Vodstvo celjskega kluba: direktor Gregor Planteu, Branko Tamše in predsednik Bojan Cizej. Foto: CPL
Vodstvo celjskega kluba: direktor Gregor Planteu, Branko Tamše in predsednik Bojan Cizej. Foto: CPL
Branko Tamše
Branko Tamše je od prevzema kluba na domači sceni doživel le en poraz. Foto: Aleš Fevžer

Tamše je na klop Celjanov sedel decembra 2013, ko je nasledil Vladana Matića. Klub je še v isti sezoni popeljal do naslova državnega in pokalnega prvaka. Tudi letos Celjanom kaže odlično, saj na domačem igrišču še niso doživeli poraza.

Janc podaljšal do leta 2019
Poleg Tamšeta je pogodbo podaljšal tudi eden najbolj nadarjenih igralcev v Evropi, Blaž Janc. V Celju bo do leta 2019, za enako obdobje pa je prvo pogodbo s klubom podpisal tudi mladi Jaka Malus, kapetan kadetske reprezentance Slovenije.

Vodstvo kluba je predstavilo tudi rezultate dela v zadnjem letu, ki na vseh področjih kažejo pozitivne učinke. Najbolj so zadovoljni z obiskom, rezultati poslovanja in velikim zanimanjem mladih rokometašev po prihodu v Celje. Predvidevajo, da bo sanacija kluba predvidoma zaključena z naslednjo sezono.

Cizej: Vse poteka po načrtih in dogovorih
"Klub je stabilen in deluje odgovorno, transparentno, z vsemi deležniki imamo vse dogovorjeno, tako da vse poteka po načrtih ter dogovorih. Kot predsednik in odgovorna oseba lahko rečem le, da sem ponosen, da sem na čelu tako uspešnega kluba, ki deluje na tako pregleden način. Rezultat tega je tudi podaljšanje zaupanja s številnimi igralci in trenerjem. Branko je pred dobrim letom sredi sezone prevzel ekipo in jo popeljal do naslova prvakov. Od takrat je izgubil le eno tekmo v slovenskem prvenstvu, z ekipo odlično deluje in uresničuje vizijo, ki jo v klubu imamo. Povedali smo, kako želimo delovati tudi v prihodnje, in Branko je gotovo prava oseba, da na trenerskem mestu to uresničuje. Odločitev tako sploh ni bila težka in veseli smo, da se v tej zgodbi vidi tudi Branko sam. Cilji v Celju nikdar niso nizki, vedno so najvišji, in tako bo tudi v prihodnje, ko si želimo utrditi naše mesto v Evropi in konkurirati tudi za kakšna presenečenja," je povedal predsednik Celja PL Bojan Cizej.

Tamše: Imamo vizijo
Zadovoljen je bil tudi Tamše: "Sam lahko rečem, da bom še naprej delal maksimalno, vsak trening je pomemben. Vemo, da je naša ekipa zelo mlada in nadaljevali bomo vizijo, ki jo imamo. Za tem stojimo in želim delati s temi igralci, zato sem vesel, da imajo vsi po vrsti približno tako dolge pogodbe, kot je moja, oziroma še daljše. Pripeljati jih moramo še na višjo raven, kar bo tudi nam dalo rezultate."