Luigi Apolloni je v svojem moštvu pozdravil novega igralca. Foto: Aleš Fevžer
Luigi Apolloni je v svojem moštvu pozdravil novega igralca. Foto: Aleš Fevžer

Innocenti se je Goričanom pridružil kot posojeni nogometaš italijanskega Milana, po njegovi poti pa je zdaj šel še Nigerijec, ki je prav tako član slovitega kluba s San Sira. Športni direktor Gorice Michele Dal Cin pričakuje, da bo ravno on novi vodja ekipe, o čemer smo že poročali. 184 cm visoki napadalec je nazadnje kot posojeni nogometaš igral za Perugio.

Štiriindvajsetletni Kokol iz Maribora je nazadnje nastopal za Zavrč, predtem pa še za Maribor, Belo krajino, Malečnik, Dravo Ptuj, Nafto Lendava in Aluminij Kidričevo. Lani je za Zavrč v državnem prvenstvu nastopil na 26 tekmah in dosegel šest golov.

Innocenti je v Novo Gorico prišel kot posojeni nogometaš italijanskega velikana Milana. Enaindvajsetletni igralec sredine igrišča se je sicer rodil v Buenos Airesu, kot posojeni nogometaš Milana pa je v preteklih sezonah nastopal tudi za italijanske ekipe Pro Vercelli, Südtirol/Alto Adige, Barletto ter za argentinski Estudiantes La Plata. Lani je igral za Barletto v tretji italijanski ligi.