Rokomet
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 1.7 od 12 glasov Ocenite to novico!
Tamara Mavsar
Tamara Mavsar se je vrnila v Ljubljano. Foto: www.alesfevzer.com

Dodaj v

Osvežene Krimovke ciljajo na četrtfinale

Proračun kluba ostaja 1,2 milijona evrov
16. avgust 2017 ob 13:58
Ljubljana - MMC RTV SLO, STA

Rokometašice Krima Mercatorja so predstavile načrte za sezono 2017/18. Želijo si osvojiti vse tri domače lovorike in v Ligi prvakinj storiti korak naprej, torej se uvrstiti med najboljših osem.

Krim bo to poskusil doseči tudi z nekaj novinkami. Prišle so leva zunanja igralka Švedinja Maria Adler iz Odenseja, srednja zunanja Grkinja Lamprini Tsakalou iz Ioniasa, krožna napadalka Ukrajinka Olga Perederij iz Michalovcev, leva zunanja Črnogorka Jelena Despotović in srednja zunanja igralka Slovenka Tjaša Stanko iz Zagorja. Pri zadnji je primer sicer še na arbitraži.

Povratnice so levokrilna igralka Tamara Mavsar iz Vardarja, krožna napadalka Sanja Gregorc, ki se vrača po rojstvu otroka, in krožna napadalka Aneja Beganović iz Ljubljane.

"V fazi protinapada in napada smo zelo poletni, imamo dodatno energijo. Glede na to, da smo zamenjali toliko igralk, pa bomo nekaj več časa potrebovali v obrambi. Ampak agresivna obramba mora biti naš zaščitni znak, tudi nepopustljivost," je dejal trener Uroš Bregar.

"Veseli me tudi to, da samo zadržali jedro ekipe in dodali novo, mlado moč. V prejšnji sezoni smo bili v Ligi prvakinj deveti, tudi jaz kot trener pa si želim, da bi šli stopničko višje. Med 16 klubi je kar nekaj takih, ki povečujejo sredstva, upam, da bomo mi to nadoknadili z delom na igrišču," je še povedal Krimov strateg.

Predstavnica izvršilnega odbora kluba Deja Doler Ivanović je pojasnila, da še ni znano, ali bodo spet igrali na Kodeljevem, saj se tisti dvorani obeta prenova. Proračun kluba je 1,2 milijona evrov. "Kljub višjim ciljem ostaja proračun enak lanskemu, še vedno je namreč cilj stabilizacija poslovanja. Ta tekmovalna sezona je nekako tista, ki naj bi nas pripeljala do želene točke, torej do poplačila dolgov, tako da bi v prihodnje lažje zadihali in se razvijali naprej," je povedala Doler Ivanovićeva.

R. K.
Prijavi napako
Komentarji
levkup
# 17.08.2017 ob 12:05
Nisem nikogar žalil. Napisal sem zgolj dejstva...
Žalostno je da brišete komentarje, ki opozarjajo
na nepravilnosti, namesto da bi vam predstavljalo
izziv raziskati barabije, ki se dogajajo v tej naši
ljubi državici. Mladi športniki so žrtve posameznikov,
ki za dosego lastnih ciljev ne izbirajo sredstev...
Lesinar
# 17.08.2017 ob 13:59
Pri zadnji je primer sicer še na arbitraži.

Kako bodo tole rešili? Po katastrski meji ali kako?
centerfor
# 17.08.2017 ob 10:09
se strinjam z napisanim Rok ometaš
zgleda jim ni preostalo drugega kot medijski pritisk na igralko,ki ga je sprožil siolov novinar na včerajšnji tiskovni Krima. Postregel je s podatki,ki mu jih je dal Voglar.Gre za namerno povzročanje škode igralki z nepreverjenimi informacijami.
rok ometaš
# 17.08.2017 ob 08:39
Da ne bo pomote, nisem navjiač K , ne Zagorja. Lansko leto sem bil vesel , ker se je RZS postavila na stran zakona in poštenja glede posojanja igralk. Letos pa iz Zagorja sprenevedanja. Pogodba Tjaše je 2+1. Pa kaj vam ni jasno v Zagorju .Dve leti z možnostjo podaljšanja še za leto, če bo interes obeh. Kot je sedaj vidno interesa s strani igralke ni , in nič ni spornega .
Razumem pa tudi Zagorjane in Voglerja , da nima s kom igrati, saj ekipa ki bo ostala mislim da se lahko bori le za 4 mesto . Ne nagajojo sedaj Krimu , ampak Tjaši , ki jih je dve leti držala nad vodo .
levkup
# 16.08.2017 ob 21:50
Haha ta tip iz Zagorje je pa res en poseben
primer ??? Tjaša mu je dala vse kar je osvojil
v svoji " hohštaplerski " karieri on pa ji nagaja.
Tudi mladinsko državno reprezentanco je vodil
z isto " pametjo " na žalost :(
centerfor
# 17.08.2017 ob 13:49
kdaj bo kaj v Zagorju kakšna tiskovna,da izvemo kaj je novega pri bivših državnih prvakinjah. Če je kaj dolga,kak se počutijo novinke...itd. Ups sem pozabil one man klub ne rabi nikogar obveščat o stanju v njegovem klubu.
pajadeja
# 17.08.2017 ob 11:00
centerfor in rokometaš, ne spremljam ženskega rokometa tako dobro, da bi lahko komentiral kaj dosti, domnevam, da imata prav. Moti pa me, če v istem stavku nekdo uporabi siol in novinar. Druščini rokometnih komponistov na sportalu - na čelu z Grčmanom - pa že ne moremo rečt novinar!
centerfor
# 16.08.2017 ob 22:23
baje se v klubu desetkrat hujše obnaša do igralk,kot se je do mladink v Celju.Se pa v Zagorju skregajo z vsako igralko ki gre na boljše.Boljše je zgleda vsepovsod drugje,ker ne vidim da bi kakšna igralka dolgo zdržala v Zagorju.
centerfor
# 16.08.2017 ob 21:34
ko vidim spet zagorje ovira igralko pri prestopu
jurecar
# 16.08.2017 ob 21:22
z 1,2 milijona KRKA v košarki osovji EURO CHALLENGE :)
Kazalo