Noseča Jelena Ristić spodbuja Novaka Đokovića. Foto: Reuters
Noseča Jelena Ristić spodbuja Novaka Đokovića. Foto: Reuters

Turnir, ki se bo končal v nedeljo, tudi letos gosti številne znane obraze. Hollywoodske barve zastopa igralec Hugh Jackman, ameriške barve "brani" tudi Oracene Price, mati teniških igralk Serene in Venus Williams, največ pa je seveda britanskih zvezdnikov.

Poleg znanih športnikov z Otoka sta največ ovacij v areni požela princ William in njegova žena Catherine, ki sta prišla spodbujat Škota Andyja Murrayja. Škot, ki je v drugem kolu premagal najboljšega slovenskega tenisača Blaža Rolo - ta dvoboj si je ogledala tudi vojvodinja Cornwallska -, je kljub kraljevi podpori v četrtfinalu izgubil proti Grigoru Dimitrovu.

Na Otoku srbskega teniškega igralca Novaka Đokovića spremlja tudi njegova zaročenka Jelena Ristić, ki je prvič pokazala nosečniški trebušček. Par naj bi po pisanju srbskih medijev čez nekaj dni skočil v zakonski jarem, pred oltar naj bi stopila 9. julija na otoku Sveti Stefan na črnogorski obali, ki bo na dan poroke zaprt za javnost.

Med obiskovalci je tudi Mirka Federer, žena švicarskega teniškega asa Rogerja Federerja, ki je pred kratkim povila dvojčka Lea in Lennyja. Leta 2009 sta se Rogerju in Mirki rodili dvojčici Myla in Charlene, ki pa ju za zdaj ni bilo opaziti na tribunah Wimbledona.

Kdo vse je na teniškem turnirju, si lahko pogledate spodaj.