Bo David De Gea ostal v Angliji? Foto: EPA
Bo David De Gea ostal v Angliji? Foto: EPA
Neuspel prestop De Gee razvnema navijače

Nogometna velikana sta se tik pred koncem prestopnega roka dogovorila, da se De Gea za 30 milijonov evrov preseli v Madrid, v nasprotno smer pa odide prvi vratar kraljevega kluba Keylor Navas.

A zapletlo se je pri birokraciji. Špansko združenje poklicnih nogometašev je sporočilo, da do izteka prestopnega roka opolnoči ni dobilo potrebnih papirjev.
Manchester krivi Real
Vodstvo Manchester Uniteda je zatrdilo, da ima dokaz o pravočasni oddaji papirjev in da je za zaplet kriv Real, a so Madridčani zgodaj popoldne vrnili žogico. "Naredili smo vse, da pride do prestopa. Zataknilo se je zaradi poznih pogajanj med Manchestrom in Keylorjem Navasom. Popolno dokumentacijo smo dobili dve minuti čez polnoč. Želeli smo posel registrirati, a je bil sistem že zaklenjen," so spročili iz Madrida.
Real je postavil piko na konec zgodbe in sporočil, da se ne bo pritožil organu Fife pristojnemu za reševanje sporov pri prestopih.
De Gea prihodnje leto prost igralec
24-letnega De Geo veže pogodba z rdečimi vragi še za eno leto. Prihodnje leto bo prost igralec in bo lahko klub zapustil brez odškodnine.

Neuspel prestop De Gee razvnema navijače