SOS odmev
slice
Anketa: Katera bo Slovenija v kvalifikacijah za Euro 2020?
SOS odmev (7) z gostom Markom Cirmanom, 4. december 2018 ob 06:29 Za slovensko nogometno reprezentanco je pestra jesen, s čimer je bila rdeča nit podkasta SOS-odmev. Ob imenovanju Matjaža Keka in žrebu kvalifikacij za Euro 2020
47
 • Slovenija gre naprej, drugič s Kekom in poljubi sreče
 • Dejstva so kruta: Slovenija je samo 38. in brez igre
  22. november 2018 ob 06:23 Naliti si čistega vina in postaviti realna pričakovanja – to naj bi moral imeti naslednji selektor slovenske nogometne reprezentance.
  Dončić po desetini sezone: ali pri Teličkih manjka predvsem kemija?
  7. november 2018 ob 10:01 Jesenska priljubljena tema športnih pogovorov so krstne tekme Luka Dončića v Ligi NBA.
  Laurenčič: Nad Brdom je prevelika senca Nyona
  26. oktober 2018 ob 07:20 V času, ko vodstvo nogometne zveze Slovenije išče novega selektorja, si Urban Laurenčič in Tomaž Hudomalj na krovni zvezi želita predvsem dobrih odnosov in jasne komunikacije.
  Številni nogometni trenerji pod plazom kritik
  11. oktober 2018 ob 07:00 Zadnji dnevi so bili naporni za kar nekaj trenerjev evropskih nogometnih velikanov, pod največjim pritiskom sta se znašla Jose Mourinho in Niko Kovač.
  Rogliča zaznamuje športna inteligentnost Malo slovenskih športnikov pred velikimi tekmovanji na glas razmišlja, da je njihov cilj osvojitev medalje. Novinarja Slavko Jerič in Toni Gruden sta v 2. delu podkasta SOS odmev
  Na seznamu "športnih dvoživk" tudi Roglič in Jurak V času ostre konkurence je le malo športnikov, ki bi uspešno tekmovali v več različnih panogah, zato je karierni preskok Primoža Rogliča še toliko bolj fascinanten.
  NZS ima težave s komunikacijo Za slovensko nogometno reprezentanco niso najboljši dnevi, saj je z dvema porazoma začela Ligo narodov, še bolj pa skrbi neprepoznavna igra. Na MMC-ju je zaživel novi športni podkast SOS-odmev.

  Izbor