Srečno zaljubljena. Foto: Instagram
Srečno zaljubljena. Foto: Instagram
Zaroka se je zgodila v Braziliji, le nekaj dni pred začetkom svetovnega nogometnega prvenstva. Foto: Instagram

23-letni nogometaš je prek spleta oboževalcem razkril, da je Fanny zaprosil za roko. Na Instagramu je objavil fotografijo zaročnega prstana in lokacije, kjer je svoji izbranki zastavil vprašanje, ter zraven dopisal: "Rekla je da. Najpomembnejši 'da' v mojem življenju. Tam sem ji zastavil vprašanje. Ljubim te in vse najboljše za rojstni dan. Je t'aime moja ŽENA."

Isto fotografijo je objavila tudi belgijska manekenka in jo pospremila z napisom: "Nocoj sem izrekla najpomembnejši 'da' v svojem življenju. To je bilo najlepše darilo za moj rojstni dan. Ljubim te moj prvi in edini mož."

Zveza med napadalcem Milana in manekenko je sicer doživela že nekaj vzponov in padcev, vendar je Balotelli že pred časom dejal, da je našel tisto pravo. Par sta postala konec leta 2012, predtem pa je bil športnik v burni zvezi z Raffaello Fico, s katero ima tudi enega otroka, deklico Pio. Športnik otroka sprva ni želel priznati za svojega, ko pa je dobil rezultate DNK-testa in se je izkazalo, da je dekličin oče, je prevzel tudi odgovornost.