Foto:
Foto:

Zdaj se je uradno poslovil še Garnett. Big Ticket je pri 40 letih in po 21 sezonah oznanil slovo. Omenjeni trije so skupaj zbrali kar 48 nastopov na tekmah All Star. To je 14 nastopov več kot druga najboljša generacije Hiše slavnih. Michael Jordan, David Robinson in John Stockton, ki so se poslovili leta 2003, so skupaj zbrali 34 nastopov. Prav toliko so jih Jerry West, Oscar Robertson in Dave DeBusschere, ki so končali leta 1974.

KG, Kobe in Timmy so bili vsi zadnji dve desetletji velikani lige. Vsi so bili prvaki in vsi so bili, vsak na svoj način, pionirji. Ne predstavljam si pokrivanja Lige NBA brez njih. Vem, da takoj, ko bom lahko, bom rezerviral polet za Springfield in slovesnost ob imenovanju v Hišo slavnih leta 2021. Že misel, kako bodo te trije skupaj vstopili v Hišo slavnih, je imenitna. In to čez pet septembrov.

Novinar ESPN-ja Marc Stein je ob slovesu Kevina Garnetta, ki je tako kot Kobe Bryant in Tim Duncan letos sklenil bogato kariero, zapisal, da bo generacija Hiše slavnih leta 2021, v kateri bo omenjena trojica, najuspešnejša doslej. Vir: ESPN