Še vedno v zvezi. Foto: EPA
Še vedno v zvezi. Foto: EPA

Nemški tabloid Bild je objavil fotografijo "Schweinijevih" nogometnih čevljev, pri preoblikovanju katerih je imel v mislih tudi svojo drago Ano Ivanović, ki je na prvem turnirju za grand slam sezone v Melbournu doživela eno izmed največjih razočaranj kariere. V 1. krogu je izgubila proti kvalifikantki Lucie Hradecki s 6:1, 3:6 in 2:6.

Levi nogometni čevelj krasijo srbska zastava, napis duša (dušo po srbsko) ter številki 31 in 7, številki, ki krasita njegov nogometni dres - prvo nosi v Bayernu, drugo pa v nemški izbrani vrsti. Na desni pa je poleg nemške zastave zapisan še datum 5. 9. 2014, kar naj bi bil začetek zveze med slavnima športnikoma.

Schweini spoznal Anino družino
Spomnimo, nemški tabloid Bild je 11. septembra prvi objavil "bombastično" fotografijo, ki je razkrivala nov zvezdniški športni par. Fotografija, na kateri se zvezdnika držita za roko v New Yorku, je presenetila vse, saj naj bi bil Basti, kot ga imenujejo nemški mediji, v zvezi s plavolaso manekenko Sarah Brandner, o njunem domnevnem razhodu nihče ni vedel nič. Schweinsteiger in Ivanovićeva razkritja nista želela komentirati, tiho je ostala tudi Brandnerjeva.

Nemški mediji so potem pisali, da je bila to le kratka avantura med Nemcem in Srbkinjo, a kot kaže najnovejši dokaz ljubezni v obliki zapisa na nogometnih čevljih, sta slavna športnika še kako zaljubljena in v zvezi. Nogometaš naj bi po pisanju srbskih medijev celo razmišljal o nakupu stanovanja v Beogradu, potencialnega zeta pa je spoznala tudi Anina družina.

Nemec je sicer v preteklosti na nogometne čevlje zapisal tudi ime svojega nekdanjega dekleta Sarah Bradner.