Finalistke za mis športa 2014 se že pridno pripravljajo na sklepno prireditev, ki bo 19. aprila. Foto: Organizator
Finalistke za mis športa 2014 se že pridno pripravljajo na sklepno prireditev, ki bo 19. aprila. Foto: Organizator

Zbrali smo fotografije in osnovne podatke o vseh finalistkah, ki bodo 19. aprila zvečer v Festivalni dvorani poskusile prepričati strokovno žirijo in naslediti lansko mis športa, atletinjo Klaro Krošelj.

Ogledate si jih lahko v spodnji galeriji, preko povezave v spodnjem okvirčku pa lahko oddate glas za tisto tekmovalko, ki vas je najbolj prepričala in bo nato tudi na sami prireditvi razglašena za "mis športa 2014 po izboru uporabnikov MMC-ja".

Glasovanje je končano!

Izbor Miss športa, za katerim stoji idejni vodja Srečko Čož, je bil prvič izpeljan leta 2003, ko so za zmagovalko razglasili Jano Šumi. Njo je nasledila Lea Huskić, od katere je lento prevzela Karmen Hribar. Leta 2006 so za zmagovalko okronali Aneto Salihović, za njo pa so se zvrstile še Natalija Waldhuber, Pia Arhar, Ajda Sitar, Lea Perovšek, Živa Viktoria Turk in Urša Klavs, še do tretje aprilske sobote aktualna nosilka pa je torej Klara Krošelj.

V spodnji galeriji si lahko ogledate vseh 17 deklet, ne pozabite pa seveda niti glasovati za svojo favoritinjo - svoj glas lahko oddate do petka, 18. aprila, ko se bo glasovanje točno opoldne tudi končalo.