Za NK Olimpijo je že odigral prijateljsko tekmo proti Radomljam. Foto: NK Olimpija
Za NK Olimpijo je že odigral prijateljsko tekmo proti Radomljam. Foto: NK Olimpija
Alvaro Rodriguez Brachi
Alvaro Rodriguez Brachi bo nosil dres s številko 2. Foto: NK Domžale

Wobay lahko igra tako v napadu kot v zvezni vrsti. Za svojo reprezentanco, reprezentanco Sierre Leone je zbral 40 nastopov, na katerih je dosegel 17 zadetkov.

Največ je igral v klubih na Cipru in Azerbajdžanu, ki je bil tudi njegov zadnji postanek pred Ljubljano (igral je za Neftči). "Najprej moram poudariti, da sem izjemno zadovoljen zaradi prihoda v Olimpijo. Posebna zahvala gre vodstvu kluba, športnemu direktorju Ranku Stojiću in še posebej velikemu gospodu, predsedniku Milanu Mandariću, ki sta pokazala veliko zanimanje za moj prihod v Ljubljano," je bil navdušen Wobay.

"Glede na to, da v Sloveniji že nekaj časa zelo uspešno igrata Ezekiel Isoken Henty in Blessing Chibuike Eleke, po novem moja soigralca, bo proces privajanja na novo okolje in soigralce bistveno lažje in hitrejše. Verjamem, da lahko v nadaljevanju sezone ohranimo minimalno prednost pred največjim tekmecem. Marsikaj sem že slišal o rivalstvu med Olimpijo in Mariborom, zdaj pa bom v vlogi člana zeleno-belih to rivalstvo izkusil še na lastni koži. Do uvodne tekme s Koprom bom v optimalni fizični pripravljenosti," je še dodal.
Fink podaljšal pogodbo
Branilec Matic Fink je podaljšal pogodbo še za eno leto, do konca sezone 2016/17. Zdajšnja pogodba bi se sicer iztekla po koncu te sezone. Do zdaj je 25-letni Ljubljančan zbral 106 nastopov za zeleno-bele. "S podaljšanjem pogodbe se mi je uresničila velika želja, saj sem bil v zadnjem času že malce na trnih. Vsi, ki me bolje poznajo, vedo, da se mi po žilah pretaka zelena kri. Upam, da se bomo 21. maja veselili tako težko pričakovanega naslova državnega prvaka," je dejal Fink.

Španec zamenjava za Skubica
Domžale so v svoje vrste zvabile prvega Španca v zgodovini kluba. Leto in pol bo domžalski dres nosil 30-letni Alvaro Rodriguez Brachi, nekdanji član Betisa, Espanyola, Anorthosisa in Videotona. "Vesel sem, da sem prišel v Domžale. Igralci in vsi ljudje v klubu so me sprejeli fantastično, še nikjer nisem bil deležen takšnega sprejema. Imam ogromno željo po igri," je za spletno stran Domžal povedal Brachi, ki bo na desnem bočnem položaju poskušal zapolniti vrzel, ki je nastala po odhodu Nejca Skubica v Turčijo.