Prva fotografija Alexis Olympie Ohanian. Foto: Instagram
Prva fotografija Alexis Olympie Ohanian. Foto: Instagram
Serena in Ohanian sta se zaročila decembra. Foto: Reuters

"Po šestih, sedmih dneh le zapuščamo bolnišnico. Dolgo je trajalo, a smo imeli veliko zapletov, ampak poglejte, koga sva dobila - punčko!" je zapisala 35-letna teniška šampionka ob posnetkih ljubke novorojenčice.

Ob prvi fotografiji Alexis in razkritju dekličinega imena je Williamsova objavila tudi montažo najbolj nepozabnih trenutkov svoje nosečnosti, od prvega ultrazvoka do selfijev z zaobljenim trebuščkom.

Serena in njen zaročenec, 34-letni soustanovitelj spletne strani Reddit Alexis Ohanian, sta se prvega otroka razveselila 1. septembra v porodnišnici v West Palm Beachu na Floridi.

Vedela, da bo deklica
O rojstvu svoje nečakinje je takrat, tik pred obračunom na OP-ju ZDA, spregovorila tudi Serenina starejša sestra Venus, ki je dejala, da besede ne morejo opisati, kako zelo navdušena je.

Da je v veselem pričakovanju, je Williamsova nehote razkrila aprila na Snapchatu, s tem pa tudi, da je OP Avstralije osvojila - noseča. Par je želel, da spol otroka ostane presenečenje, sta pa oba imela občutek, da bo deklica, navaja revija People.

"Serena je OP Avstralije osvojila, ko je bila že noseča. In pripomnila je, da se ji zdi, da mora biti deklica, ker si lahko le ženska naloži toliko, prestane toliko in vse skupaj prenese kot šampionka. Samo ženska je lahko tako močna," je povedal Ohanian v pogovorni oddaji Jimmyja Kimmla na začetku avgusta.

Enake občutke je imela Serena, ki je za septembrsko številko revije Vogue povedala, da "močno sumi", da bo deklica.