SP v rokometu 2013 - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
SP v rokometu 2013 - Arhiv
Španija 2013 - (novi) zvezdni trenutek slovenskega rokometa Marsikdo se je ob visokoletečih napovedih slovenskih rokometašev pred svetovnim prvenstvom v Španiji muzal, a Slovenci so z zgodovinskim polfinalom zaprli usta vsem dvomljivcem.
Španci z izjemnim Šterbikom drugič svetovni prvaki Španski rokometaši so v velikem slogu osvojili drugi naslov svetovnih prvakov. V finalu so Dance odpihnili s 35:19. Junak tekme je bil neverjetni španski vratar Arpad Šterbik.
Dolenec: Najbolj boli, da smo medaljo izgubili v petih, šestih minutah Slovenski rokometaši po porazu na tekmi za 3. mesto na SP-ju v Španiji seveda niso mogli skriti razočaranja, a preveč objokovanja ne sme biti. Za MMC je spregovoril Jure Dolenec.
Gaber: Borili smo se z vsem srcem, zato si nimamo česa očitati Slovenci so v boju za bronasto medaljo dali vse od sebe, a je bila Hrvaška enostavno premočna. (Rahlo) razočaranje varovancev Borisa Deniča je bilo zato razumljivo.
Slovenci domov brez medalje, a z dvignjeno glavo Slovenski rokometaši so na svetovnem prvenstvu v Barceloni s 26:31 izgubili tekmo za bronasto medaljo proti Hrvaški. Kljub temu si za nastope zaslužijo vse pohvale.
Gašper Marguč: "Zbrali bomo vse moči za zmago" Slovenska rokometna reprezentanca se po polfinalnem porazu s Španci že spogleduje z večernim obračunom (19.00) za bronasto kolajno proti Hrvaški.
Luka Žvižej: Domov ne želimo praznih rok Slovenci po porazu s Španijo niso bili pretirano razočarani, saj so misli že usmerili v sobotni obračun za bronasto medaljo.
Levjesrčni Slovenci klonili pod španskimi mišicami - za bron s Hrvati Slovenskim rokometašem ni uspel še en podvig, saj so v polfinalu svetovnega prvenstva v Barceloni z 22:26 izgubili s Španijo.
Denič: Heroji so samo tisti, ki se domov vrnejo z medaljo Medtem ko španski navijači in mediji že vidijo svojo rokometno reprezentanco v finalu svetovnega prvenstva, pa se slovenski selektor Boris Denič ne boji današnjega velikega izziva.
Požun: Denič ima za vsako mesto po dva (enakovredna) igralca Nekdanji selektor slovenske rokometne reprezentance Miro Požun meni, da je Slovenija v zadnjem letu močno napredovala, njen najmočnejši adut pa je homogen kolektiv.
Selektor noče tvegati nove poškodbe Gajiča Samo še eno od dveh tekem mora dobiti Slovenija, pa bo osvojila medaljo svetovnega prvenstva. A ta naloga bo zelo težka. Velika Španija je naslednja, ki bo poskušala prva premagati Slovenijo.
Rokometni junaki prikovali Slovenijo pred male zaslone Uspešne predstave slovenske rokometne reprezentance na SP v Španiji si je doslej v povprečju ogledalo 20 odstotkov vseh gledalcev. Sredina tekma za polfinale pa je v zadnji minuti pritegnila pred ...
Boris Denič: Zmaga za slovenski šport "Nekaj je biti sposoben, druga stvar pa je to uresničiti. Prišlo je do mentalnega preskoka," razloge za odlične nastope rokometne reprezentance na svetovnem prvenstvu razume selektor Boris Denič.
Skube s pogumno potezo spral madež iz Srbije Slovenska rokometna reprezentanca je v Španiji prebila slovenski kompleks v kolektivnih športih - ni je končnice, v kateri ji ne bi uspel zmagati.
Denič: Rusi so nas hoteli pretepsti "Uspelo nam je nekaj neverjetnega. Naj Slovenija uživa," je bil po sijajni uvrstitvi v polfinale svetovnega prvenstva vesel slovenski rokometni reprezentant Vid Kavtičnik.
Fantastično: Slovenci v polfinalu svetovnega prvenstva! Slovenski rokometaši se veselijo zgodovinskega uspeha, potem ko so v četrtfinalu svetovnega prvenstva v Barceloni z 28:27 porazili Rusijo.
Superjunake čaka nov izziv - četrtfinale proti Rusiji Slovenski rokometaši, ki bodo danes v četrtfinalu svetovnega prvenstva v Barceloni igrali proti Rusiji, so vseh šest dozdajšnjih tekem dobili v slogu superjunakov.
Slovenci vedo, da "ruski medved" ni tako močan kot nekoč Slovenske rokometaše le še ena zmaga loči od zgodovinskega polfinala na svetovnih prvenstvih. Za velik uspeh bo treba v sredo v Barceloni poraziti Rusijo.
Poškodovanega Gajiča bo zamenjal Pucelj Slovenska rokometna reprezentanca je doživela hud udarec, saj bo morala četrtfinalni obračun z Rusijo odigrati brez prvega strelca Dragana Gajiča.
Denič: S četrtfinalom zanesljivo nismo končali naše zgodbe Slovenski rokometaši so se brez poraza prebili v četrtfinale svetovnega prvenstva. Selektor Boris Denič je zelo zadovoljen po šestih zmagah, tudi pred tekmo z Rusi v sredo pa je optimist.
1 2 3 4
Kazalo