Filip in Monika sta par približno leto dni. Foto: Instagram
Filip in Monika sta par približno leto dni. Foto: Instagram

Štajerski smučarski as je novico v svojem prepoznavnem hudomušnem slogu razkril na Instagramu.

"Srečen božič! Dobra novica je, da se moja Monika ni zredila, ampak je le noseča! Slaba novica pa je, da sem jaz videti bolj noseč kot ona," je zapisal Flisar ob posnetku, na katerem najprej uzremo zaobljen Monikin trebušček, nato pa še Filipovega, ki ga Monika ljubeče poboža.

Brkati 30-letni Mariborčan in lepa hčerka župana občine Zavrč Mirana Vuka sta par približno leto dni, saj se je januarja, ko se je Flisar po treh letih razšel z vzgojiteljico Indiro Fajič, prvič začelo šušljati, da se je ogrel za Moniko.

Februarja sta romanco potrdila s skupno fotografijo na Instagramu, od takrat pa sta nerazdružljiva in se na vseh dogodkih redno pojavljata skupaj.

Zarečenega kruha ...
Je pa zanimivo, da je Flisar v intervjuju za Story leta 2015 dejal, da čeprav o otroku vsekakor premišljuje, pa zanj v resnici "nikoli ni pravi čas" in bi se mu zdelo škoda, da bi ga imel pred olimpijskimi igrami, ker da je nemogoče biti dober oče in dober športnik hkrati.

"Ko bom imel otroka, hočem od otroka nekaj imeti. Ne pa, da bom jaz na smučanju, on pa mi bo doma rastel. Potem ne potrebujem otroka, ampak imam lahko psa. Otroka bom imel takrat, ko se mu bom res lahko posvetil," je dejal.

No, kot kaže, bo podmladek na olimpijske vseeno še počakal. A le za las.