SP v rokometu 2013

Poudarki

  • M. Žvižej: Dovolj mi je diplom za sodelovanje
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.3 od 23 glasov Ocenite to novico!
Matej Gaber
Krožni napadalec Matej Gaber je bil steber slovenske obrambe. 21-letni Škofjeločan se razvija v odličnega obrambnega specialista. Ko bo napredoval še v napadu, bo spadal med najboljše na svetu na svojem položaju. Foto: EPA
VIDEO
Slovenski rokometaši osta...
VIDEO
Pogovor s Skubetom, M. Žv...

Dodaj v

Gaber: Borili smo se z vsem srcem, zato si nimamo česa očitati

Odmevi po tekmi Slovenija - Hrvaška
26. januar 2013 ob 22:25
Barcelona - MMC RTV SLO, STA

Slovenci so v boju za bronasto medaljo dali vse od sebe, a je bila Hrvaška enostavno premočna. (Rahlo) razočaranje varovancev Borisa Deniča je bilo zato razumljivo.

"Noge so po zadnjem srečanju izjemno težke, zato je na trenutke prišlo do nezbranosti v naši igri. Ne vem, kaj naj rečem. V polfinale smo prišli brez poraza, zato smo pričakovali več. Kljub vsemu je to velik uspeh. Moramo biti zadovoljni. Borili smo se z vsem srcem, zato si nimamo česa očitati," je po izgubljenem boju za bron dejal Matej Gaber.


Boris Denič, selektor Slovenije: "Celoten turnir smo odigrali vrhunsko, prikazali smo dobre predstave, izjemno sem ponosen na svoje fante. Za vse njih je bilo svetovno prvenstvo v Španiji ena velika šola, prišli so v družbo velikih. Tekmo smo izgubili z igralcem več na igrišču, ne pa z igralcem manj ali na postavljeno consko postavitev, ki smo jo napadali na dvanajstih metrih. Na tej tekmi enostavno ni bilo dovolj oktanov."

Uroš Zorman: "Naredili smo preveč neumnosti v začetku drugega polčasa, kar so Hrvati izkoristili in nam ušli. Na tem malem zaključnem turnirju so bile vse ekipe izkušenejše od naše, zmanjkalo nam je tudi znanja, ki ga potrebuješ na takem turnirju. Španci in Hrvati so naše slabosti rutinsko izkoristili. Upam, da je bilo svetovno prvenstvo v Španiji dobra šola pred naslednjimi turnirji."

Miha Žvižej: "Težko je komentirati. Bržkone je bil usoden padec zbranosti v začetku drugega polčasa. Motivacija in volja sta bili visoki, močno smo si želeli zmage. Tudi v trenutkih, ko nam ni šlo, smo skušali narediti vse, a se nam ni izšlo, tako kot na polfinalni tekmi s Španci. Na zadnjih dveh turnirjih smo postavili dobre temelje, upam, da jih bomo na naslednjih tudi dograjevali in osvojili kolajno. Dovolj mi je diplom za sodelovanje na turnirjih."

Jure Dobelšek: "Spet mrk v drugem polčasu. Nismo mogli zadeti in Hrvaška je pobegnila na neulovljivo prednost. Morda je svoje naredila tudi utrujenost. Želeli smo si več, čeprav bi bili pred odhodom v Španijo zadovoljni s četrtim mestom."

Luka Žvižej: "Pokopal nas je drugi polčas, v katerem je Hrvaška naredila odločilno razliko. Imeli smo priložnosti z igralcem več, vendar pa nam ni uspelo zadeti. Nismo jih mogli ujeti v zaključku tekme. Njihova obramba je bila čvrsta. Kljub našim velikim naporom je bil zmagovalec odločen pred samo končnico."

A. V., iz Barcelone Simon Maljevac
Prijavi napako
Komentarji
Tunček
# 26.01.2013 ob 22:47
Se popolnoma strinjam Zbornaya, mater še dobro da so naši dobili Ruse v četrtfinalu, ker če se slednjim slučajno ne bi posrečilo zmagati proti Brazilcem in bi igrali v četrfinalu z njimi, bi bila res huda. ;)
Ulikses_
# 26.01.2013 ob 23:03
zbornaya

v rusiji itak noben ne pričaka nobenga na letališču...kdo pa ima denar za taxi do tam?
Scouser268
# 26.01.2013 ob 22:42
Realna ocena naših fantov. Škoda, priložnost je bila tu, ampak sem prepričan, da ni bila zadnja.

Upajmo, da je to prvi izmed mnogih turnirjev, na katerem se bodo naši rokometaši borili za medalje. In za prihodnost je ta turnir bil dobra šola in motivacija za trdo delo, da ko se bodo ponovno znašli v tej situaciji, rezultat ne bo enak, ampak bodo domov nesli nekaj kovine.

Zdaj je samo potrebno, da so naši fantje nosilci igre v svojih klubih, kjerkoli že bodo in da redno igrajo na čim višjem nivoju.
martinsk
# 26.01.2013 ob 23:19
Realno so Hrvaška, Španija, Danska in Francija, morda tudi Nemčija, še korak pred nami. Imeli smo malce lažji razpored, toda treba ga je izkoristiti, in našim fantom je to uspelo. Za kaj več kot četrto mesto pač ni šlo, je pa ta turnir lepa motivacija za naprej. Kljub slabšemu vtisu na zadnjih dveh tekmah si Slovenci vseeno zaslužijo čestitke, če ne drugega, so se naučili igrati v končnicah :)
MIRNČAN
# 27.01.2013 ob 09:30
Igra z igralcem več smešno slaba. To so pa osnove.
jd666
# 26.01.2013 ob 22:59
@toldo in zbornaja
Spet smetita in spilata zelo slabe Trolle....
gapek
# 27.01.2013 ob 06:31
Ničesar ne zamerim nikomur, bila je želja, bila je borba... za kar jim čestitam!
Velika črna pika pri tej ekipi je IGRA Z IGRALCEM VEČ. Ni stekla že proti Rusom, kjer smo imeli skoraj pol tekme igralca več, niti proti Špancem, no včeraj pa smo v tem obdobju izgubili tekmo. Ne morem in ne morem razumet, zakaj jo igramo na tak način, kot jo... ne raztegnemo in odigramo na krilo, ampak krila gredo na mesto krožnega. Škoda.
JJ123
# 27.01.2013 ob 16:53
Sampijoni!!
urko23
# 27.01.2013 ob 09:50
NIsm hotu pametvat, ampak glede na to, da so tko nikakvo odigral tedve zadnje tekme, se morm spucat mal ;). Lahko rečemo da je narjena neka osnova za naprej, da so mladi igralci in da so sovojil 4 mesto na svetu, če tko gledamo je super. Če pa zadevo mal bol podrobno pregledamo pa vidmo , da je trenutno naša realnost tole kar smo v zadnih dveh tekmah pokazal. Če bi bla med tremi na svetu reprezentanca, ki na postavljeno obrambo niti slučajno gola ne more dat, pol bi bila to slaba reklama za rokomet. Da Prošt ne bi zaklenu vrat zadnjih 7minut proti Srbom, bi bli že zdavni doma - to kar je odbranu pa je blo neverjetno. Da Rusni niso mel 3 rdeče in 24 minut igralca manj, bi bli tud doma, , da Egipt, ni 3 klase slabši in smo se tud matral, bi bli tud doma. Se pravi nek splet okoliščin nas je prpeljal do odličnega 4 mesta, sodeč po zadnjih dveh tekmah to ni bla igra. Kar me pa še najbolj moti, je pa ta neka naša tako opevana hitrost, ki pa je samo pri izvajanju po prejetem golu iz srednine, pol se pa na 9 metrov itak vedno vse ustavi, od te hitrosti ni blo niti h......,
pingvini slo
# 27.01.2013 ob 01:49
@Zbornaya Komanda
kolikor je meni znano rusi in šport ne gre skupaj....razen če pitje vodke uvrščaš pod šport, potem ste vsaj nekje svetovni prvkai.
Ska'ara
# 28.01.2013 ob 14:48
Slovenci! Ko se fuzbalerji nekam uvrstijo ste vsi v ekstazi, čeprav vsi veste, da ne bo nič od njih. In res nikoli ni. Pri nogometu se zlahka tolažite, da je MB najboljši klub v Sloveniji, pa roko na srce, nikoli še ni ničesar (odmevnega) dosegel v Evropi. V košarki imate prave bisere, ki so tudi bili četrti, takrat ste vsi vriskali, na naslednjem prvenstvu so pokazali manj in že niso nikogar več zanimali. Skakalci so slabo začeli sezono, nihče več ni verjel v njih...poglejte zdaj Kranjca.

Trenutno vsi onanirate nad Tino Maze, kaj bo, če naslednjo sezono ne bo imela toliko točk?

Hokejisti se po vsej verjetnosti ne bojo uvrstili na OI....kdo bo kriv...NHL?, Razingar?, mladi igralci?, Mušič?, Vratarji?...največjo odgovornost s sestavo reprezentance nosi Kopitar...če bi bili v Kanadi po tekem spisku ne bi bil več trener...ampak pri nas v Kanadi se reprezentanca za OI dela po drugačnem ključu..tu ni šale.
Pri športu smo si precej podobni. Na domačih OI smo osvojili 14 zlatih medalj, štela pa je samo ena. Tista, ki smo jo dobili zadnji dan na zadnji športni prireditvi. Če je ne bi bilo, potem so bile igre velika izguba časa.

Na rokometaše ste lahko zelo ponosni! Tisti, ki niste, vas je lahko sram! Dosegli so več, kot bojo nogometaši kadarkoli. Biti četrti na svetu je odličen rezultat. To, da so imeli v izločilnih bojih lažje nasprotnike, je posledica dobre igre in prvega mesta v skupini. Ta ekipa ima kemijo. Ne vem kako je s tem v rokometu, ampak če bodo igrali na EP, ki je težje kot SP, lahko spet pričakujemo dober rezultat.
Mislim pa, da je res čas, da se nha o tej reprezentanci govoriti, da je hitra. Je bila ena bolj počasnih na prvenstvu.

@fen77
Slovenska postava za kolajne:
Trener: Tamše
Desna krila: Marguč, Brumen, Šoštarič
Leva Krila: Razgor, Medved, Špiler
Krožni napadalec: Pucelj: Gaber, Bundalo
Levi zunanji: Bilbija, Mačkovšek, Sebastjan Skube
Srednji Zunanji: Bezjak, Bombač, Staš Skube
Desni zunanji: Dolenec, Papež, Natek
Vratarji: Prošt, Lesjak, Vran, Skok


Am....kaj!?!
RW...to, da ne vključuješ Gajiča je neumno. Gajič je že na prvenstvo prišel poškodovan, to se je videlo na igrišču, je pa to daleč najboljše krilo v Slo...čez kakšno leto bo tam tudi Marguč.
LW...Dobelšek je svoj čas na igrišču lepo izkoristil. Res je tudi, da je znal bolje odigrati tudi L. Žvižej. To prvenstvo ni bilo njegovo. Si pa še vedno zasluži mesto v reprezentanci.
PIVOT...ok, se strinjam, drugi Žvižej bi se lahko raje držal svinčnika kot žoge
LD...Mačkovšek najlepše presenečenje, Bilbija je bil tudi rahlo poškodovan, oba pa znata kar krepko zgrešiti cel gol, Skube je za vsaj 9 kg prelahek, pa tudi njegovi "značilni" streli so bedni, prekrški v napadu stalnica. So pa vsi še mladi, potrebujejo nekaj izkušenj.
OR: Če bi malo bolj pogledali, bi videli, kako je Zorman lepo vodil Dolenca in Mačkovška. Je rojeni vodja, ko je bil on v igri je žoga celo prišla tudi do krila, ko njega ni bilo, so si podajali trije. Bezjak je odigral dobro, malo poživil igro, vse je bilo nekoliko hitrje...dokler se ni začelo podajanje treh. Staš Skube?? WTF!? Veliko premajhen, vsaj na igrišču deluje majhen...kot hobit.
RD: Tudi jaz pogrešam Natka, Dolenec je dobro odigral samo eno tekmo, potem je bilo pa vedno več prekrškov v napadu in izključitev.
GK: Prošt pa nobenemu ne gre v nos, njemu so dokazali, da je stavil proti svoji ekipi. Gajič je oproščen, oz. mu tega niso dokazali. Je world class golman, ampak očitno ima prazno glavo. Lesjak vsaj po mojem mnenju nima (zaenkrat še) česa iskati v reprezentanci. Skok pa tudi ne. Vem, da se grdo sliši, ampak imeli smo srečo s poškodbami obeh "celjanov".
fen77
# 27.01.2013 ob 10:43
Pozdravljeni ljubitelji rokometa!
Res sem razočaran nad popolno neobjektivnostjo novinarjev, komentatorjev in piscev na tem forumu. Dragi moji poglejte si statistiko naše reprezentance in boste, če ste kolikor tolikor pošteni, prišli do ugotovitve, da je naša igra katastrofalna, predvsem pa popolnoma enolična. Vsi govorijo o hitri igri. Ja hitro igro lahko razvijamo proti Arabcem, Belorusom, itd... To je pa edina taktična priprava Deniča. Obramba golmana in hiter protinapad. Ja ampak Prošt in Škof tud ne morta branit vsega. To je kopija igre Noke Serdasmradiča, ki je lahko z Omeyerjem sral s tako igro. Danes pa vidimo, da ko Omeyer ni v fromi, ga premaguje 15. ekipa Bundeslige. Ampak mi tudi nimamo takih igralcev, kot jih ima Kiel, pa še kar furamo izključno to igro.
Pa nehajte že srat o tem Gajiču, ki v karieri ni dosegel popolnoma nič, razen, da je Zormanu rit polizal, ta pa mu vrača z žogami v kontro. Kontro in penale zna zadevati vsak. Zakaj pa ni igral proti Španiji in Hrvaški. Ker si ni hotu pokvart statistike. Proklet preračunljivc. Stavu je proti svoji klubski ekipi, pa ni priznal. Igra, ko mu to paše in podobno.... Njegova tehnika je pa itak katastrofalna.
Skratka Denič potrebno bo kaj več znanja pokazat, predvsem pa različne načine igranja. Od tako opevane hitre igre ni niti H. Dejstvo,da na postavljeno obrambo ne znamo odigrat in pika. Za kar je kriv izključno trener, ki se podreja našemu mentalno najslabše pripravljenemu igralcu Zormanu.
Denič za dobro igro potrebuješ različne igralce tipe igralce, da se lahko tekmecu prilagajaš.
In kot je zapisal Bonifika. Proti Španiji in Hrvaški so manjkala krila, ampak ne "kontra krila", ampak krila, ki zadevajo iz mrtvih kotov. Le tako lahko raztegneš obrambo in ponudiš priložnost za šut zunanjim igralcem.
Denič, Zorman, Gajič in brata Žvižej ADIOS LOSERS.
Slovenska postava za kolajne:
Trener: Tamše
Desna krila: Marguč, Brumen, Šoštarič
Leva Krila: Razgor, Medved, Špiler
Krožni napadalec: Pucelj: Gaber, Bundalo
Levi zunanji: Bilbija, Mačkovšek, Sebastjan Skube
Srednji Zunanji: Bezjak, Bombač, Staš Skube
Desni zunanji: Dolenec, Papež, Natek
Vratarji: Prošt, Lesjak, Vran, Skok

S to ekipo garantirana medalja!!!!!!!!!
levkup
# 27.01.2013 ob 09:19
Včasih se mora človek zamisliti.
Torej kdor je pričakoval, da smo Slovenci
najboljši na svetu je bil nerealen.
Kdor pa je želel, da bi naši fantje dali vse
od sebe, ter da bi se na tem prvenstvu vse
izšlo in bi osvojili medaljo. No to pa je bilo
realno in žal je tokrat malo zmanjkalo.
Vendar fantje so odigrali po svojih najboljših
močeh in za to vsa čast. Čestitam vam.
aljo986
# 27.01.2013 ob 02:22
Če bi mi kdo rekel pred prvenstvom, da bomo na koncu 4., bi mu stisnil roko in rekel "podpišem".

Verjamem, da ste vsi tisti, ki kritizirate vsaj igralci rokometa, če ne celo trenerji...

Ja, jaz sem tudi razočaran nad današnjo igro, ma jim ne zamerim ničesar - če bi me naši politiki razočarali samo 1x na 14 dni, bi bil zelo zadovoljen :D
Danes jim pač res ni steklo, škoda tudi da Gajič ni igral (osebno zaupam trenerju, da on že ve, zakaj ga ni dal noter), ker vemo da je super igral čez prvenstvo in danes pa Marguč res ni imel najboljšega dne, in s predpostavko, da bi npr Gajič zadel cca 2-3 strele več (par stativ ter obramb vratarja), bi bili že zelo blizu - pa ne kritiziram Marguča, daleč od tega!

Kar se pa lahkega žreba tiče... ja, mogoče smo imeli res lahko skupino, vendar kljub temu, da smo se izognili v četrtfinalu Hrvaški in Španiji, smo morali bit prvi v skupini in to jim je uspelo - in zakaj zato zdej kritizirat? kolikokrat se je pa zgodilo, da smo imeli "ta zajeb***" skupino? takrat pa spet ni bilo prav.

Kakorkoli že, jaz fantom samo čestitam in sem prepričan, da ni bilo zadnje prvenstvo, na katerem so (ponavadi slovenci radi pišemo "SMO dobili medaljo" oz "SO izgubili") se borili za medalje.

Kar se mene tiče bi tudi za razliko od scenica rad videl, da Denič ostane, vendar kaj pa jst vem o rokometu - naj presodijo strokovnjaki.

pa lep pozdrav vsem rokometnim navdušencem :)
scenic
# 26.01.2013 ob 23:55
igralci si res nimate kaj očitati,denič pa naj se globoko zamisli kako sranje vse je delal oz kako slabo taktično je bil pripravljen.
Hafis
# 26.01.2013 ob 23:42
5: Prošt, Gajič, Dolenec
4 M. Žvižej, MArguč, Pucelj
3 Gaber, Skube, Bezjak, L. Žvižej, Škof Mačkovšek
2: Zorman, Bundalo, DObelšek
1: Kavtičnik

Denič - 3
Badonkadonk
# 27.01.2013 ob 14:28
Ej, smešni ste... res ste smešni Slovenclji! Fantje so četrti na svetu... Ko so zmagovali ste jih častili, zdej pa pljuvate po njih, ko so jih premagali Španci in Hrvati!!! Borili so se za nas, našo zastavo in uspelo jim je! Zaslužijo si pohvale, nasmeh in stisk roke!

Najbolj ironično je pa to, da na hrvaških portalih prebiram bolj pozitivne komentarje o naši reprezentanci in o njenem USPEHU, kot pa po slovenskih...

Vzemite si par minut časa, preberte komentarje, pol se pa mal zamislite!

http://www.24sata.hr/komentari/slovenski-mediji-kuci-bez-medalje-ali-uzdignute-glave-299186

BRAVO SLOVENCI, POGUMNO NAPREJ!!!
bonifika123
# 27.01.2013 ob 09:43
Tamle sm prebral da si Gajic zasluži petico za nastop na tem prvenstvu in me je kr srat prjel!!!!!!!!

Sej sploh ni igral zadel je pa ene par konter (ampak skoraj nic konter proti igri iz Srbije, ker so nas precital dragi selektor).
GAJIC BI SI ZASLUŽIL DA GRE IZ PRVENSTVA DOMOV SAJ JE POŠKODOVAN -TAKO SO NAREDILI HRVATI POKLICALI PA SO DRUGO KRILO IN NE PIVOTA KOT JE STORIL NAS ZNALAC DENIČ. (In to krilo Nincevic igra v hr ligi pa nas je ubil)

VCERAJ KO NI SLO NITI MARGUCU BI MORALI IMETI BRUMNA KI BI OSMESIL ALILOVICA DENIČ PA VODI TURISTE NA TURNIR (GAJIC).

TAMSETA ZA SELEKTORJA!

ZGLEDA DA JE PUST PECAT V EVROLIGI ZATO SO SI GA GOLMANI MAL POGLEDAL IN GA VEC KOT OCITNO USTAVILI (MARGUCA)

In Šterbik in Alilovič
cesnovart
# 27.01.2013 ob 05:17
Zbornaya Komanda
Ej dej model pejt na ruske portale pa tam seri cez kogarkoli, pust tle slovence, ki jih se milion ni, malo pri miru saj si res ze dolgocasen , ce se sam ne vidis da si en skompleksiranec, pol ti se jaz to povem ....odjebi!!!
a_ra
# 27.01.2013 ob 12:39
Ne morem verjet komentarjem. Iščete dlako v jajcu - lahki žreb, če bi igrali proti drugim, bi bili že doma, ... Kaj 1x ne morete biti pozitivni in našim športnikom čestitati za uspeh?? 4. mesto na svetovnem prvenstvu je OGROMEN uspeh, ki ga pred prvenstvom nihče ni pričakoval. Boli biti 4., ker ne dobiš medalje, je pa super osnova za naprej. Kar nekaj fantov je izjemno mladih (Marguč, Gaber, Dolenec, Mačkovšek, da ne naštevam dalje) in kar so dosegli, je super. Kapa jim dol. Zdaj pa nehajte pljuvat po njih in po Deniču, ker si enostavno ne zaslužijo. Pametnjakoviči zategnjeni, najboljše, da greste sami za selektorje in igralce in probate VI zmagat 9 tekem namesto 7 v 14 dneh na takem nivoju. Če Španija zgubi danes, bo imela enako število zmag kot Slovenija in bo 2. To dosti priča o uspehu sedmih zmag na turnirju. Sram vas bodi.
toldo
# 26.01.2013 ob 23:30
Ajde, gremo zdaj ko je vsega konec ocenit igralce. Moja ocena:

5) Prošt, Gajič
4) Dolenec, Pucelj, M. Žvižej
3) Zorman, Skube, Bezjak, L. Žvižej, Mačkovšek, Kavtičnik, Marguč, Gaber, Škof
2) Bundalo,
1) Dobelšek
brez ocene: Bilbija

Denič: 3
Senna-Maze 28
# 26.01.2013 ob 23:19
Gaber: Borili smo se z vsem srcem, zato si nimamo česa očitati

Ne lažite pred očesom gledalca, igrali ste brezvoljno- presrano! To se je videl iz aviona.

Boris Denič, selektor Slovenije: "Celoten turnir smo odigrali vrhunsko, prikazali smo dobre predstave, izjemno sem ponosen na svoje fante

Lahko je bilo odigrati vrhunsko, prikazati dobre predstave proti eksotom kot sta Savdijska Arabija in J Koreja. Na knap je šlo proti Belorusiji, Srbiji, Poljski, Egiptu in Rusiji. Ni pa šlo proti boljšim 1A ekipam Španiji in Hrvaški. Moje mnenje, imeli ste/smo srečo z žrebom, v kakšni drugi skupini nebi prišli do 1/4 finala.
Mimogrede selektor govori, da je ponosen na fante, včeraj 25.1 je za MMC dejal, citiram:"Heroji so samo tisti, ki se domov vrnejo z medaljo."

Luka Žvižej: "Pokopal nas je drugi polčas, v katerem je Hrvaška naredila odločilno razliko. Imeli smo priložnosti z igralcem več, vendar pa nam ni uspelo zadeti. Nismo jih mogli ujeti v zaključku tekme. Njihova obramba je bila čvrsta. Kljub našim velikim naporom je bil zmagovalec odločen pred samo končnico."

Včeraj je trdil, citiram: "Glave gor, saj imamo jutri priložnost za medaljo. V tekmo bomo šli našpičeni, saj se ne želimo domov vrniti praznih rok. Vsaka od zadnjih treh tekem je zgodovinska. Jutri je še zadnjih 60 minut tega prvenstva. Obljubljam boj do zadnje minute," je dejal Luka Žvižej.

Moje mnenje, niste bili niti malo ošiljeni, kaj šele našpičeni. Če je bil to boj do zadnje minute, vsa čast ti!
Senna-Maze 28
# 26.01.2013 ob 23:29
Ni problem, da ste izgubili, problem je predvsem, na kakšen način ste izgubili. To boli.
toldo
# 26.01.2013 ob 22:56
Boris Denič, selektor Slovenije: "Celoten turnir smo odigrali vrhunsko, prikazali smo dobre predstave, izjemno sem ponosen na svoje fante. Za vse njih je bilo svetovno prvenstvo v Španiji ena velika šola, prišli so v družbo velikih.

Aja, zate pa ne..... A tak maher si ti? NIsem vedel, samo daj prosim naslednjič odtrenirajte igro z igralcem več da izvlečemo vsaj egal.....če ne uspete, ni treba nikamor več hodit......
Zbornaya Komanda
# 26.01.2013 ob 22:44
Tako lahek razpored dobiš enkrat na 20 let, tako da mislim, da se priložnost ne vrne.
Zbornaya Komanda
# 26.01.2013 ob 22:51
Rusi in rokomet ne gredo skupaj. Kolikor jaz vem, se pri nas z rokometom ukvarjajo samo falirani hokejisti, ki jih noben klub ni hotel, za rokomet pa ravno ne rabiš nekih strašnih telesnih predispozicij. Za Rusijo je v rokometu važno sodelovanje. Tudi če bi po nekem hudem spletu naključij postali svetovni prvaki, jih nihče ne bi pričakal na letališču, ker nihče ne spremlja tega športa v Rusiji.
Svetovno prvenstvo v rokometu ...
link
Vujović stavi na preizkušena imena
5
14. marec 2018 ob 17:21 Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Veselin Vujović je objavil spisek rokometašev, na katere računa na dveh pripravljalnih tekmah proti Belorusiji na začetku aprila.
Več novic ...
Kazalo