Kuzmiča čaka veliko dela, pravi Mandarić. Foto: NK Olimpija
Kuzmiča čaka veliko dela, pravi Mandarić. Foto: NK Olimpija

rtnemu delu.

45-letni ekonomist se lahko pohvali z bogatimi izkušnjami na področju vodenja večjih podjetij, med katerimi je zadnjih šest let v vlogi direktorja vodil enega največjih poslovno–počitniških hotelov.
"Na področju operativnega vodenja raznih poslovnih subjektov in kolektivov imam za seboj 18-letne delovne izkušnje. Med drugim sem deloval tudi v športnih društvih oziroma kolektivih. Eden takšnih je Košarkarski klub Portorož, ki mi je nedavno ponudil funkcijo v upravnem odboru kluba, a sem omenjeno povabilo zaradi tega izziva moral vljudno zavrniti. Biti del uspešno zastavljene zgodbe pri Olimpiji je zagotovo največji izziv v moji karieri. S pomočjo predsednika Milana Mandarića, športnega direktorja Ranka Stojića in drugih deležnikov bom storil vse, kar je v moji moči, da bo sleherni Ljubljančan ponosen na svoj klub. Vsekakor bo treba zavihati rokave, saj nas čaka ogromno dela," je ob imenovanju dejal Kuzmič.

Predsednik zmajev Milan Mandarić je izrazil zadovoljstvo nad prihodom nove okrepitve na poslovnem področju: "Kot predsednik kluba si želim, da bi v doglednem času poslovni del dohitel odlične dosežke našega moštva. Če želimo postati stalnica v vrhu slovenskega klubskega nogometa in obenem Olimpiji vrniti nekdanji ugled tudi v evropskem merilu, bomo morali poslovno področje delovanja kluba dvigniti na precej višjo raven. Verjamem, da nam lahko z napornim in kakovostnim delom ter ob pomoči izkušenih poslovnežev kot je Borut Kuzmič, to tudi uspe."