtubu RTVSLO
malo zaostajate

tle imate link
franzz
# 28.02.2008 ob 18:29
Pečečniku se jebe za nogomet. Hotel je imeti samo blagovno znamko Olimpija. Zelo sem vesel, da do združitve ne bo prišlo. Sicer pa, kje si bil Pečečnik, ko je Olimpija po Zavrlovi zaslugi odfrčala v peto ligo? Zakaj se takrat nisi "ogrebel" za predsednika Bežigrada?
benx
# 28.02.2008 ob 18:24
bravo Joc kapo dol
če se olimpija noče združit pa naj bo tam kjer je ,,v3.ligi
pameten človk, lepo počas na dolgi rok,brez nekih velikih okrepitev, ampak lepo korak ta korakom
obnovil bo Bežigrad ,svaka mu čast
AlexiusH
# 28.02.2008 ob 18:22
Če bi prišlo do združitve, bi Joc prevzel nadzor nad Olimpijo in potem "mirkoti" ne bi mogli krasti njegovega denarja. Zato se zdaj repenčijo!
*Miha*
# 28.02.2008 ob 18:15
Eni ste idioti prov nimte pojma kaj se dogaja pa samo koodakate!Miran Pavlin je lepo povedal če bi prišlo do združitve bi ime Olimpija res umrla,kot eden od glavnih razlogov je povedal da če pride do združitve bo kar 250 otrok ostalo brez nogometa ker jih nebi mogli nikamor dati!Si mroda tega želite?Otroci naj igrajo nogomet ker jim je to za zabavo in edino pravilno.
dolenc
# 28.02.2008 ob 18:12
ti idared si pa tud brihten k marela! prvo kot prvo je biu rudonja ne pa osterc... s tem ku so pršli v Olimpijo se vid kaj je srce!! ker od bivših murinih igralcev je šu nazaj v Muro??? noben! ko se pa srečamo v prvi ligi jih boste pa na igrišču po pički dubl da se bo kadilu za interblockom in pečečnikom!! ker ni denar vse!
dolenc
# 28.02.2008 ob 18:09
mah ta pečečnik je tud en lulček.kao nek lokal patriot da ma edino ljubljančani sodelujejo v njegovih projektih...a pol sodeluje z laškim!!! namest da bi z Unionom k je ljubljanski...pa še bolši je :P no v glavnem čas bo pokazal svoje... OLIMPIJA!!!
idared
# 28.02.2008 ob 18:09
Bravo Pečečnik
Se popolnoma strinjam

Kaj bojo neki Ostrc, Pavlin ... govorli ko pa nimajo za burek

Še do nedavnega so igrali za druge klube zaj pa pridejo kar v Olimpijo in majo kar glavno besedo... se vidi da nimajo pojma o managmentu

Da jih vidim kaj bojo naredli iz Olimpije
Po moje to da bo zopet pala v 5 ligo
bene
# 28.02.2008 ob 18:04
Vsaka mu cast da dela to kaj dela. Komot bi lahko uzival z svojim bogastvom pa dnar zapravlo za razne bedarije... on pa vlaga dnar v sport, kateri je le-tega tudi najbolj potreben. Mogoce so njegovi nacrti preoptimisticni... samo probat ni greh....

Je pa lepo zakluco rudonjo =)
Sinpley
# 28.02.2008 ob 18:03
To stari, sam, da se vlaga !!
sportnik08
# 28.02.2008 ob 18:03
Joc ti samo nadaljuj in naredi stadion, da bomo lahko uživali na lepem stadionu, na katerega se bodo upale priti tudi družine.
Tiste kvazi igralce po srcu Olimpija, pa pusti, ker mora tam precej smrdeti.
Naj si postavljajo ne vem kakšne zasluge, kaj pa so naredili za Olimpijo. Za Olimpijo so nekaj naredili Amerška, Oblak, Popivoda, Gliha, Židan,....
Kje so bili Rudonja, Pavlin, ko je bila Olimpija še v drugi jugoslovanski ligi in smo mi amaterji igrali z njimi. Sedaj bi bili radi pametni, ko so za svoje sedenje na klopeh nekaj denarja zaslužili. Je kateri igralec od teh dveh zmožen dve leti igrati na visokem nivoju v tujini. NE!!!!
Edino hvala A. Čehu, Knavsu, Zahoviču (čeprav ga ne maram) in Katancu, to soborci in so vedno dali vse od sebe, da bi bil rezultat pozitiven.

Joc stadion, potem pa verjamem, da si res poslovnež, ki ljubi šport.
buccaneers_04
# 28.02.2008 ob 17:51
a ni prej blebetal o lp leta 2010?
Prva slovenska nogometna liga ...
link
Nogometaši Drave obstali med elito
10
8. junij 2008 ob 20:23 Nogometaši Drave so kljub porazu na povratni tekmi kvalifikacij obstali v PrviLigi TS. Zmaga Bonifike z 1:0 je bila pirova.
Več novic ...
Kazalo