Svetovno prvenstvo v rokometu (M)
slice
Pirova zmaga Slovencev, ki so ostali brez SP-ja
Slovenija po petih letih prvič brez velikega tekmovanja, 13. junij 2018 ob 22:45 Slovenski rokometaši so popravili vtis s prve kvalifikacijske tekme in v Veszpremu dobili povratni obračun proti Madžarski (22:26), a je bilo to premalo za uvrstitev na SP.
202
Vujović: Madžari so igrali grobo in umazano. Ne vem, zakaj nismo še mi.
53
10. junij 2018 ob 07:38 Slovenski rokometaši so načrtovali, da bodo s hitro igro zlomili fizično močne Madžare, a izkazalo se je, da so Slovencem v boju z madžarsko "težko konjenico" na koncu pošle moči.
Slovenski recept za "madžarske hruste": Hitra igra in čvrsta obramba
10
7. junij 2018 ob 07:28 Slovenski rokometaši na čelu s selektorjem Veselinom Vujovićem poudarjajo, da je ključ do uspeha nad Madžarsko v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo znan: hitra igra, s katero bi utrudili visoke in "
Rokometaši v boj za svetovno prvenstvo v najmočnejši postavi
17
23. maj 2018 ob 14:49 Slovenski rokometni selektor Veselin Vujović je objavil seznam igralcev, na katere računa na junijskih kvalifikacijskih tekmah za svetovno prvenstvo proti Madžarski.
Vujović stavi na preizkušena imena
5
14. marec 2018 ob 17:21 Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Veselin Vujović je objavil spisek rokometašev, na katere računa na dveh pripravljalnih tekmah proti Belorusiji na začetku aprila.
Slovenski rokometaši z Belorusi v Trbovljah in v Laškem Slovenska moška rokometna reprezentanca bo v okviru t. i. 'spomladanskega tedna' Evropske rokometne zveze (EHF), ki bo od 1. do 8. aprila, odigrala dve pripravljalni tekmi z Belorusijo.
5
Foto: Predsednik Pahor odlikoval "zlate rokometaše" Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je slovenski rokometni reprezentanci, ki je bila letos na svetovnem prvenstvu v Franciji tretja, podelil red za zasluge - za prispevek k uspešnemu razvoju ...
25
Enzo Smrekar V prejšnji sezoni so bili naši junaki skakalci, za katere še enkrat ponavaljam, da tudi v tej sezoni še zdaleč niso bili tako slabi, kot si morda kdo misli, so pa paradno vlogo prevzeli alpinci.
8
"Ni razloga, da ne bi tudi v prihodnje igral za reprezentanco" "S kolenom je bolje, trenutno nimam večjih bolečin in lahko že skoraj normalno hodim. V prihodnjem tednu se bom moral odločiti, kje bom koleno operiral," je v MMC-jevem klepetu povedal Vid Kavtičnik.
15
Babić, Balić in Metličić dobili nogo Vodstvo hrvaške rokometne zveze je prekinilo pogodbo s selektorjem moške reprezentance Željkom Babićem, njegovim pomočnikom Petrom Metličićem in koordinatorjem reprezentance Ivanom Balićem.
45
Ivo Milovanovič: "Ni me sram solz" " Tu ni več razuma, so samo čustva ," o komentiranju "najbolj šokantne končnice v zgodovini slovenskega športa" pravi Ivo Milovanovič, ki se ne strinja popolnoma, da je šlo za vrhunec njegove kariere.
138
Rokometaši poskrbeli za izjemno gledanost Vsaj minuto rokometnega obračuna med Slovenijo in Hrvaško za bronasto medaljo svetovnega prvenstva si je v soboto na TV SLO 2 ogledalo 652.200 različnih posameznikov, starejših od 4 let.
47
Veselje na sprejemu nepopisno; Skok po bronu dobil še sina Bronasta rokometna reprezentanca je v Ljubljani doživela izjemen sprejem. Pred mestno hišo se je zbralo 5.000 navijačev, ki so kar tulili od navdušenja.
229
Slovenci vstopili v klub največjih Slovenski rokometaši so z bronasto medaljo uresničili tisto, kar se je napovedovalo že nekaj časa, a se "kockice" niso nikoli zložile tako popolno kot na 25. svetovnem prvenstvu v Franciji.
99
Francoski rokometaši v Parizu do šestega svetovnega naslova Nabito polna pariška dvorana Bercy je francoske rokometaše ponesla do šestega naslova svetovnih prvakov. Norvežani so v finalu korak držali le v prvem polčasu, na koncu pa izgubili s 33:26.
86

Kazalo