Hokej
(6)
Slovenska hokejska reprezentanca, ki je imela v nedeljo uradno fotografiranje, se te dni pripravlja na nastope na olimpijskem turnirju. Foto: Televizija Slovenija

Anžetova (video)razglednica: na uradnem fotografiranju risov

Zvečer bodo razkrili skrivnosti slovenskega hokejskega dresa
11. februar 2018 ob 11:22
Pjongčang - MMC RTV SLO

Potem ko je športnike in novinarje v prejšnjih dneh pošteno prezeblo na tekmi smučarjev skakalcev, je novinar Televizije Slovenija Anže Bašelj tokrat vesel, da je 'na toplem' v hokejski dvorani.

Namreč, tam je bil z novinarsko ekipo RTV Slovenija pred in med uradnim fotografiranjem slovenske hokejske reprezentance, ki se bo v Pjongčangu v skupinskem delu olimpijskega turnirja pomerila z ekipo olimpijskih športnikov iz Rusije, Združenimi državami Amerike in Slovaško.

Bašelj je po fotografiranju Jana Urbasa vprašal, kdo je imel za fotografiranje najlepšo pričesko. Urbas mu je med drugim dejal, da imajo tisti, ki so brez las, najlepšo pričesko.

Več v spodnjem videu, kjer boste lahko tudi izvedeli, kaj novinarska ekipa v zvezi s hokejem na ledu pripravlja za vas.

VIDEO
Obisk pri hokejistih: najlepšo frizuro ima Hebar
VIDEO
Anže Bašelj na treningu risov v Pjongčangu
M. L.
Prijavi napako
Komentarji
Bevcan
# 11.02.2018 ob 12:03
Ob omembi Anžera in Risov pomislim na Kopitarja.
Lesinar
# 11.02.2018 ob 11:26
Anžetko, kakšni so občutki?
montebuba
# 11.02.2018 ob 11:26
Upam da se anže dobro počuti v koreji in dA mu hrana ustreza...skrbi me zanj tako ranljiv je.. naj se ne javlja prepogosto iz Oi da ne bi prislo do kakega prehlada ali gripe
Lp
montebuba
# 11.02.2018 ob 11:45
Pa tudi Črmelj na posnetku zdela shirano in izmučeno... a ne tako zelo da tudi letos ne bi.bilo neumnih vprašanj z njegove strani kot v #rio16
SP 2006
# 11.02.2018 ob 16:22
Vedno ko vidim Bašlja se mi pred očmi prikaže jezen in nejevoljen obraz Katanca. Njuno "prijateljstvo" je bilo res nekaj unikatnega. :)
jezevec
# 11.02.2018 ob 15:55
Kakšna "bedna" razglednica.
Glih 5 minut mu je vzela.
MMC na prizorišču
Facebook

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!