Slavkovih 10
slice
Od 1 do 10: Od preobrata do Neymarjevega valjanja
Nekaj statističnih sladkorčkov, 6. julij 2018 ob 10:49 Do konca svetovnega prvenstva je le še osem tekem, v igri za naslov pa ostaja osem reprezentanc.
31
100 športnih dogodkov leta 2017
22. december 2017 ob 06:47 Končuje se leto 2017, v katerem so slovenski športniki pustili izjemno bogato bero, zabelili pa z največjim uspehom do zdaj - zlato medaljo košarkarjev na evropskem prvenstvu.
Foto: Delček sekunde je dovolj, da športnik izgubi razum
30. junij 2017 ob 09:15 En sam trenutek je dovolj, da človek izgubi nadzor nad sabo in naredi nepremišljeno potezo, ki lahko škoduje sočloveku.
100 športnih dogodkov leta 2016
26. december 2016 ob 06:03 Olimpijske igre, evropsko prvenstvo v nogometu in seveda uspehi Petra Prevca - to je le nekaj športnih poudarkov leta, ki se izteka.
Fotozgodba: Deset zgodb in podob iger v Riu
22. avgust 2016 ob 14:42 Olimpijske igre so največji športni oder, na katerem potekajo boji z različnimi odtenki, solzami zmag in porazov.
Griggovi vročici ni ubežal niti Eric Cantona Evropsko prvenstvo v nogometu se je prevesilo v drugo polovico, s tem pa tudi pričakovanja deseterice, ki še ostaja v boju za naslov prvaka.
Kopitarja po desetletju čaka prestižna črka C Slovenske ceste so gostile kolesarje, Tim Gajser še naprej blesti po progah, za Anžeta Kopitarja pa se odpira nova pot.
Povprečni stroški NBA-jevca skoraj 40.000 evrov mesečno Pred dnevi se je začelo evropsko prvenstvo v nogometu, brez katerega ne gre v tedenskem športnem pregledu.
Zlatan Ibrahimović bi lahko postal kralj Zlatan Odšel je eden največjih boksarjev do zdaj, svoje mesto med največjimi teniškimi geniji pa je dokončno potrdil Novak Đoković.
Konec zanimivega nogometnega prvenstva Dve medalji slovenskih plavalcev na evropskem prvenstvu in tretji zaporedni naslov Seville v Evropski ligi sta le dva športna poudarka preteklega tedna.
Bog snookerske palice iz 80. let bo zdaj vrtel glasbo Vrnitev Rafaela Nadala na tron Monte Carla, hokejistov Olimpije na državni prestol in Tima Gajserja na najvišjo stopničko so le nekateri poudarki športnega tedna.
Video: Gol, vreden 100.000 dolarjev Ni dvoma, kaj je slovenski vrhunec prejšnjega športnega tedna. Slovenski rokometaši so se namreč še tretjič uvrstili na olimpijske igre, prav nič pa ne popušča Tim Gajser.
Od sanjske končnice sezone Leicestra do konca Maje Vidmar Športni SOS je v tedenski pregled spet ujel nekatere športne dogodke tedna. Na skupni imenovalec smo tokrat postavili besedo konec.
Video: 10 trenutkov v dih jemajoči sezoni Petra Prevca Superlativi, čestitke, evforija. Peter Prevc je s svojimi mejniki premaknil Slovenijo, sam pa ostaja na svoji poti.
Video: Van der Sar ob vrnitvi ubranil 11-metrovko Drugi februarski teden je bil v znamenju številke 1: Edwin van der Sar se je iz pokoja vrnil za eno tekmo, Ole Einar Björndalen je zacementiral status biatlonca št.

Izbor