Mario Balotelli se po letu in pol spet vrača na Otok. Foto: Reuters
Mario Balotelli se po letu in pol spet vrača na Otok. Foto: Reuters

Čeprav je trener Brendan Rogers še na začetku meseca "kategorično zatrdil", da se Liverpool ne zanima za Balotellija", se je situacija očitno drastično spremenila.

Balotelli je januarja lani prestopil iz Manchester Cityja v Milan za 24 milijonov evrov in za rdeče-črne dosegel 30 golov na 54 tekmah.
Balotelli je v Premier ligo prvič prišel avgusta 2010, ko je podpisal pogodbo z Manchester Cityjem. Čeprav je sinjemodrim pomagal do prvega naslova po letu 1968, je imel precej časa težave z disciplino in spori s takratnim trenerjem Robertom Mancinijem. V dresu Cityja je na 80 tekmah zabil 30 golov.

Anfield je v prestopnem roku izgubil prvega napadalca Luisa Suareza, ki je odšel v Barcelono. Liverpool se bo v drugem krogu Premier lige v ponedeljek pomeril prav z Manchester Cityjem.

Bačinović nič več na Siciliji
Armin Bačinović po štirih letih zapušča Palermo in se seli k drugoligašu Virtusu Lanciano. 24-letni vezist, ki je iz Maribora v Palermo prestopil avgusta 2010 skupaj z Josipom Iličićem, je bil vmes na posoji v Veroni, sicilijansko epizodo pa so zaznamovale tudi poškodbe.