Odbojka
(2)
Slobodan Kovač je podaljšal sodelovanje z ekipo Halbank. Foto: www.alesfevzer.com

Dodaj v

Kovač podaljšal pogodbo s turško ekipo Halbank

Pester dan za slovenskega selektorja
29. maj 2017 ob 16:58
Ljubljana - MMC RTV SLO, STA

Selektor slovenske moške odbojkarske reprezentance Slobodan Kovač je podaljšal sodelovanje z ekipo Halbank iz Ankare, s katero je bil v pretekli sezoni turški državni prvak.

49-letni Kovač je Halbank, za katerega je v drugem delu sezone igral tudi podajalec slovenske izbrane vrste Dejan Vinčić, prevzel na začetku leta, z njim pa je osvojil osmi naslov turškega državnega prvaka, drugega zaporednega.

"Za mano je zanimiv dan. Sin David je z mladinci Partizana osvojil srbski naslov, s Slovenijo smo se prvič v zgodovini uvrstili na svetovno prvenstvo, turški novinarji so mi podelili nagrado, podaljšal sem pogodbo s Halbankom," je na svojem profilu na Facebooku zapisal 49-letni Kovač, ki bo v novi sezoni z najboljšo turško ekipo igral v Ligi prvakov.

Slobodan Kovač je na klopi Slovenije nasledil selektorja Andreo Gianija in z odliko opravil prvi preizkus, saj si je Slovenija na kvalifikacijskem turnirju v Stožicah priborila nastop na svetovnem prvenstvu 2018.

T. O.
Prijavi napako
Komentarji
mkermc
# 30.05.2017 ob 01:01
Lepo, še fantje naj sledijo njegovim stopinjam. No saj že ker igrajo v super klubih. Tudi Kok gre v tujino in berem da zdaj še Brulec in Videčnik v ACH. Torej bo tudi njiju opazila Evropa kar pomeni še več potenciala.
hypatos
# 29.05.2017 ob 21:14
Kovač - legenda Srbske (Jugoslovanske) odbojke.
Kazalo