Daniela Ospina z možem na uradni predstavitvi. Foto: Reuters
Daniela Ospina z možem na uradni predstavitvi. Foto: Reuters
Daniela je za Jamesa navijala tudi na SP-ju v Braziliji. Foto: Instagram

Lepa Kolumbijka je skupaj s svojim možem - da, najboljši strelec preteklega SP-ja je pri 23 letih že poročen - in predsednikom Real Madrida Florentinom Perezom pozirala predstavnikom sedme sile z razprtim dresom nove številke 10 v Realovih vrstah v rokah.

Mlada zakonca sta se spoznala leta 2008, poročila pa sta se leta 2011, on pri 19 letih in ona pri 18. Dve leti zatem sta se nogometaš in nekdanja odbojkašica - preden sta se preselila v Evropo, je igrala za ekipo Volleyball Team Antioquia - razveselila rojstva hčerkice Salome Rodriguez. Veselo novico je takrat prek svojega Twitterja delil tudi James: "Danes se je v Medellinu rodila moja hčerka Salome, vse je potekalo v najlepšem redu. Zelo srečen sem zaradi tega blagoslova."

Daniela je sicer sestra kolumbijskega reprezentančnega vratarja Davida Ospine: "Zanimivo je, da David ni imel nič z najino zvezo. Jamesu me je predstavila moja prijateljica, to pa je bila ljubezen na prvi pogled." Dodala je, da njena mati sicer ni želela nogometaša za zeta: "Ampak to je bila usoda," se je pošalila Daniela.

Tisti, ki so blizu paru, pravijo, da živita mirno družinsko življenje. V enem izmed redkih intervjujev je Daniela dejala, da oba rada preživita čas na svojem domu, da pa se oba tudi posvetita svojim dejavnostim: "On se posveti nogometu, Play Stationu, psu, jaz pa odbojki, fitnesu, študiju." Ospina namreč na daljavo študira poslovni menedžment.